AVON smink újdonságok | Brow Tattoo Micro Styler, Instant korrektor, Halo Rose körömlakk

szombat, február 09, 2019


Mostanában sem maradunk izgalmas termékek nélkül, ma az Avon smink újdonságai közül nézünk meg közelebbről párat.

mark. Brow Tattoo - Micro Styler: Az általam választott light brown árnyalat nem mondható túl világosnak, inkább sötét, vörös pigmentekkel. A szőke hajamhoz így túl sötét, és túl narancsos beütésű. A használata viszont könnyű, történetesen pont olyan, mint egy filctoll, precíz szálakkal. Könnyű és gyors vele a szemöldök kiemelés, 1 perc alatt elkészülök vele. Erősen fog, a pigmentálságára nem lehet panasz, egyszer elég átmenni vele a szemöldökön, szépen követi a vonalát, nehéz kifutni vele. Nem hiába a nevében a tetoválás jelző, természetesnek nem mondanám a végeredményt, eléggé mesterkélt és erős a hatása, de van aki ezt kedveli, én nem annyira. Apróbb, finomabb mozdulatokkal egy fokkal természetesebb eredmény is elérhető, de még így is túl mű számomra. Szemöldökfesték hatása is van, mert valamennyire megfogja és tartósan is beszínezi a szemöldök szálakat, ezt érdemes szem előtt tartani. Ha sikerül passzoló színt találni ez egy jó pont mellette. 3 árnyalatban érhető el.



True Instant korrektor: A natural radiance árnyalat tökéletesen passzol a bőröm jelenlegi színéhez, ennél egyel világosabb és sötétebb színben is elérhető. A textúrája nagyon krémes, viszonylag gyorsan szárad. Elsősorban szem alatti karikák eltüntetésére és üdébb tekintet elérésére specializálódott - maximálisan azonban nem fedi el a karikákat, de nem rossz. Célzottan pattanásokra használva nem a legjobb választás, több rétegben fedi el csak őket, akkor sem 100%-os az eredmény. Bizonyos területeket pedig elég rondán kiemel, aláhidratálás és primer használat után is. Ezeken a részeken a korrektorral szárazabbnak és hámlóbbnak tűnik a bőröm, mint egyébként nélküle. Apró, gyöngyházfényű pigmenteket tartalmaz, ami bár csak közelről figyelve feltűnő, de azért zavaró, még szem alatt is. Púderesen mattra szárad, pluszban lefixálva már túl sok lenne.


Ezer éve nem vettem már körömlakkot, nekem gél lakkom vagy műkörmöm van mindig, de mikor megláttam az új visszafogott árnyalatú True Nail Wear Pro+ körömlakkokat tudtam, hogy Anyának tetszeni fog. A halo rose árnyalatot választottam ki neki, ami rózsás-barack színű, gyöngyházfényű csillogással. Az ecsete laposra vágott, könnyű vele dolgozni. Az állaga is tökéletes, elég gyorsan lehet vele végezni, a színe pedig szép, de a fedése gyenge, amivel én nem vagyok elégedett. Anyának tetszik, de annyira nem fed, hogy a köröm fehér része teljesen átlátszik 2 rétegen is. A fénye visszafogott, szép és viszonylag gyorsan is szárad.


Mit szóltok az újdonságokhoz?
Kipróbálnátok valamelyiket?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék