SheIn Őszi kívánságlista

hétfő, szeptember 07, 2015


Már egy ideje szemezek ezzel a weboldallal, rengeteg olyan ruhát lehet találni, ami itt az üzletekben nem jön szembe velünk. De mindig tartottam a rendeléstől, mondván mi van, ha nem lesz jó a méret, vagy élőben nem is úgy néz ki, mint a képen, nem jó az anyaga, nem áll jól.. Ugyan van pénz visszafizetési garancia, de ebben az esetben saját költségre kell visszapostázni a ruhákat, ami elég drága külföldre, tehát ez annyira nem opció. Mindenesetre minden alkalommal, amikor az oldalra tévedek találok jó pár gyöngyszemet, most sincs ez másként, lehet, hogy tennem kellene egy próbát?!


Szükségem lenne egy magassarkú cipőre (nem a mindennapokra), bár sajnos valószínűleg ez az, amit biztos nem internetről fogok rendelni. Az első velúros fekete szandál a masni és stílusa miatt tetszett meg igazán, mert legalább tartja a bokát. Míg a másik úgy ahogy van, nagyon tetszik, egyszerűen jól néz ki, a cipzáron a rojtok is szépen mutatnak, el tudnám képzelni magamon. A nude magassarkú pedig az abszolút szerelmem, elegáns, a formája és a sarok mérete is pont telitalálat, na neki nehéz lesz ellenállnom, nagyon szeretném.


Ezeknek a blúzoknak is sikerült belopniuk magukat a szívembe, imádom a fazonjukat, úgy ahogy vannak. Az egyetlen 'problémám', hogy félő a képen lévő modelleken szebben mutatnak, mint a valóságban. A fehér egy lazább, és vélhetően átlátszó anyag, ami a lányon mesésen mutat. Míg a kék egy passzosabb, a színe pedig 10/10. A kockás kardigánt már legalább fél éve kerülgetem, nem jut eszembe semmi, amibe beleköthetnék vele kapcsolatban, bár ennek a viselését könnyebben tudom elképzelni magasabb sarkú csizmával mondjuk.


Szükségem lenne egy fekete nadrágra is, üzletekben még nem találtam normálisat, ez a magas derekú farmer kép alapján szintén tökéletes lenne. A cicanadrág pedig a bőrbetétek és a cipzár miatt tetszett meg. A rövidnadrág első látásra szerelem: mind a színösszeállítás, a gumis dereka, a minta és a fazonja tökéletes; de mivel mire megérkezne kétlem, hogy lenne alkalmam viselni, ezért egyenlőre biztosan csak kívánságlistán marad.


A csónaknyakú felsőket nem szeretem, de a kivágás és a képek alapján mégis sikerült felkerülnie a listámra, valamint a V-nyak sem a szívem csücske, de ez a felső bár egyszerűnek tűnik még is különlegesebben néz ki, unalmasnak semmiképp sem mondható, valamint az anyaga is tetszik. A csíkos hosszú ujjút magamon nem tudom egyenlőre annyira elképzelni, de képek alapján elég jól néz ki, főleg a könyökrésze miatt.


Igen, ismét (vagy inkább még mindig) waterfall láz. Tetszik a színösszetétel, hogy csak az ujjai mintásak, viszont elég vékony anyagúnak tűnik az alapján, hogy oldalt átsejlik a fehér felső, nem tudom, hogy hidegebb időben érne-e valamit, mivel rávenni már nem nagyon lehet mit, hacsak nem szeretne valaki bohócnak kinézni. A pipacs pirosas - korallos hosszú ujjú a nyárias, vidámabb színe és a csipkés ujjai miatt tetszik, a sálnak pedig a mintázata és színe lopta magát a szívembe, télen jó szolgálatot nyújtana.

Mindegyik ruhadarab akciós jelenleg, szinte mindig van valamilyen akció. Ha most regisztráltok és rendeltek ajándékban részesültök. Az első rendeléseteknél 30% kedvezményt kaphattok a SHE30 kuponkóddal, valamint ha $30 fölötti összegben rendeltek, akkor a szállítás ingyenes.


Rendelt már valaki erről az oldalról? Ha igen, mik a tapasztalatai vele?
Szoktatok online rendelni ruhákat?

You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Még nem rendeltem innen, de az a virágos kis rövidnadrág tetszik, nagyon szép. :) Külföldről eddig csak AliExpressről rendeltem, hát elég vegyes tapasztalataim vannak az ottani ruhákkal. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az AliExpress kb. ugyanaz mint az eBay, és hát igen.. a ruhák minősége ott eléggé necces, a legtöbb sajnos elég gyatra minőségű, és nem is a legjobb anyagból készülnek :S

      Törlés
  2. Ó, az a kockás kardigán szerelem nekem! *-*

    VálaszTörlés
  3. Huhú majdnem mindegyiket beszerezném:D Én sem rendeltem még erről az oldalról, de nagyon gyönyörűek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nahát igen, ez így mind egyszerre elég drága lenne.. de el tudnám viselni, ha az ölembe hullanának szépen sorban :D

      Törlés
  4. A ruha rendeléstől én is még mindig tartózkodom, habár már egyre többször fogadtam meg, hogy na majd most. Viszont cipőt próba nélkül semmiképp nem vennék :/ A blúzok nagyon tetszenek, na meg az a mintás ujjú szürke kardigán, telitalálat *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is valahogy így vagyok vele, főleg nagyobb összegeknél, ahol még ráadásnak postaköltség is van. De annyi jó dolog van ezen az oldalon, hogy egyszer biztos ráveszem magam :D

      Törlés

Címkék