Balea Melon Tango tusfürdő

péntek, július 04, 2014


Tusfürdőkről nem szoktam bejegyzést készíteni, mert ez egy általános dolog, azt teszi amire való, tisztít és pont. Sosem gondoltam egy tusfürdőt sem átlagon felülinek vagy különlegesnek, ezért nem is vásároltam rendszeresen ugyanazt. Azonban amióta megismertem a The Body Shop tusfürdőit, azóta kicsit más véleményen vagyok és abszolút kedvencemmé váltak (erről bővebben ITT olvashattok), viszont az ár-kiszerelés aránya nem a legkedvezőbb, ezért sajnos nem tudom rendszeresen őt használni. Mindenképpen szerettem volna találni egy árban kedvezőbb, de hasonlóan jó tusfürdőt és itt jön szóba a mai bejegyzés főszereplője a DM saját márkás terméke a limitált kiadású Balea Melon Tango tusfürdő.


Igazából elsőre az illata tetszett meg nagyon, kellően görögdinnyés, nem túl édes és nem túl sok, valamint az ára is nagyon kedvező volt, így gondoltam megér egy próbát. Az első használat során meglepett, mert nem vártam, hogy majdnem olyan jó lesz, mint az én kedvenceim; márpedig de. Krémes, szuperül habzik és puha lesz tőle a bőröm. Az egyetlen probléma, hogy limitált kollekciós, ugyanis az állandó tusfürdők illata nem különleges és tapasztalataim szerint nem is annyira jók, mint ez. Így gyorsan vásároltam belőle még 2-t, hogy egy ideig biztosan legyen belőle :D


Ezért is szerettem volna megosztani ezt az információt, ha valaki szereti a Body Shop tusfürdőket és hasonló jóra vágyik olcsóbban, akkor ezt a verziót bátran ajánlom (vannak más limitált illatok is), mert bár nem múlja felül őket, de majdnem annyira szuper. Az ára pedig 200-300 ft között mozog, úgy hogy nem is kérdés, hogy megéri -e, drogériás viszonylatban nálam jelenleg a kedvenc.


NEKTEK VAN KEDVENC TUSFÜRDŐTÖK?


You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Ez az illat most nálam is nagyon betalált, gondolkozom rajta, hogy még venni kéne belőle egyet kettőt ha még van. :D

    VálaszTörlés
  2. Én is ezt használom most. Kár, hogy limitált :(

    VálaszTörlés
  3. Én a Carambola-Lambada limitáltat használom most, az is annyira jó!:D Szinte mindig Balea tusfürdőt veszek, szerintem az epres és az áfonyás hasonlóan jó, tartós, édes illatú az állandóak közül:)

    VálaszTörlés

Címkék