Decemberi Szerzemények

hétfő, január 12, 2015


Jó régen volt utoljára szerzeményes bejegyzés, decemberben viszont elég sok mindent vettem is, kaptam is, nyertem is, úgyhogy ezeknek egy részét fogom most megmutatni ebben a bejegyzésben.


Az InStyle Magazin facebook oldalán volt egy Garnierrel közösen szervezett verseny, és ennek köszönhetően nyertem ezt a csomagot, ami tartalmazott egy-egy Color Resist festett hajra való sampont és balzsamot. Korábban még egyiket sem próbáltam, úgyhogy miután elfogyott a korábbi samponom ezeket kezdtem el használni, a sampon teljesen megfelel az elvárásaimnak, a balzsammal sincs különösebb problémám, el fogom tudni használni, de annyira nem vagyok hasra esve tőle, hiszen erre a célra már megtaláltam a tökéletes terméket, azt pedig nem tudja überelni. A Garnier Olia hajfestékek közül én választhattam árnyalatot, a színválasztékból a 9.0 állt legközelebb a hajszínemhez, viszont ezen még nagyon gondolkozom, hogy ki merjem-e próbálni, mert nem bízom a drogériás festékekben, mindig fodrász festi a hajam, de ha már így itt van szívesen tennék is vele egy kísérletet, úgy hogy ez majd még elválik. Illetve van itt még egy Garnier Skin Naturals 24h hidratáló krém normál bőrre, ami szőlő kivonatot tartalmaz. Még ennek a használata is kétséges, mert bár az összetevői egészen normálisak, ennek ellenére parabének azért vannak benne.


Ez az ékszerszett karácsonyi ajándék volt Párizsból. Kagylóhéjból készült mindkettő, amit én ránézésre meg sem mondtam volna, viszont nagyon tetszik mindkettő, a fülbevalót egyenesen imádom, annyira kényelmes viselni, és olyan jól mutat rajtam.


Piros és fekete körömlakkot már régóta hajkurásztam, de sehol nem láttam normálisat; a pirosak általában vagy narancssárgába vagy lilába hajlottak, úgy hogy nehéz volt megfelelőt találni. Végül a Moyra Gel Look (No. 923 Lola) pirosát választottam, a színminták alapján, még nem próbáltam, de remélem tetszeni fog a körmeimen is. Feketéből pedig szintén a Moyra (No. 35) lett a választásom. Decemberben az utazó méretű Marie Claire magazinhoz Catrice Absolute Eye Colour (030 OMG I want that) paletta járt ajándékba - volt amelyikhez Artdeco körömlakk, vagy Catrice rúzs -, így tulajdonképpen csak emiatt, vásároltam meg az újságot, mert megérte. Már készült vele smink is, nagyon tetszenek a benne lévő színek, jól pigmentáltak és tartósak is.


Az egyik legutóbbi bejegyzésben említettem, hogy a két körömlakkot az Azrail blog nyereményjátékán nyertem, a nyeremények között volt még egy Alverde körömápoló olaj, aminek az illata isteni finom barackos, csak sajnos rögtön az első nyitás alkalmával eltört a csavaró része, így nem lehet bezárni, szóval figyelnem kell rá. A Ziaja kakaóvajas hajsimító hajpakolásra nagyon kíváncsi vagyok, előbb-utóbb sorra fog kerülni, hogy kipróbáljam.


A Nivea Pure & Natural testápoló tejnek is örültem, még őt sem próbáltam ki, mert még a kibontott testápolóim nem fogytak el, de kíváncsi leszek rá. Illetve volt még a nyeremények között egy Moyou nyomdalemez (Festive 04), szép karácsonyi, téli mintákkal van tele, csak azt sajnálom, hogy a karácsonyi időszakban nem voltak olyan állapotban a körmeim, hogy használni tudjam; de ami késik nem múlik, mert régóta kiakartam már próbálni a nyomdázást. Innen is köszönöm még egyszer a nyereményeket! :)


Már régóta szerettem volna egy jó púdert, mert amit előtte használtam préselt volt, és nagyon untam, hogy állandóan kárba veszik egy csomó belőle, így esett a választásom az Essence All About Matt! színtelen kompakt púderére, szépen mattít és fixál, tökéletes a célra. A Bomb Cosmetics ajakápolója (What a Melon!) is régóta volt kívánságlistán, végre az enyém lett, imádom az illatát, jól hidratál, nagyon könnyed, enyhén olajos állaga van. Ajakra való termékek közül még két újdonság az Essence XXXL longlasting (3 very berry), halványabb rózsaszínes árnyalata van, viszont az állagával még barátkoznom kell. Az Avon Ultracolor rúzs (Peony Pop) árnyalatra is fájt már a fogam egy ideje, a színe igazi barbie-s, nagyon tetszik; tavasszal-nyáron lesz igazán nagy szerepe. A Garnier Oil Beauty testradírt sem próbáltam még ki, mert nem fogyott még el az előző fajta testradírom, de már nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan fog teljesíteni.


A Playboy Play It Sexy tusfürdőt ajándékba kaptam, tetszik az illata, tusfürdő mindig jól jön, de még neki sem érkezett el az ideje. Szükségem volt egy jó satírozó ecsetre, az Essence Eye Blender Brushról sok jót hallottam, így őt választottam. Az utóbbi időben teljesen meg volt bolondulva a lábam, piros pöttyök jelentek meg rajta és iszonyú száraz volt, így beújítottam a Balea Aloe verás borotvahabbal, mióta használom ez a probléma teljesen megszűnt. A kis spriccelős tégelyt ebay-ről rendeltem, hogy ebben tároljam az almaecetes tonikomat, amit azóta is rendszeresen használok.


A nyakláncok utáni vágyam továbbra is töretlen (ha láttok egy szépet, nyugodtan linkeljétek ide), különösen, hogy rengeteg tetszetős darab van. Október elején rendeltem ezt a három nyakláncot, de ismét nem volt szerencsém, mert még november végén sem jöttek meg, ilyen az én formám. Így november végén ismét megrendeltem őket, és december végén sikerült befutniuk, kétségtelenül a fehér a kedvencem közülük, de a többi is tetszik. Szerintem nagyon megéri ebay-ről rendelni ékszereket, mert például ugyanezt a fehér nyakláncot több magyar webshop-ban is láttam, 3-4 ezer forintokért, miközben innen ezer forint körül rendelhető. Az egyetlen hátrány tényleg csak az, hogy lehet, hogy hónapokig várni kell rá. A fülbevaló az egyetlen ami időben megjött, újrarendelés nélkül.


Te is szoktál ékszereket rendelni? Melyik a kedvenc rendelős oldalad?
Miket szereztél be vagy rendeltél meg decemberben?

You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. Szuper dolgok! :)
    A Garnier testradírról írsz majd? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem feltétlenül terveztem, de akkor írni fogok, ha sorra kerül és elkezdem használni :)

      Törlés
    2. Az engem is érdekelne :)

      Törlés
  2. Szia, én az almaecetes tonikra vagyok irtó kiváncsi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Arról volt már bejegyzés még nyáron :):

      http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/2014/07/almaecet-termeszetes-szepitoszer.html

      Törlés
  3. Nekem a két Moyra lakk tetszik! Akár együtt is el tudom őket képzelni egy dögös maniban... ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek szerint egyre jár az agyunk, mert én is együtt képzeltem el őket, önmagában nekem a fekete túl sok, aztán lehet, hogy még is készül majd olyan manikűr is :D

      Törlés
  4. A nyereménylakkoknak iszony szép színük van, a testradírra meg nagyon kíváncsi lennék, hogy milyen. A nyakláncod hasonló mint amit meg lehet nyerni nálam :)

    VálaszTörlés

Címkék