3 méteressé bővül a Müllerekben az Essence állvány!

csütörtök, június 12, 2014


Júniustól az Essence termékpalettája kibővül, de nem is akárhogyan!
Magyarországon egyedülállóan, az eddigi 2 méteres állvány helyett mostantól 3 méteren találhattok majd essence termékeket! A 3. méter érkezésével 81 új termékkel bővül az essence paletta, így összesen 540 termék közül választhattok! A döntés nem lesz egyszerű, de az biztos, hogy így mindenki megtalálja azt a terméket, amit épp keres!


A harmadik méterrel együtt jön az essence minis 2go termékcsalád! A minis2go termékek kifejezetten olyan helyzetekre lettek kifejlesztve, amikor gyorsan és könnyedén kell megoldanod a smink vagy frizura frissítést, mint például amikor úton vagy, moziban, vagy épp egy bevásárlókörúton (ecsetkészlet, kézfertőtlenítő, mini kefe, dezodoráló kendő, sminkfrissítő kendő, kistükör, hajgumi).

A 81 új termékkel 5 édes kis paletta is kerül a 3. méterre. A paletták praktikus és mutatós kiszerelésben érkeznek és használatuk is nagyon egyszerű.

Essence how to make nude eyes - szemhéjpúder paletta az igazán trendi, nude sminkért. 
Essence how to make bright eyes - szemhéjpúder paletta a ragyogó, világos tekintetért.


Essence how to make smokey eyes - szemhéjpúder paletta a vadabb, füstös szemekért.


Essence how to make your face now - paletta a tökéletes arcbőrért - bárhol is legyél!
Essence how to make your brows wow - szemöldök szett.

Forrás: Júniusi Joy magazin
Én már kíváncsian várom, hogy ezen kívül még milyen termékekkel fog bővülni az essence állvány, reméljük így már minél több újdonság el fog jutni hozzánk is. 



You Might Also Like

2 megjegyzés

Címkék