Mizon Hyaluronic Ultra Suboon Cream

hétfő, november 23, 2015


Végre eljött az ideje, hogy az aktuális kedvenc hidratáló krémemről számoljak be. Ha még nem találtátok meg a tökéletes hidratálót, vagy csak egy olcsóbb - ugyanakkor hatásos utánpótlást kerestek, mindenképpen olvassatok tovább!

Egy sötétkék papírdobozban érkezik a krém, azon belül találhatjuk magát a terméket, aminek a tubusa ugyanolyan színű, mint a dobozé, könnyen lecsavarható a kupak, és plusz pont azért ugyebár, hogy ilyen higiénikus a kiszerelése. 45 ml terméket tartalmaz, a felhasználhatósági ideje pedig 12 hónap, de ezalatt az idő alatt bőven elfogy.

Mielőtt elmondanám, hogy én miket tapasztaltam vele kapcsolatban, nézzük meg, hogy mit is ígér:

"A Mizon krémje Hyaluron-savban gazdag (30%), mélyhidratáló-krém, amely segít a bőr természetes nedvességét visszanyerni és fenntartani. Használat közben feszesíti és simítja a bőrt, megelőzi a mélyebb ráncokat. Hatóanyagai között megtalálható a bambusz és a nyírfa-kivonat. Bőrgyógyászatilag tesztelt, érzékeny bőrön is használható. Nem tartalmaz mesterséges illat-anyagokat, parabéneket, színezékeket." - forrás: Krémmánia

Beszerezhetőség: eBay
Ár: 1900 Ft

Rögtön egy-egy plusz pont jár azért, hogy nem tartalmaz denat. alkoholt, illatanyagot, és semmi irritatív összetevőt. Az INCI második helyén a hyaluronsav áll, ami egy természetes hidratáló elem, segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát és feszesít. Ezen kívül található benne olívaolaj, E-vitamin, bőrjavító, hidratáló, vízmegkötő összetevők.

Nagyon könnyed, vizes állaga van, emiatt könnyen kenhető, pillanatok alatt beszívja a bőröm és eddig a hidratáló hatásával is maradéktalanul elégedett voltam, nem volt szükségem mellette másra. Nem hagy maga után ragacsos érzést sem. Nekem pattanásokra hajlamos, kombinált bőröm van, de ezt bátran használhatom rajta anélkül, hogy irritációt vagy pattanásokat, mitesszereket okozna, nem tömíti el a pórusokat sem. Feltölti a bőrt és élettel telibbé, puhává teszi. Száraz bőrre viszont a hidratáló hatása valószínűleg már kevés lenne. Nem utolsó sorban pedig olcsó is, már ha azt vesszük, hogy milyen szépek az összetevői és a hatása is milyen jó, ilyen árban hasonló tulajdonságokkal rendelkező hidratálókrémet szerintem nagyon nehéz találni.

Na nem mintha eddig elárasztanának a tökéletes hidratálók, mert ezen kívül a LRP Hydreane Leger volt az egyetlen, amivel elégedett voltam maradéktalanul - de annak az árához képest ez sokkal kedvezőbb és a hatása is meggyőzőbb. Csak ajánlani tudom mindenkinek, nekem biztos, hogy újra vevős lesz.


Kipróbáltátok már ezt a krémet?
Van kedvenc hidratálótok?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék