Decemberi Szerzemények | Nastydress, F&F, Avon, Pupa, Lush, drogéria stb.

hétfő, január 04, 2016


Először is Sikerekben gazdag Boldog Új évet szeretnék kívánni Mindenkinek! A karácsonyi időszakban a blog is egy kis pihenőn volt és őszintén szólva több, mint jó volt egy kicsit internet nélkül létezni, nekem legalábbis nagyon jól esett kizökkenni és fontosabb dolgokkal foglalkozni, pihenni. Eredetileg nem ezt szántam évkezdő bejegyzésnek, amit terveztem átcsúszik a hét második felére, remélem addigra tényleg össze is jön. Decemberben több kisebb dolgot vásároltam, névnapom is volt és tesztelésre is érkezett termék, ezeket mutatom most meg.

Ezúttal a Nastydress nevű oldalról volt lehetőségem rendelni, a választásom elég hamar erre a szürke, pamutból készült "blézerre" esett, régóta nézegettem már több oldalon is, most nem hagyhattam ki az alkalmat. Ahogy láthatjátok lent, annyira jól néz ki a képen.. tartottam is tőle, hogy milyen lesz élőben, de nem ért csalódás a minőséget illetően. Puha anyagú, nincsenek kiálló vagy eldolgozandó szálak és teljesen jó minőségű, élőben is ugyanolyan szép szürke színű. Ez egyetlen gond, hogy most sikerült öngólt lőnöm. Korábban írtam, hogy nem nagyon szoktam a méretezést nézni, mert nem hiszek semelyik külföldi oldalon sem nekik, én mindig S méretet rendelek és 98%-ban jó is szokott lenni, hát most elérkeztünk egy kivételhez is. 3/4-es ujjú ez rendben van, viszont sajnos nekem túl rövid (pont akkora, mint a mérettáblázatban írják), így pedig nem áll jól sajnos rajtam és nem is esik jól viselni, olyan mintha egy kinőtt ruhát hordanék. Legalább 3-4 cm hossz kellene még hozzá, szóval nagyjából L méretet kellett volna rendelnem, de az meg ujjban lett volna nagy, szóval patthelyzet. Nagyon sajnálom, mert a méretgondot leszámítva én elégedett vagyok vele. A szállítás is gyors volt, meglepően hamar - 2 hét alatt érkezett meg a két ünnep között.

INNEN rendelhető meg


Beszereztem a hőn áhított norvég mintás harisnyát, ami a kívánságlistás posztban is szerepelt. A kedvencem ez a fajta, nagyon jó minőségű, jó anyagú, nyúlós és a nadrágot is könnyű levenni róla, nem úgy mint a pamut harisnyákról. Beneveztem a Balea Luxury Red Love fürdősójára is, ami rögtön utána használatba is lett véve, pirosra színezte a kádat, nagyon jó illata volt, kár hogy csak egy fürdésre volt elegendő, de 200 Ft-ért nagyon jó vétel volt. A képen látható képkeret pedig a Pepco-ból van, nagyon olcsó volt és talpas is!


Egyre inkább gyertyamániás vagyok - beszereztem két félét is az F&F Home-ból, 30% kedvezmény volt mindenre, teljes áron sem drága, így aztán főleg nem. Meggyújtás nélkül is elég illatosak, főleg a barna. A Butterscotch (karamellás illat) és a Snowy Day (vaníliás) jött velem, már azóta használatba is lett véve, amit sajnálok, hogy meggyújtás után annyira nem intenzív az illat. Szintén az F&F-ből szereztem be két egyszerű kesztyűt, 20% kedvezmény volt rájuk, párban voltak és érintőképernyővel kompatibilisek (ezt csak utólag láttam). Amint megláttam, hogy kapható a híres neves Balea Handkonzentrat kézkrém azonnal megvettem egyet; hát annyit megsúgok, hogy méltó a rajongásra.


A 10%-os névnapi kuponnal lecsaptam a The Body Shop cukormázas alma tusfürdőjére, nem bírtam ellenállni. A Balea Frozen Breeze tusfürdőből pedig ez már a második flakon elfekvőben, eléggé bejött a jeges málna illat. Valamint eBay-ről is megérkezett a csiganyálat és méhmérget tartalmazó Benton Snail Bee Essence.


Végre megszereztem a Prada Candy parfümöt, egyáltalán nem az a tömör vattacukor illat, mint mondjuk a Pink Sugar, bár engem az sem zavar. Sokkal kellemesebb, elegánsabb, édes illatokat kedvelők mindenképp szaglásszák meg. Most az új fajta Floral verziót ajánlják nagyon, de nálam az teljesen wc illatosító illat. A Milani webshopjában is adtam le rendelést, két rúzst rendeltem - egy matt árnyalatot (Naked) és egy krémfinisűt (Pretty Natural), sajnos előbbitől már meg is váltam, nem állt jól nekem, olyan voltam vele, mint egy drogos hulla :D (ezért nem szeretek ilyesmit netről rendelni), viszont utóbbi gyönyörű árnyalat és jól is mutat rajtam. Megvettem a Lush Bubblegum ajakradírját is, kihagyhatatlannak éreztem, hogy valóban az -e, az majd kiderül később. A Lisap hővédő, hajegyenesítő folyadékát egyenlőre kisebb kiszerelésben hoztam el, annak ellenére is, hogy ár-kiszerelés arányban nem jártam vele jól; elég drága termék sajnos, de még mindig a professzionális hajápolók híve vagyok. A Holika Holika szemöldökspirálját is megrendeltem, Natural Brown árnyalatban azt hiszem, de egyenlőre nem vagyunk túl jóban, irtó sötét ugyanis a szőke hajamhoz.


A Nailmaniacs blogon nyertem Dóritól egy körmös csomagot, ami három szuper körömlakkot (egyiket sem használtam azelőtt, még csak más árnyalatban sem) és egy nyomdalemezt rejtett, ami szintén segítségemre lesz majd a nyomdázás elsajátításában.


És ha már a nyereményjátékoknál tartunk Annánál is nyertem decemberben egy szuper csomagot, aminek a tartalmát a képen láthatjátok. A spirál kivételében minden újdonság számomra, sosem volt még tartom (amit egyébként már el is égettem és isteni, intenzív illata volt!), Makeup Revolution termékeket sem használtam még, így nagyon kíváncsi vagyok a kapott rúzsra és szájfényre. Minden nagyon tetszik itt is!


Karácsony előtt leadtam egy rendelést az Avonnál, a Zöldalmás habfürdő azonnal listára került, amint megláttam. Szerettem volna egy télies illatú tusfürdőt, a választásomra a Winter Dreamland-re esett (nem mintha olyan sok téli illat lett volna a katalógusban), málnás almás illatú, elég különleges és furcsa, de nekem tetszik, már használatba van véve ő is. A Magic Effect Mineral Crush lakkok közül pedig megrendeltem az ezüst árnyalatot, mert ilyenem még úgy sem volt.


Végre valahára sikerült beszereznem tiszta anyagot, a Naturkence weboldaláról rendeltem és vettem át személyesen, egy csomag zöld és egy csomag kék agyagot rendeltem, a sors fintora, hogy elég nagy csalódás eddig mind a kettő.


Újravásároltam a Balea borotvahabját, ez valamivel jobban bevált, mint az Isanaé; ezen kívül egy (kettő) tisztító arcmaszkot holt tengeri iszappal, ennek a fele, mint látható már ki is lett próbálva. Az Yves Rocher limitált kiadású tusfürdőjét, kandírozott narancs és fahéj illatban pedig a tesómtól kaptam, tudta hogy nagyon ácsingózom rá, nem véletlenül!


Tesztelésre kaptam a Naureltől két terméket, az egyik a Dabba alma virágvíz, a másik pedig egy Organikus Mentás ajakbalzsam. Nem spoilerezek, lesz róluk részletes bejegyzés, nem is olyan sokára.


Végül de nem utolsó sorban engem is utolért a Pupa I'm matt lip fluid láz.. megvásároltam a 010-es árnyalatot, majd ajándékba kaptam Anyukámtól a 090-eset, egyenlőre még a tesztelős, kísérletezős fázisban vannak, úgy hogy nem nagyon mondanék semmit róluk, de ha szeretnétek írok róluk is bejegyzést később.


Tajti Ildi Esszenciális bőrápolás című könyvét is megrendeltem, amint lehetett. Nagyon rákattantam egy ideje a helyes bőrápolásra, szerencsére ez a gyakorlatban és a termékeimen is meglátszik, nem titok, hogy az egyik forrás ehhez Ildi blogja volt. Ez a könyv pedig mindenkinek ajánlott, aki el szeretne indulni ezen az úton és szép bőrt szeretne magának.


Bár néhány morzsát elhintettem arról, hogy mennyire jó vagy nem jó egy-egy termék, van amiről részletes bejegyzésben is kifejtem majd a véleményemet. Annyit elárulok viszont, hogy a bejegyzésben szereplő termékek közül jó néhány kedvencem lett, annak ellenére is, hogy maximum egy hónapja használom őket! A vakus képekért elnézést, de sajnos télen nem lehet máshogy fotózni, vaku nélkül fakók és élettelenek a képek, természetes fény pedig még nappal sincs elég a szép képekhez.


Miket vásároltatok decemberben?
Ki mit kapott Karácsonyra?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. A Bentont nagyon szeretni fogod, az ecsetekről pedig remélem, lesz majd poszt, szemezek velük már egy ideje:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már használom egy ideje, nagyjából december elején érkezett meg, de egyenlőre annyira nem akkora durranás, mint ahogy körberajongták. Meglátjuk, lehet hogy fogok írni róluk :)

      Törlés

Címkék