Elfogyott termékek - rövid tesztek #7

csütörtök, november 05, 2015


Ahogy megfigyeltem általában az elfogyott termékek közül a legtöbb olyan, ami bevált és újravásárolnám, ez azért elég jó dolog, és talán pont emiatt nem olyan változatosak a termékek, mert ha valami bevált ahhoz értelemszerűen visszatérek és a legtöbb dolgot nem cserélem le fölöslegesen. Most kivételesen több nem bevált termékről fogtok olvasni.


Cien Soft Vattakorong: Mára már köztudott itt a blogon, hogy rendületlenül kitartok a Lidl-ös vattakorongok mellett, mert szerintem messze a legjobbak ár-érték arányban. Most viszont sajnos a régi verzió már nem kapható, csak ez az új rózsaszín. Nagyrészt ugyanazt tudja, mint elődje, nem bolyhozódik, nem mállik szét, strapabíró anyagból készült, viszont annyiban más, hogy talán ez annyira nem puha és néha kicsit azt érzem, hogy szúr is, emiatt picit szomorú vagyok, de meglátjuk.

Ezek a termékminták még talán a Wishtrendes rendelés mellé jártak ajándékba és bár annyira nem jellemző rám, hogy szorgalmasan elhasználgatom az összes mintám, amim van, mert akkor már biztosan kiborult volna a bőröm, de ezeket kipróbáltam. Chica Y Chico ~ Beta-Salic 2.0: 2%-os BHA hámlasztó, gél formában, könnyen kenhető, gyorsan beszívódik és nem csíp, nagy meglepetést okozott, mert egy-két használat után látványosabb eredményt hozott, mint más hámlasztó hónapokig tartó használat után; emiatt egyszer mindenképpen szeretném megrendelni teljes kiszerelésben. TOTA-S 3.0: Gyulladáscsökkentő és antioxidánstartalmú, aknés bőrre is ajánlott. Ugyanaz a tapasztalatom vele, mint az előzővel, szépen lehúzza a pirosságot, messzemenő következtetéseket nyilván nem lehet ennyiből levonni, de az első benyomás mindenképp pozitív. ASTAZET 4.0: Na ez viszont egyáltalán nem vált be, csak gyulladt pattanásokat okozott, nem ezt nem nekem találták ki.

Babylove Sensitive Nedves Törlőkendő: Szeretem a törlőkendőket, nyáron csak úgy, az arcom áttörlésére, arra tökéletes, illetve sminklemosásra is ez a legkényelmesebb nekem, a baj csak az, hogy elég kevés törlőkendő felel meg erre a célra. Az összetevői rendben vannak, alkohol és parfümmentes, de nem annyira nedves és bár lehozza a sminket, de több kendőre van szükség hozzá. Még nem tudom, hogy újraveszem-e.


Babydream Extra sensitive Fürdető és Sampon: Szappan gyanánt funkcionál nálam és imádom! Nagyszerűen habzik, egy nagyon picike is elég belőle, illatmentes, jól tisztít, az összetevői rendben vannak és mihez képest de az ára is egészen kedvező. Újra vettem már!

Madre Labs Retinol Serum: Ahhoz képest, hogy milyen olcsó, nagyon jó kis kence, ITT írtam róla részletesen. A véleményem azóta is tartom, szépen lehúzza a pirosságot, nagyon jót tesz a bőrömnek, úgy vettem észre, hogy jobb neki ha használom, mintha nem, ezt már csak onnan is érzem, hogy jelenleg nincs itthon belőle. Az ára is teljesen rendben van, a legutóbbi akcióról sajnos lecsúsztam, de gyakran leakciózzák úgyhogy most azt várom :D Újra venném!

Himalaya Herbals kakaóvajas intenzív hidratáló ajakbalzsam: Vegyesek róla a tapasztalataim. Volt, hogy hatásos volt és szerettem, volt hogy egy viaszos réteget hagyott az ajkaimon és semmit nem csinált vele.. úgy összességében annyira nem jött be. Nem venném újra!

Balea Hamvasító Sampon: Ehhez túl sok hozzáfűzni valóm nincs. Jól habzik, jól tisztít, de a funkcióját abszolút nem tölti be. Nem hamvasít semennyire, csalódás volt számomra, bár lehet, hogy azért, mert előtte a Schauma hamvasító samponját használtam és az elsőre telitalálat volt, így pedig már sokat vártam tőle. Nem venném újra!


Garnier Essentials Sensitive Nyugtató Tonik Vitaminnal: A második flakonnal fogyott el belőle, ebből adódóan szerettem, az összetevői szépek és nem zsírosítja/szárítja a bőrt, drogériás vonalon számomra az egyetlen bevált tonik. Most viszont egyenlőre nem vettem újra, mert a Benton Aloe tonikját rendeltem meg, de egyébként újra venném!

Now Foods Solutions Vitamin C & Manuka Honey Gel Cleanser: Narancs illatú arclemosó, ami lemosás után is érződik a bőrön. Jól habzik és jól tisztít, szintén nagyon szépek az összetevői, a célját maximálisan teljesíti. A napi kétszeri használat soknak bizonyult belőle, mert így szárított, viszont napi egyszer pont jó volt, bővebben ITT írtam róla. Újra venném!

Babylove Szenzitív Babafürdető: Szintén szappannak vettem, mert a másikból épp nem volt készleten. Állagra jó, de kevésbé habzik jól, az illata pedig roppant zavaró, olyan olívás, büdi, nem szerettem igazán, bár a dolgát elvégezte. Csak akkor venném újra, ha a másikból nem lenne!


Balea Paradise Beach és Cabana Dream tusfürdő: Imádom a Balea limitált kiadású tusfürdőit, különösen a nyáriakat, mindig olyan jól sikerülnek! Nem volt ez másképp sosem, a két kedvencem ez a kettő volt: előbbiben határozottan az ananász illat dominált, míg az utóbbiban a barack, a színük is nyárias, bár az illat szokás szerint nem tartós a bőrön, de ez nem zavar, a többi tulajdonságuk pedig a szokásos, ami a Balea tusikra jellemző. Újra venném!!

Yves Rocher Selymes Tápláló Sampon: Erről részletesen ITT mindent leírtam, a véleményem változatlan. Röviden a lényeg: ahhoz, hogy habos legyen (amit én elvárok egy sampontól) dupla annyi mennyiség kell belőle, mint egy átlagos sampontól, nem szeretem az illatát, és hamarabb zsírosodott tőle a hajam. Nem venném újra!


Van tapasztalatotok a fent említett termékekkel?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Én is nagyon szeretem a Balea tusfürdőket, de összességében a Balea termékekkel nagyon meg vagyok elégedve. Kézkrémeket pl. csak tőlük vásárolok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én összességében sajnos/nem sajnos nem mondhatom ezt el, kézkrémeket pl. egyáltalán nem vásárolok drogériában, mióta kijött az ekcéma a kézfejemen, az agyonillatosított cuccok miatt :/

      Törlés

Címkék