Újdonságok mostanában

csütörtök, november 26, 2015


Az elmúlt körülbelül másfél hónap szerzeményeit láthatjátok ebben a bejegyzésben, van itt mindenféle: Glamour-napok, Joy-napok, akciók, rendelések és a többi.

A Rossmannban szinte állandóan van valamilyen szuper akció és a legjobb, hogy a 10%-os végösszegi kupon az akciós termékekre is ugyanúgy érvényes, így szuper áron lehet kifogni jó dolgokat. Hamvasító samponok terén visszatértem a Schaumához, erről legalább tudom, hogy bevált. A Fresh it Up! sampont pedig főként kíváncsiságból vettem meg, mivel azt ígéri, hogy egyszerre segít a zsíros hajtöveken és a haj szárazabb részein, elég nagy vállalkozás ezt a két tulajdonságot egyszerre ígérni, de meglátjuk mi a valóság belőle. Már tudhatjátok, hogy a hajamra az egyetlen dolog, ami drogériában vásárolok rendszeresen az a samponok, minden mást fodrászkellékesnél szoktam venni, mert ott professzionálisabb termékeket kapunk és jobban beváltak, most kivételt tettem ezzel a Syoss Keratinos hajkondicionálóval, mert volt alkalmam másnál kipróbálni és meglepően hatásos volt, szóval adtam neki egy esélyt.


Schauma samponok - Rossmann (-50%)
Syoss Keratinos hajkondicionáló - DM (-50%)


A Babydream Extra sensitive fürdető és samponját rendszeresen újra veszem, legutóbb akciós is volt és a végösszegi kupon is érvényes volt rá. A Balea Reinigungs Öl Sminklemosó Olaj nem volt tervben és akciós sem volt, de felkeltette az érdeklődésemet és az összetevői is rendben vannak, úgyhogy gyorsan el is hoztam belőle egyet, egyébként az volt az árjelölése alá írva, hogy kiárusított termék, ami érdekes, mert én ezelőtt még sosem találkoztam vele. Ki szerettem volna próbálni egy új dezodort, most a Rexona Sexy Bouquetre esett a választásom. A Balea limitált kiadásai még mindig kihagyhatatlanok, a téli kollekcióban két új illat érkezett, ha jól láttam, én a Frozen Breeze-t hoztam el, a másiknak nem tetszett az illata. Ennek viszont nagyon finom savanykás málna illata van, és esküszöm, hogy emellett hideg/fagy illata is van :D


Természetes "tusvonal" húzáshoz szükségem volt egy barna szemceruzára, a Rimmel Soft Kohl szemceruzára esett a választásom. Az Astor Soft Sensational Lipcolor Butter régóta izgatta a fantáziámat, most sikerült ebből is megszerezni egyet, 015 Cheeky Cherry árnyalatban. Az Eucerin Lip Aktiv ajakápoló szintén kívánságlistás volt már egy ideje, még nem sikerült olyan ajakápolót találni, ami minden szempontból bevált volna, ő az új jelölt. A leginkább tojásra hasonlító tányért abból a célból vettem, hogy a fülbevalóim egy részét tároljam rajta, gondoltam jól mutatna és rendszerezettem lenne - valóban így is lett. Ritkán történik velem ilyen, de mikor megláttam Niki körmein a Flormar 394 golden orchid körömlakkját azonnal tudtam, hogy nekem ez kell. Kicsit csalódott voltam, amikor a Nailland weboldalát böngészve nem találtam a kínálatban, előre csekkolni akartam, mert úgy voltam vele, hogy ha a webshopban nincs, akkor tuti, hogy a standnál sem lesz, de kiderült, hogy ez tévedés, mert a standnál bőven volt még belőle, úgyhogy be tudtam szerezni, álomszép. A Rival de Looptól pedig két arcmaszkot vásároltam, amiből az egyiknek a felét már ki is próbáltam. Az egyik egy hidratáló maszk, a másik pedig egy szövetmaszk.

Rimmel szemceruza - Rossmann (-60%)
Astor rúzsceruza - Rossmann (-60%)
Eucerin ajakápoló - Patika (-20%)
Tányér - KIK
Flormar körömlakk - Nailland
Rival de Loop maszkok - Rossmann (-40%)


A bőrömre időnként rájön az öt perc és (számomra) borzasztóvá változik, nagyjából augusztus végén a homlokomon megjelentek apró dudorok, amikkel nem lehetett semmit kezdeni, nem hatott rájuk semmi, így végső elkeseredettségemben gondoltam teszek egy próbát az Akneroxiddal. A koreai termékeknek pedig már a szerelmese vagyok, nagyon szeretem őket és a szép összetevőiket - szeretnék egyre több mindennel megismerkedni, így esett most a választásom a Benton Aloe BHA Skin Tonerre és a Skinfood Tojásfehérjés Arctisztító szappanjára.

Akneroxid - Patika
Skinfood arctisztító - INNEN
Benton Aloe BHA tonik - INNEN


A végére pedig két eBay-es rendelés maradt: még nyáron rendeltem egy sportmelltartót, aminek nagyon jó volt a minősége, méretben is anyagban is maximálisan elégedett voltam vele, ezért úgy gondoltam, hogy megrendelem a hozzátartozó rövidnadrágot is. Erről ugyanazt tudnám elmondani, mint a melltartóról, nagyon jó vétel volt. A kristályos nyakláncot annyi helyen láttam már, hogy kedvet kaptam hozzá, egy pici súlya van, de élőben is nagyon szép.

(Képen frontján még van mit fejlődnöm, vagy tök másmilyenek lesznek a képek - már ami a színeket illeti, mert fél órán belül is változnak a fényviszonyok, vagy pedig vakuzni kell, ami annyira nem szép.)

Ti miket vetettek mostanában?
Szeretnétek valamiről tesztet olvasni?

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Nekem a sportgatyó tetszik a legjobban! Emlékszem még a nyári sportmelltartódra, akkor azt mondtam, hogy hogy merted megrendelni. Azóta biztos vagyok benne, hogy fölösleges kidobni a szaküzletekben tízezreket értük. :)

    VálaszTörlés
  2. Esküszöm egyre jár az agyunk, a tojáshabos arctisztítót nézegettem a napokban, de vacilláltam közte és a Benton arctisztítója között. Tök jó, hogy megvetted, mert akkor megvárom a véleményedet róla :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Benton arclemosó is a kívánságlistámon szerepel, szerintem az lesz a következő, amit kipróbálok én is :D A Skinfood-ot még nem használom túl régóta, de tervezek majd róla bejegyzést írni :)

      Törlés

Címkék