Last minute ajándék ötletek karácsonyra

szerda, december 19, 2018


Az ünnepek előtti kapkodásban még nem jutott időd minden ajándék beszerzésére? Igazából ötleted sincs, mert már minden jó dolgot, ami eszedbe jutott ellőttél a korábbi években? Teljesen tanácstalan vagy, de mégis túllépnél a snassz, kreativitást nélkülöző. személytelen ajándékokon? 5 last minute ötletet hoztam, ami szerintem jó választás lehet így az utolsó pillanatokban is, nem mellesleg pedig könnyen beszerezhetőek, nem kell rájuk várni és a legtöbben örülnének neki.

1. KARÁCSONYI ILLAT
Ki tudna ellenállni a fincsi karácsonyi illatoknak? Az Yves Rocher ünnepi kollekciójában mindenki megtalálhatja az ízléséhez illő választást, legyen az illető az édes, fanyar vagy éppen fűszeres illatok kedvelője. Nehéz a döntés, de ha választanom kellene a karácsonyi kollekció termékei közül, ezeket ajánlanám: A Vanília éjszaka fürdőolajnak nem csak az illata mennyei, vízbe csöpögtetve gondoskodik fürdés közben a bőr hidratáltságáról és selymes tapintásáról. A Piros alma édesen fanyar aromái amellett, hogy kényeztetik az érzékeket, a tusfürdő tökéletes habfürdőként (óriási habokat képez, minimális mennyiségből). Az Arany tea testápoló balzsam testes, vajas állaga pedig azoknak lesz a legjobb, akiknek nagyon száraz a bőrük és szeretik a tartós illatot a bőrükön. A márkaboltokban előre összeállított, karácsonyi csomagok közül is tudtok válogatni.


2. KÖNYV
- Sarah Pinborough 13 perc
- Meik Wiking A dán életérzés, amely boldoggá tesz
- Raphaella Giordano A második életed akkor kezdődik, amikor rájössz, hogy csak egy van
- Baráth Viktória Az igazság nyomában
Könyvmolyoknak csodás ajándék lehet egy könyv, a kedvenc stílusából. De ezt csak akkor válaszd, ha ismered az illetőt, biztosan tudod, hogy milyen könyveket szeret és mit nem olvasott még. Ha viszont nem ismered az ízlését inkább dönts az ajándékutalvány mellett, ez is jó ajándék, így ő maga választhatja ki magának, hogy mit szeretne, de az öröm garantált lesz egy könyv mániás esetén.

3. KÜLÖNLEGES KOZMETIKUM CSOMAG
- Bioderma Hydrabio Gél-Krém
- Bioderma Atoderm tusfürdő és testápoló
Ha kozmetikumot ajándékoznátok, akkor a Bioderma kínálatát ajánlom elsősorban. Akár saját magatok is összeválogathattok, egy személyre szabott kis csomagot, de itt is vannak karácsonyi csomagok. Az olyan általános darabokkal, mint az ikonikus micellás vizek, vagy alapkrémek, amik a hidratálás nagy mesterei, nem lőhettek mellé. A márka testápoló termékei is jók lehetnek ismerkedésre, az Atoderm család tusfürdő-testápoló párosa például minden irritáló anyagtól mentes, illat nélküli, kifejezetten érzékeny bőrre való válogatás.


4. SMINKECSET
A sminkelés kedvelői biztosan örülnének egy ecsetnek, ami nem ízléshez és preferenciához kötött, mégis jó minőségű és hasznos. Három kedvencemet ajánlom figyelmetekbe: a Real Techniques Expert Face Brush-al szépen eldolgozható az alapozó, nem hullajtja a szőrét és gyorsan megy a tisztítása is. A Kell a Púder szemöldök ecsetével precízen emelhető ki a szemöldök, de 2in1 is, mert akár tusvonal is simán húzható vele. Az Avon sellőnyelű púderecsete pedig nem csak mutatós, de jól működő, hasznos darab is, ami multifunkcionálisan hasznosítható.


5. TERMOSZ & GYERTYA
- Glade Sweet Fantasies (Diótörő kollekció)
- AirWick színváltós vanília gyertya
Az utolsó tippem inkább általános, de ki ne örülne egy termosznak? A kávét vagy teát tuti, hogy szereti mindenki, ebben a hidegben különösen jól jön a melegen tartó ital, már csak az adott személyhez illő külsőt kell megtalálni, ami nem akadály, tekintve, hogy az egyszínű változatoktól kezdve a fancy-ig, bármit találtok. Ehhez pedig jól illik párban egy gyertya, mert mikor ha nem ebben az időszakban égeti mindenki a legtöbbet? Bekuckózva, egy meleg teával és egy jó filmmel vagy könyvvel?


Ti mikor szoktátok beszerezni az ajándékokat?
Személyre szabott apróságokat vagy nagyobb tárgyi dolgokat szerettek adni?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék