Csillogó körmök, nem csak Szilveszterre

szerda, január 07, 2015


Decemberben nyertem az Azrail blog egyik játékán, és a nyereményem tartalmazta többek között ezt a két szép körömlakkot is. Mivel a tavalyi év nagy részében teljesen elfogott a vöröses-bordós színek utáni vágy, minden téren, így megörültem, hogy most egy lakkot is magaménak tudhatok hasonló árnyalatban. Azt pedig már az első pillantáskor is tudtam, hogy ez a két szín tökéletesen passzolni fog egymáshoz, így nem volt kérdés, hogy Szilveszterre a körmeimet ennek a két színnek a kombinációjával szeretném kifesteni. A bordós szín adta az alapot, a glitterek pedig a Szilveszterhez illő csillogást. Először nem terveztem minden körmömön használni, de végül is annyira megtetszett élesben, hogy mégis így lett.

Az utóbbi időben nem használtam fedőlakkot a körömlakkozások során, mert így is általában ezer év, mire bombabiztosan megszáradnak a lakkok, nem kellett nekem még egy plusz réteg. Viszont ez a tartósság rovására ment, mert sokkal rövidebb ideig tartott így az épsége. Szóval kénytelen voltam ismét plusz réteget kenni, amit a Sally Hansen Duble Duty lakkal tettem meg. A két főszereplő szépség pedig a Max Factor Glossfinity (160 raspberry blush) és az Essence Effect Nail Polish (16 lovely, maybe) körömlakkok.


Mindkét körömlakk ecsete normális, könnyen és szépen lehet velük dolgozni. A vörösboros szín finise krémes, fényes; míg a másik körömlakk nagyon szép, apró, fehér - rózsaszín - ezüst glitterekből áll, az üvegben egyébként sokkal szebben mutat, felkenve már nem érvényesülnek annyira erőteljesen. Előbbi már egy rétegben is teljesen jól fedett, nem volt szükség másodikra. A száradási idejüket átlagosnak mondanám, de fedőlakkal együtt már nem ment túl gyorsan. Három-négy napig volt viselhető állapotban a körmökön, bár már a harmadik napon is volt amelyik körmöm oldalán lepattogott.

Nekem felkenve is nagyon tetszett mindkettő szín, együtt is igazán jól mutattak, a glittereset szerintem kipróbálom majd önmagában is, bár úgy nem hiszem, hogy túl szép lenne.


Hogy tetszik ez a manikűr? Te milyenre festetted a körmeidet Szilveszterkor?

You Might Also Like

2 megjegyzés

Címkék