TreacleMoon habzó fürdősók - lazító élmény

szombat, április 20, 2019


A megjelenésük óta hajkurásztam a TreacleMoon habzó fürdősóit, de még hűlt helyüket sem találtam soha, egyetlen drogériában sem. Tavaszig kellett várnom, hogy sikerrel járjak és megkaparintsam, s végre kádba borítsam őket. Számomra az a különlegességük, hogy ötvözik a habfürdők és fürdősók jóságait, egyszerre kapom meg tőlük azt, amihez egyébként két külön terméktípusra lenne szükség.


A TracleMoon habzó fürdősók egyértelműen nekem lettek kitalálva. Az illatorgia alap, azt hittem a Her Mango Thoughts lesz a kedvencem a nem túl édes, de gyümölcsös illatával, amiben a mangó helyett én inkább tompa barack illatot vélek felfedezni, ellenben a Crazy Orchid Love letarolta, imádom a virágos illatát, amiben egyértelmű az orchidea dominanciája. Tökéletes választás így tavasszal, imádok elmerülni egy nagy kád habos, virágillatba borult, színes vízben.


Mindkettőre igaz, hogy óriási habokat képez, miközben sárgára és rózsaszínre színezik a vizet, a fürdősó pedig hamar elolvad a kádban, mennyei illatokat árasztva. Ha ez nem lenne elég, olvasás közben a hidratálásról is gondoskodik, picit olajos réteggel vonja be a bőrt, aminek köszönhetően fürdés után hidratáltabb bőrrel lépek ki a fürdőkádból. Persze igazán száraz bőrön nem helyettesíti a testápolót, de puha tapintású bőrt eredményez. Plusz pont a márkának, amiért kívülről van rajta egy "szaglórész", így nem lesz zsákbamacska az illata sem és kedvünkre válogathatunk belőlük. Mellékes, de a tasak formája is tetszik, elég különleges alakú és mutatós a szobában, amíg használatra vár.

A TreacleMoon habzó fürdősók ára is baráti, biztosan be fogok belőlük tárazni, s remélem az illat kínálatuk még bővülni fog!


Ti milyen gyakran szakítotok időt a hosszabb fürdőzésre?
Ismertétek a TreacleMoon fürdőtermékeit?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék