Inspirációs Szombat #20

szombat, november 15, 2014


Ha tél, és hidegebb időszak (ami egyenlőre szerencsére még nem érkezett el), akkor nálam egyértelműen a forrócsoki szezon következik. A kávét szerencsére utálom. Forró csokiból pedig az egyik kedvencem a Burger King-es, próbáljátok ki ;)

A gyümölcsöket viszont egy-két kivétellel imádom, jöjjön egy kis egészségesebb reggeli ♥

Régóta szeretnék valamilyen szép művirágot, ami feldobná a szobámat, de eddig mindenhol csak gagyit láttam. Az alábbiak viszont egész szépek, sőt mostanában gondolkodom egy saját készítésű alkotásban is.

Pár héttel ezelőtt kezdtem el nézni a PLL-t, de már is a végére értem, és a második kedvencemmé vált. Most türelmetlenül várhatom az új részeket. Ti nézitek? Tudtok ajánlani valami jó sorozatot? (Véres sorozatok és társai kizárva!)

Heti kedvenc körmök ♥
Bár még egyáltalán nincs Karácsonyi, vagy téli hangulatom, de ezek a körmök megfogtak.

Tom Ford rúzsok a láthatáron ♥

Heti kedvenc sminkek ♥

I-má-dom ezt a táskát ♥

Ezen a képen pedig igazából mindent ♥ A táskám és a mamuszom ugyanilyen, csak nem MK és UGG, a nyaklánc és a sál pedig még jöhet:)


Kellemes Hétvégét!

You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Mindig olyan szuper képeket találsz, most sem tudok csak párat felsorolni, mert mind annyira tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. Én is ismerem a PLL-t és nagyon szeretem, de kicsit le vagyok maradva, kb 6-7 résszel :( Valahogy nem jut rá időm...
    Én még a mekis forró csokit is szeretem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne bánd, augusztus óta úgy sincsenek új részek, legközelebb decemberben lesz egy, utána pedig csak januártól, addig simán behozod :) A mekis nekem nem jött be, érdekes, mert fagyival például pont fordítva vagyok így :D

      Törlés
  3. Öröm volt ezeket a képeket nézni! :) Teljesen feltöltődtem.

    VálaszTörlés
  4. Érdekes sorozat lehet még a Doctor Who, és bár a címe alapján a legtöbben egy kórházas, vagy nyálas sorozatra asszociálnak, a kettő közül egyil sincs benne :) szerencsére... De ne aggódj, rendkívül ritkán hal meg benne valaki, maga a főhős is valós időben 51 éve folyamarosan regenerálódik, és a sorozat szernit már kb. 1500 éves.. Egyébként a sorozat lényege, hogy térben és időben utazgat, kalandokba, életveszélyes vagy épp szerelmi kalandokba keveredik... Bár a teljes sorozatot elejétől tényleg egy emberöltő lenne végignézni, én az 5-7 évadig ajánlom :) 3 éve láttam meg először az AXN- csatornán és az első pillanatban beleszerettem a brit humorába, a karakterekbe, a kalandokba, bonyodalmakba és nem utolsó sorban a főszereplő 'időlordba' :) <3 ha kedved támad belenézni szabadidődben, az indavideo-n megtalalod Ki vagy, Doki? 5. évad címen :* szép napot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, erről a sorozatról még nem hallottam, de mindenképpen utána olvasok és megnézek valami előzetest, hátha.. :D Köszi a tippet! :)

      Törlés

Címkék