Manikűrvadász | Szülinapi forduló

kedd, január 05, 2016


Ma van a Manikűrvadász 3. szülinapi fordulója, ez alkalomból pedig rendhagyó módon most nem egymástól, hanem külföldi bloggerektől/körmös lányoktól kellett manikűrt vadászni. Fél éve már hogy folyamatosan részt veszek ebben a kihívásban, ez magam számára a legmeglepőbb; remek kezdeményezés volt ez Bellától és remélem még sok-sok szülinapot meg fog élni!

Mint általában, most is tartozik egy kis történet nálam a fordulóhoz. Röviden és tömören: folyamatosan betörtek, letörtek a körmeim, hiába reszeltem állandóan beleakadtak mindenbe és ezt nagyon meguntam. Másrészt nagyon rossz szokásom a köröm körüli bőr rágása és tépkedése, képtelen vagyok róla leszokni (kivéve ha műkörmöm vagy gél lakkom van, mert ezekben az esetekben sosem rágom és tépkedem). Ezek így együtt pedig arra ösztönöztek, hogy készíttessek ismét műkörmöt magamnak (legalább 2 éve nem volt), ez meg is történt, ennek köszönhetően pedig minden gond is orvosolva lett. A körmeim melletti bőr csodásan begyógyult 1,5 hét alatt, nem akadnak bele sehova, nem törnek le és nem bosszantanak. Ezt csak azért írtam le, mert hamarabb jelentkeztem erre a fordulóra, mint hogy a körmöm elkészült, szóval most annyi "csalás" van a dologban, hogy nem saját, hanem műkörömre díszítettem. De így legalább végre egységesek és normálisak a körmeim, el sem hittem, hogy mennyivel jobb hosszabb körmökön ügyködni, mint kis aprókon.

Kelli Dobrint sorsolta ki nekem Bella, akinek az instagram profiljáról kellett vadásznom manikűrt. Ezúttal nem szerettem volna ismét a pontozóra hagyatkozni, mert már én is unom, úgy hogy megpróbálkoztam ismét az ecsettel való rajzolással. Sajnos túl merevek a szálai, így nem lettek túl szabályosak a vonalak, de úgy összességében nekem sokkal jobban tetszik, mint az eddigiek. Már tényleg csak egy normális ecset kellene. Kellire visszatérve: imádom a manikűrjeit, annyira szép mintákat rajzol meg kézzel és a legjobb, hogy rövidke videókban meg is mutatja, hogy hogyan készülnek a remekművei. Nem is kérdés, hogy az övé sokkal jobb, mint az enyém lett :D Szerintem most eléggé érzékelhető lesz, hogy elég nagy különbség van (98%-ban) a hazai és külföldi körmös alkotások között.


Az újraalkotott verzió





You Might Also Like

4 megjegyzés

Címkék