Nyári szerzemények - EBAY

csütörtök, szeptember 10, 2015


A nyári szezonban szokott megjönni a kedvem igazán a rendelgetéshez, ennek az oka annyi, hogy sokkal több olyan jó és szép ruhát vagy kelléket lehet találni, ami nyáron használatos, mint ami a hideg évszakokban. Ezek a rendelések most vegyesre sikerültek, vannak jó és kevésbé jó darabok is közöttük.

Ár: kb. 3000 ft

Victoria's Secret stílusú fürdőruha, kiszedhető szivaccsal, a bugyi a fenék résznél középen be van húzva, emiatt különlegesebb darab. Az összes fürdőruhám közül ez volt a kedvencem nyáron, tökéletes a mérete, élőben is gyönyörű színű.


Ár: kb. 3000 ft

Ez a fürdőruha az alsó része miatt tetszett meg nagyon, mert brazil tangás a képen, itthon ilyen nehéz találni. Sajnos a hangsúly azon van, hogy a képen, mert élőben köze sincs ahhoz, ami a képen van.. rendes bugyi fazonja van, és még a mintázat sem ugyanaz, mint a képen lévő bikinin. A felső része egyébként rendben van, szép türkiz kék, és kifordíthatóan is használható, a méret is jó egyébként, de mivel az alsó rész miatt rendeltem meg csalódott vagyok miatta.

Ár: 2300 ft

Bőr, magas derekú rövidnadrág, méretben épp hogy jó lett rám. Nagyon tetszik magamon, optikailag nyújtja a lábamat. Az anyaga is jó és kényelmes is.

Ár: kb. 1300 ft

Régóta szerettem volna már sportmelltartót, de mindig csak horror árakon láttam belőle, gondoltam teszek egy próbát, megnézem milyen élőben, mert az ára teljesen rendben van. Aztán nagyon pozitívat csalódtam benne: az anyaga fantasztikus, puha és kényelmes, a színe is nagyon szép, méretben is tökéletesen passzol és viselni és kényelmes. Nagyon jó vétel volt, szerintem fogok is még rendelni belőle más színben, már csak arra vagyok kíváncsi mivel tudhatnak többet a plázákban tízezrekért megvehető darabok? :D

Telefontok ár: 600 ft | Ujjperec gyűrűk ár: 300 ft

Nem szeretem a csicsás tokokat, nem mintha olyan sok variáció készülni, ami az én telefonomra való. A régi is egy egyszerű szilikon tok volt, de már untam a színét, ezért rendeltem egy lilás-rózsaszínűt, jó minőségű, semmi gond vele. Az ujjperec gyűrűket minél több helyen láttam, annál jobban érdekelt, hogy rajtam hogy mutatnának. Annyira nem vagyok elájulva, ráadásul csak az egyik kezemen mennek fel az ujjaimra normálisan, pedig egyformák az ujjaim mindkét kezemen.. :D

Ár: 1700 ft

Egyszerű fekete miniruha, az anyaga kicsit más, mint amire kép alapján számítottam, és eléggé szöszölődős is, viszont nem rossz, és árban is vállalható, a méret is jó lett.

Ár: 1600 ft

Fekete csíkos maxiruha, a jobb oldalon combközépig érő bevágással, tehát jobb oldalt olyan, mintha miniszoknya lenne. Az anyaga nem túl jó minőségű, fullasztós, viszont tetszik magamon, azt leszámítva, hogy szerintem idétlen, hogy derékig fel kell húzni, ha csípőre lenne kialakítva jobb lenne.

Ár: 850 ft

Egyszerű, fekete crop top, pamut anyagból készült. Magasított derekú nadrággal, de sima rövidnadrággal is jól mutat, a mérete tökéletes rám és a nagy kánikulában elég jó szolgálatot nyújtott.

Ár: 2900 ft

Egy hőn áhított waterfall "kardigán". Az anyaga érdekes, de viselhető, bőr hatású ujjai vannak. S méretet rendeltem, de M-et küldtek, szerencséjük, hogy ha hosszú ujjút veszek alá, akkor nem vészes, bár azért az eggyel kisebb jobb lenne. Tetszik, nem rossz, de nem is az álom kardigánom ebben a stílusban.

Mindegyik ára: kb. 300 ft

Rendeltem pár (egészen pontosan 20) darab varázsbabot, kíváncsi voltam rá, hogy mi ez a nagy felhajtás körülötte és tényleg kinő-e.. eddig még nem nőtt. Ki szeretném próbálni a nyomdázást is, úgyhogy rendeltem hozzá eszközöket, hogy most ez jó lesz-e vagy sem azt nem tudom, majd kiderül mennyire válik be. Végül pedig rendeltem három körömdíszítő ecsetet is, miután a Manikűrvadász egyik fordulójában felbosszantott, hogy nem sikerült egyenes vonalakat húzni. Elég merevek a szálai ezeknek az ecseteknek, szóval kíváncsi leszek mennyivel lesz vele egyszerűbb a helyzet.

Azt hiszem a ruharendelést most már szüneteltetni fogom eBay-ről, így hogy vége a nyárnak, de nem is baj, mert van még pár oldal, ahonnan remélhetőleg minőségibb ruhákat lehet rendelni, azt szeretném majd kipróbálni.



Miket szereztetek be nyáron?
Miről ismerhetőek meg a megfelelő nyomdázó kellékek?

You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. Klassz dolgokat rendeltél. Fürdőruhát nem mernék rendelni ebayről. :D 80c méretre még üzletben is nehéz találni.
    Én az F&F-ből vettem sportmelltartót és nagyon meg vagyok vele elégedve.
    Az utóbbi hetekben inkább praktikusabb dolgokat rendeltem: post it tömböt, oldaljelzőt, noteszt, neszesszereket plusz egy Missha alapozót. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, necces és mindig benne van a pakliba, hogy talán nem lesz jó, de szerencsére nekem olyan a méretem, amire könnyű találni és általában jók is szoktak lenni :) A koreai kozmetikumok a másik függőségem mostanában, azokat nagyon érdemes rendelni ebay-ről erről az alapozóról is sokat hallottam már.

      Törlés
  2. Sportmelltartót én a Nike outletéből szoktam venni, ott valamivel olcsóbban hozzájuk lehet jutni, mint az üzletekben bolti áron, de sajnos még így is sokszor el szokott kerekedni a szemem fizetéskor a kasszánál. Tényleg horror árakon árulnak egy tenyérnyi kis ruhadarabot! A sportfelszerelésemen viszont nem akarok spórolni, mert szinte minden nap mozgok, a holmijaimnak így muszáj strapabírónak, mosásállónak és a rendeltetésüknek megfelelőnek lenniük.
    A rucik, amiket vettél nagyon tetszenek, a kardigánnak épp most jött el az ideje.
    A varázsbabot bevallom őszintén, most látom először, de nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mi lehet ez?! Beszámolsz a fejleményekről, ha megkérlek? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbáld ki ezt a sportmelltartót Nóri, szerintem neked is megfelelő lenne és tetszene, mert tényleg szuper jó minőségű és nagyon kényelmes is :) A varázsbabokat el kellett ültetni, elvileg ki fognak nőni, zöld színűre váltanak és olvashatóak lesznek rajtuk a kis feliratok, mint a "love, i love you, i miss you" stb., kíváncsi leszek, hogy tényleg kinőnek-e :D

      Törlés
  3. Én is rendeltem már nem egy sportmelltartót az ebayről és én is nagyon meglepődtem, hogy mennyire jó minőség.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye?! Én sem gondoltam volna.. :D Ugyanilyet rendeltél vagy valamilyen más fazont?

      Törlés
  4. Még sosem mertem rendelni ruhákat az Ebay-ről. Jó hogy megmutattad őket, lehet majd teszek velük egy próbát. Ugyanazt a méreted rendeled, mint amit hordasz vagy eggyel nagyobbat rászámolva, hogy a kínai cuccok kisebbek mint az európai?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is rendelésen gondolkodom. :) Ezek mind-mind nagyon klassz és pénztárcabarát holmik. :)
      Egy próbát megér.

      Törlés
    2. Sajnos néha ki lehet fogni rosszabb minőségű dolgokat is, de igazán jókat is, a fürdőruhák pl. általában normális minőségűek, mintha boltban vennéd őket. Én mindig S-es méretet rendelek (az vagy XS vagy S-nek szokott megfelelni, neked pedig ez a méretem) és 99%-ban jók is szoktak lenni, az eggyel nagyobbak tuti, hogy nagyok lennének rám, szokott egyébként mérettáblázat is lenni, az adhat egy kis iránymutatást :)

      Törlés

Címkék