Gyönyörű ajkak 3 lépésben

hétfő, február 01, 2016


Állandóan cserepesek, szárazak az ajkaid? Nem használ önmagában semmilyen ajakápoló készítmény? Utálod, hogy a rúzsod kiemeli az ajkaid összes előnytelenségét? Emiatt már kedved sincs rúzst használni? Ismerem az érzést, jelenleg is legalább 10 ajakápolóm van itthon és nem azért, mert betegesen gyűjtöm őket. Én nem akartam kiegyezni ezzel, nem akartam lemondani a rúzsviselésről és úgy egyébként is, a cserepes ajkak nem túl vonzóak, sőt sokszor még fájnak is. A mai bejegyzésben három lépést mutatok, amelyeket szépen sorban és rendszeresen elvégezve rátérhetünk a gyönyörű ajkakhoz vezető útra; valamint a véleményemet is elolvashatjátok az említett termékekről.


1. lépés - AJAKRADÍROZÁS

Nagyon sokan magasztalták az egekbe még akkor, amikor én még csak azt gondoltam, hogy "ennyi pénzt kiadni ezért a kis ajakradírért", "egy sima arcradírral is ugyanúgy leradírozhatjuk az ajkainkat, ugyanazt az eredményt érjük el". De a kíváncsiságom csak nem győzött nyugton maradni, így decemberben a névnapomon megajándékoztam magam vele. Többféle ajakradír is kapható a márka kínálatában, de számomra egyértelmű volt, hogy ez fog velem jönni. A cuki kis tégelyben 25g termék rejtőzik, a matt fekete kupakon olvasható többek között a márka jelzés, a tégely hátulján pedig olvashatjuk annak a nevét, aki a mi kis radírunkat készítette, nagyon szimpatikus ez a megoldás.

A termék nagyjából egy évig áll el, kíváncsi leszek mennyi idő alatt fog elfogyni. Pink színű, isteni rágógumi illatot áraszt magából, nagyon sűrű és apró szemcsékből áll. Én enyhén nedves ajkakon szoktam használni, nem túl durvák a szemcsék, de szépen radíroznak, nem kell belőle sok és nagyon sima, szép bőrfelület marad utána. Ezzel a kis ajakradírral szépen karban tudom tartani az ajkaimat, de csak akkor ha rendszeresen (mindennap vagy maximum 2 naponta) használom, legalábbis télen. A termék fő összetevői a cukor és a jojobaolaj, ezen kívül már csak ízesítőt és a színért felelős anyagot tartalmazza, szóval semmi fölösleges nincs benne.

Én imádom használni, sokkal hatékonyabb, mint egy testradírt vagy arcradírt használni rá. Hogy kifizetődő-e az ára, ezért a kicsinek tűnő mennyiségért, arról majd akkor fogok tudni nyilatkozni, ha elfogyott, ami remélem csak év végére fog bekövetkezni. Több ízesítésben is kapható 2390 Ft-os áron, de a Santa's ajakradír például limitált karácsonyi kiadás és jelenleg akciósan féláron szerezhető be, ami kétségtelenül nagyon megéri, így ha érdekel Titeket ez a termék feltétlenül csapjatok le rá.


2. lépés - HIDRATÁLÁS

Az ajakápolók általában a túl cserepes ajkakkal már önmagukban nem tudnak mit kezdeni (legalábbis az enyémen így még egy sem tudott segíteni), de még a szimplán száraz ajkakkal sem bánik el akármelyik. Temérdek terméket próbáltam már ki, de olyan ami említésre is méltó csak néhány akadt eddig. Érdekes módon mindkét kedvencem pont kevésbé higiénikus kiszereléssel rendelkezik, de most már úgy vagyok vele, hogy nem bánom, mert ezek legalább nyújtanak valamit. Egyébként nálam nagyon fontos, hogy semmiképp sem szoktam egész nap kenegetni a számat, nem kenem be 15x, de még 5x sem, mert azzal aztán többet ártok, mint használok; napi kétszer általában elegendő (reggel és este), emiatt nem annyira nagy tragédia, hogy belenyúlkálós a kiszerelésük, mert úgyis csak itthon használom. A BOMB ajakápolójáról már régebben volt teszt bejegyzés, ezt IDE kattintva eltudjátok olvasni. Röviden és tömören: imádni való illata van, csak úgy siklik az olajos réteg az ajkakon, ajakradírozás után mindig ezt használom, mert ez ilyenkor esik az ajkaimnak a legjobban, jól hidratál, kellemes érzés. A Naurel ajakápolója pedig egy újdonság a készletemben, amiről most azért nem írok bővebben, mert hamarosan lesz róla részletes bejegyzés, a lényeg annyi, hogy ő a másik kedvencem jelenleg. Mindkét ajakápolót imádom és nem mellesleg az áruk is teljesen baráti.


3. lépés - RÚZSOZÁS

Ez a rúzs a legtökéletesebb minden szempontból számomra. Egy pillanatig sem volt kérdés, hogy mi kerül ide. Egy fotózáson ismerkedtem meg vele, amikor is ez került az ajkaimra és attól a pillanattól kezdve imádom, soha semmilyen árnyalat nem volt még ennyire telitalálat számomra. Tökéletesen illik hozzám, szinte megegyezik az ajkaim színével, de azért annál egy picivel még is erőteljesebb, természetes árnyalat, tökéletes a bőrtónusomhoz is. Az illata isteni vaníliás, könnyű felvinni az ajkakra, nem emeli ki a száraz részeket, de ha ezt a rutint követően viszem fel, akkor még szebben mutat. Eléggé tartós, néhány ivást kibír, evést nem annyira, de ezek nélkül akár egész nap is a helyén marad (igen sajnos már kipróbáltam). Ezzel szemben eltávolítani is könnyű, krémes finisű. Egyedül az ára lehet az egyetlen visszatartó erő, ugyanis eléggé borsos 3,5g terméket kapunk 6490 Ft-ért, úgy hogy remélem sokáig meg lesz még nekem a kicsike, de ha elfogy, tuti biztos, hogy venni fogok újat, mert zseniális!


Az összes fent említett termékben közös még, hogy mind egytől-egyig hibátlan összetevőlistával rendelkezik, természetes olajokat tartalmaznak, nincs bennük semmi káros vagy irritáló. Nagyon nagyon tudom ajánlani őket, együtt különösen!


Ti milyen trükköt szoktatok bevetni, ha cserepes az ajkatok?
Van kedvenc ajakrúzsotok, amit igazán a Ti színeteknek éreztek?

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Nagyon jó szin. Nagyon tetszik nekem :) Szuper blog

    Nagy GIVEAWAY by Katy

    VálaszTörlés
  2. Ezzel a rúzzsal felcsigáztál :) Hasonló problémákkal küzdök én is, úgyhogy köszi a tippeket, ki fogom próbálni az ajakápolókat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem neked is beválnak majd :) A rúzs pedig tényleg imádni való :P

      Törlés

Címkék