DM saját márkás kozmetikumok | Balea

vasárnap, október 21, 2018


Nyáron egy akció keretében vásároltam néhány Balea terméket, amit aktuálisan ki szerettem volna próbálni. A DM-ben 2000 Ft feletti Balea termék vásárlása esetén ajándékba járt egy strandtáska, igazából csak ezért vettem meg ezeket a kozmetikumokat. Mindenképpen jó vételnek bizonyult, mert a táska nagy, zárható, strapabíró és többször is jó hasznát vettem. De mi a helyzet a DM saját márkás kozmetikumaival?

A kesernyés illatú Hippie Vibes Fátyolmaszk (👎) mérete pont passzolt az arcomra, egy szemet fedő rész is van, ha valaki tényleg teljesen pihenni szeretne, mialatt kifejti a hatását. Nem tocsog úgy a folyadékban, de azért át van itatva. Mandulaolajat és hialuron savat tartalmaz, viselet közben úgy érzem, hogy melegíti az arcom, a szemem körül kicsit égetett és csípett is, nem volt túl kellemes. A bőr üdébb lesz tőle, de túl nagy hidratáltságot nem ad, nem érzem azt, hogy hű de sokat ért volna, kell még utána külön krémet is használni. A márka samponjainak legfőbb ismertetője, hogy nagyon olcsóak, én kíváncsi voltam, hogy olcsó húsnak híg-e a leve? Tetszett a Balea Pure Frische Sampon (👍) ígérete is, miszerint hatékony gyorsan zsírosodó hajra, ugyanakkor száraz hajvégekre is. A használata során bebizonyosodott, hogy nem hiába voltam szkeptikus - egyetlen samponnal nem igazán érhető el két, teljesen ellentétes cél. Az alma illatú, szilikonmentes sampon hatékonyan tisztít, gyorsan zsírosodó hajra teljesen bevált, még a hajmosás is kitolható vele, viszont picit szárít is, s ugyanez a hatása érvényesül a hajvégeken is.


A Balea After Sun tusfürdő (🧡) örök kedvencem, minden évben újra veszem, mert igazi nyarat idéző illata van, cseppet sem mű. A Cocos Ananas (👍) szintén egy nyári illat, gyümölcsös, kellemesen habzó és finom illatú. A Moonlight Fever Borotvahab (👎) ott vérzett el, hogy borzasztóan csikorgósra szárítja a bőrömet, egyáltalán nem komfortos a használata, így hiába a kellemes illat. A Balea Aqua Hidratáló Zselé (👍) viszont egy könnyű kis krém, amit különösen a nagy melegben esett jól használni. Mikor a bőröm nem igényel extra hidratálást, a hűtőben tárolva kellemesen frissít és hidratál, az állaga kocsonyás, lassan fogy. Nem okoz pattanásokat, s nem tartalmaz illatanyagot sem.

A véleményem vegyes. A sampont, az arcápoló zselét szerettem használni, jól teljesítik a feladatukat. A tusfürdőkkel nem igazán lehet mellélőni, mivel az üzletben megszagolható az illatuk, a minőségükre pedig nem lehet panasz. De a fátyolmaszk és borotvahab viszont csalódás volt.


Ti mit gondoltok a Balea termékekről?
Inkább olcsóbb vagy drágább kategóriából szoktatok válogatni kozmetikumot?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék