Fall Nails #1 | Tejcsokoládé szín

csütörtök, szeptember 25, 2014


Én lepődtem meg legjobban, hogy az egyre ősziesebb idő beköszöntével, én is egyre inkább kezdtem el ősziesebb színvilágú körömlakkok után vágyódni, mint például a burgundi, a barna, a tinta kék, vagy éppen a szürke.. Pedig eddig ez egyáltalán nem volt rám jellemző, nem igazán hatott meg sosem az évszakváltás körömlakk téren; ha hupilila színre vágytam azt kentem fel, ha neon pinkre akkor pedig azt. Így aztán ez jó apropó volt arra, hogy ellátogassak az újonnan megnyílt Nailland standhoz, ahol hozzájutottam a mai bejegyzésben szereplő körömlakkhoz is.

Korábban még soha sem jártam a Nailland-nél, mert az Árkád nem esik útba, viszont már nagyon kíváncsi voltam rájuk, hiszen annyian áradoznak róluk, így pont jókor jött ez a Westendes nyitás ;) Már előtte nézegettem a webshopban a kínálatot, és volt pár szín, amire konkrétan kíváncsi voltam, azonban azokból pont nem láttam egyiket sem. Ráadásul élőben annyira nem is nyűgözött le semmi, pedig féltucatszor végignéztem a lakkokat, de egyik sem volt annyira hűha, mint amire számítottam. Az mindenképpen pozitívum, hogy volt kint, szinte minden lakkból tester, és ki lehetett őket próbálgatni. Végül csak két lakk jött velem haza, amiből az egyik ez a Flormar Supermatte (M110 Caramel Latte).


Feltétlenül szerettem volna egy barnás árnyalatot, így addig kerestem, míg nem találtam egyet, ami tetszik. Egyébként eredetileg nem is ezt a lakkot szerettem volna megvenni, hanem a Chocolate Latte-t, mert tester alapján az tetszett leginkább, rögtön fogtam is a mögötte lévő bontatlan verziót (ami megszólalásig ugyanígy nézett ki kívülről), miután hazaértem, akkor vettem csak észre, hogy ez nem is az, úgy hogy reménykedtem, hogy azért ez is tetszeni fog.


Vajon a "Supermatte" elnevezést csak egy névnek szánták, vagy a körömlakk finisére szerettek volna utalni vele? Nem tudom, de az biztos, hogy ez a lakk egy lehetnyit sem matt, szóval ha valaki csak ezért venné meg, akkor az ne tegye. Én örülök a fényesen krémes finisének, mert pont erre vágytam :).

Az ecsete hosszú, lapított és vékony, jól használható darab. Az árnyalat már egy rétegben is tökéletesen fed, és közepesen gyors száradás jellemzi. Tartósságát tekintve is elégedett vagyok vele, a 4-5. napon kezdett el lepattogni a körmöm széleinél. A színe ennek is nagyon szép, tejcsokira emlékeztető, néha egy kis karamellre hajazó árnyalattal.


Hogy tetszik ez az árnyalat?
Milyen színeket preferálsz jobban ősszel?

You Might Also Like

12 megjegyzés

  1. Ez nagyon szép, így fehérrel kombinálva valami tejszínhabos, gőzölgő kávé vagy kakaó jut róla eszembe, imádom :) Kár, hogy nem pesti vagyok, így olyan nehéz Flormart beszerezni, én szeretem jól szemrevételezni a lakkokat vásárlás előtt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, valószínűleg én sem rendelnék látatlanban egy körömlakkot :S

      Törlés
  2. Nekem is egy forró, habos kakaó jut eszembe erről a lakkról! :) Nagyon szép színe van. Nálam ősszel mindig előkerülnek a sötétebb színek is, bár inkább a visszafogott, pasztell színű körmök híve vagyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem minden eszembe jutott róla, csak a kakaó és forrócsoki nem, pedig tényleg :D

      Törlés
  3. Ilyenkor ősszel én is mindig megfogadom, hogy na én aztán nem fogok beleolvadni a tömegbe, mindig olyan lesz a lakkozás a körmömön, amilyet épp megkívánok, nem pedig olyan, amilyen az évszakhoz illik, aztán valahogyan mégis a földszíneknél szoktam kilyukadni...
    Nagyon klasszul sikerült ez a manid is! ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Nóri! :) Velem még sosem volt ilyen, de csak azért biztosan nem festeném őszi árnyalatúra a körmeim, mert valaki azt mondja.. :D

      Törlés
  4. Nagyon kellemes, természetes ez a szín :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik :) Holnap át is ugrom a Westendbe megvásárolni. Örülök, hogy megmutattad, pont ilyet szerettem volna. A múltkor is nézegettem, csak megtévesztett a "supermatte" felirat, arra számítottam, hogy ezek a körömlakkok matt finishűek :D:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy segíthettem :) Ha nem próbáltam volna ki a testert előtte, akkor biztosan nem vettem volna meg, mert én is abban a hitben voltam, hogy ez akkor matt finisű lesz :D

      Törlés

Címkék