Augusztusi és Későnyári Szerzemények

péntek, szeptember 22, 2017


A nyár utolsó heteiben is igyekeztem nem túlzásba venni a vásárlást és csak tényleg szükséges dolgokat beszerezni, ezért is vonódtak össze az augusztusi és későnyári szerzemények, amiket most megmutatok.

Augusztus közepén elfogyott a Bioderma Photoderm LEB fényvédőm, egy másik pedig nem vált be, ezért inkább gondolkodás nélkül újra vettem, s csak remélni merem, hogy még következő nyáron is használható lesz. Vannak kifejezetten fáradt napjaim, amikor csak valami kikapcsoló dologra vágyom, mint egy arcpakolás felkenése után forró fürdőt venni, egy kád habos vízben - könyvvel a kezemben és felidézni a nyári hangulatot. Az egyik ilyen alkalommal szereztem be ehhez a kis rituáléhoz a Balea Summerliebe bőrradíros tusfürdőt, a Dr. Organic Bioaktív Csigagél Hidratáló Arcpakolást, valamint az Alverde Selfenblasentraum habfürdőt.


Ismét elhasználtam egy flakonnal a Glisskur Fiber Therapy Bonding Samponból, ezért az utánpótlást be kellett szereznem. Egyúttal vettem egyet az egyik kedvenc Palmolive Tusfürdőmből, a 43%-os dekorkozmetikai akció pedig remek apropóul szolgált rá, hogy megvegyem a Maybelline The Nudes palettát. A nyár és a meleg idő végével úgy döntöttem, hogy szeretném megtartani legalább a már napon megszerzett barnaságom (egyszerűen sokkal jobban tetszik, mint a sápadt fehérség, és a hajam színe is százszor jobban mutat barnább bőr mellett), ezért elkezdtem szoliba járni (csak ritkán és kevés időre), amihez egy szebb összetevőjű krémet kerestem. Persze sok reménységem nem volt, mivel a szolárium már önmagában sem túl egészséges, nem pont a hozzávaló krémek lesznek normálisak, de végül a Dr. Kelen Plus Szolikrém mellett döntöttem, nem makulátlan, de a felhozatalból ezt találtam legjobbnak, van belőle minta is, először azt próbáltam ki és mivel nem volt vele gondom megvettem a teljes kiszerelést is. A Cosmia Karamellás tusfürdőnek isteni finom illata van, igazi karamella - semmi mű hatás, de túl gyakran nem használom, mert túl tömör.

Megérkezett az Avon szeptemberi újdonságai közül is 3, szerintem izgalmas dolog, ezekről a jövőhéten lesz poszt.


A most következő dolgok pedig már majdnem mind bevált termékek utánpótlásai. Elfogyott az utolsó cseppje is a Clinique Moisture Surge Extended Relief hidratáló krémemnek, és bár van itthon még két másik megkezdett hidratálóm, amikkel felváltva használom, de mivel ez AZ igazi, ezért sürgősen pótolnom kellett. A Bioderma Sébium Micellás vizem továbbra is imádom és szintén fogyóban van, ezért azzal a lendülettel ebből is beszereztem az utánpótlást. Említettem már, hogy mennyire megszerettem a Curaprox 1560 Soft fogkefét, ezért vettem ebből is egy hármas csomagot. Tusfürdőkből sosem elég, a legújabbak amikkel bővült a készletem egy Dove és egy Fa Kakaóvajas, ami a kedvenc illatom a márkától. A Natura Siberica Sea-Bucktorn géltusi pedig a kakukktojás, korábban nem használtam, de kíváncsi voltam rá. A csomagolása nagyon tetszetős, viszont az illata élőben számomra borzalmas. A vásárlás mellé pedig ajándékba választhattam egy fogkrém mintát, amik közül a MEDI BLANC Sensitive-re esett a választásom, ezzel van egy kis esélyem rá, hogy be is válik.


Miről szeretnétek bővebben olvasni?
Ti miket vásároltatok mostanában?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Az a Maybelline paletta nagyon hiánypótló a drogériákban, tuti imádod majd, nálam is kedvenc. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az első benyomásaim jók, szóval eddig jó választásnak bizonyult :)

      Törlés

Címkék