AVON K-Beauty | Koreai termékek, elérhető közelségben

vasárnap, május 19, 2019


Az Avon az utóbbi időben egyre inkább nyit az ázsiai kozmetikumok irányába, s egyre több termékkel bővül a kínálatuk. A Koreai nők a fátyolmaszkokkal koronázzák meg a bőrápolási rutinjukat, a különleges összetevőknek köszönhetően így ápolják és hidratálják célzottan a bőrüket. Mit érdemes szemügyre vennünk közülük?

A K-Beauty Cica növény fátyolmaszk egyik legfőbb alkotóeleme a cica növény, ami Koreában méltán népszerű, bőrnyugtató és regeneráló hatásáról ismert. A fátyolmaszk nagyon puha, bőségesen át van itatva a folyadékkal, tökéletesen illeszkedik és tapad az arcomra. Két rétegből áll, az egyik merev "maszk részt" felhelyezés után le kell húzni, én ennek értelmét még mindig nem látom, nem teszi kényelmesebbé a felhelyezést, éppen ellenkezőleg, ezért én mindig azelőtt leszedem, hogy az arcomra tenném. Az illata eleinte valamilyen poshadt penészre hajaz, aztán ez szerencsére később csillapodik és kevésbé érezhető. A hatása viszont szuper, a száraz és/vagy vízhiányos bőrnek igazi kényeztetés, a 15-20 perc alatt, amíg viselem feltölti teljesen az arcom, sokkal ragyogóbb, egységesebb és élettel telibb az arcképem, tapintásra is puhább tőle. A hatása rendkívül látványos, mivel mostanában eléggé vízhiányos a bőröm, az igazán hatásos krémeimet pedig még nem sikerült újra vennem. Nagyon sokat beszív belőle a bőr, levétel után belemasszírozom az arcomon maradt szérumot, maradéktalanul beissza a bőröm. Nem csíp, nem irritál, 10/10.


A Sugar Maple hidrogél arcmaszkkal már kicsit más a helyzet. Amint felbontottam a zacskót azonnal megcsapta az orrom az isteni bounty csoki illat, kellemes lágy kókusz illattal rendelkezik. A hidrogél maszk szilikonos tapintású, az arcom úgy nézett ki benne, mint egy porcelán babának. Nem annyira tocsogott a szérumban, mint ahogy azt a fátyolmaszkoknál megszokhattuk. Magán a maszkon kívül két réteg van még, amit jelen esetben is indokolatlannak tartok, hiszen semmi funkciójuk, arcra helyezés előtt ugyanúgy le kell szedni őket. Két szekcióból áll, az egyik az arc felső részére helyezhető az orr vonaláig, míg az alsó az áll részt fedi. Nem tapad annyira, mint a fátyolmaszkok és a kialakítása is kevésbé praktikus, szem résznél nagyon pici, nekem szinte belelógott a szemembe. Juharcukrot tartalmaz, ami természetes AHA sav forrás, ezért az elhalt hámsejtek eltávolítását ígéri, sima és puha bőrrel párosítva. Miután feltettem az arcomra, érződik végig a fincsi bounty illat, nem csíp (a szemem sem!), nem irritál, picit talán bizsergeti a bőrt. Levétel után a maszk már teljesen száraz, nem marad mit beledolgozni a bőrbe, teljesen beszív mindent. A hatásával annyira nem vagyok elégedett, a bőrsimaságot, elhalt hámsejtek eltávolítását nem tapasztalom, enyhe hidratáló hatást igen, de a fent említett maszk sokkal jobb, eredményesebb volt.

A Koreai újdonságokkal együtt érkezett, ezért most ejtenék szót az Encanto Irresistable Fürdőolajról, ami minden szempontból isteni. Kellemes, enyhén édeskés-virágos illatú, az állaga pedig selymes. Én mindig a fürdővizembe szoktam önteni belőle, így érzem ezeket az olajokat a leghatékonyabbnak. Fürdés közben bevonja a bőrt egy hidratáló réteggel, így törölközéskor már tapintható a selymes érzet, valamint hidratált bőr. Nem hagy maga után zsíros érzetet, tökéletesen beszívódik, az illata is isteni. Nem kell túl sok belőle egy alkalommal, egész sokáig elég, pedig nem túl nagy kiszerelés.


Azt hiszem mostanra már egyértelmű, hogy az Avon kínálatából nekem a fürdőolajak és a fátyolmaszkok a gyengéim, nem hiába, hiszen egyre több szuper termék közül tudok válogatni tőlük. Ezúttal is 3/2 telitalálattal lettem gazdagabb, ajánlom őket Nektek is, mert egy kis plusz mindenkinek jár.


Szeretitek a Koreai kozmetikumokat?
Mit szoktatok rendszeresen újra rendelni a márkától?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék