Elfogyott termékek! Újra venném? #2

szerda, január 21, 2015


Szinte pontosan két hónap telt el a legutóbbi elfogytak bejegyzés óta, és most újra itt van néhány dolog, amit elhasználtam. Ha kíváncsi vagy rá mik ezek, és hogy újra vásárolnám-e őket, akkor olvass tovább!


Palmolive Aroma Therapy Absolute Relax tusfürdő: Nem magamnak vásároltam, de elhasználtam, viszont nem hatott meg. Ylang-ylang illóolajat tartalmaz, a funkcióját ellátja, viszont az illata nekem annyira nem tetszett, szóval nem fogok eszeveszetten epekedni utána. Újra venném? Nem.

Garnier Fructis Oil Repair 3 sampon: Már nem tudom hányadik flakon, amit elhasználtam belőle, és még mindig szeretem, mivel teszi a dolgát, nem szárítja a hajam, tele van hasznos olajakkal, és az illata is jó. Viszont most szintén ettől a termékcsaládtól a kifejezetten festett hajra való verziót használom. Újra venném? Igen.

Garnier micellás víz: Több mint fél évig kitartott, szerettem használni, mert könnyedén távolítja el a sminket az arcról és a szennyeződéseket egyaránt. Az eddig próbált micellás vizek közül ez a kedvencem, mert ár-érték-kiszerelés arányban ez éri meg a legjobban. Még a használata elején egyszer elejtettem, és rögtön beletört a kupak egy része, ennek a hátránya az volt, onnantól fogva nem tudtam sehova sem vinni, viszont mivel a rés kisebb lett, így megfelelőbb lett az adagolása, kevesebb termék került a vattapamacsra, szóval ebből a szempontból pont jó volt.
Újra venném? Jelenleg a Nivea micellás vizét használom, de ha az elfogyott mindenképpen!

Balea Kamillás kézkrém: Ez az egyik legjobb kézkrém, amit valaha használtam, és még úgy is, hogy ez nem teljes kiszerelés, csak a kisebb verzió, elég volt évekig. Gyorsan beszívódik, jól hidratál, nem marad utána ragacsos réteg. Nem vagyok egy nagy kéz kenegetős típus, de néha szükségem van rá nekem is, így mostanára jutottam el oda, hogy elfogyott egy kézkrémem (életemben az első szerintem). Van még rajta kívül kettő, úgy hogy egyhamar nem lesz szükségem másikra. Újra venném? Igen.


Balea Melon Tango tusfürdő: Még nyáron vásároltam belőle egyszerre hármat-négyet, nehogy elfogyjon, mert annyira imádtam az illatát. Ez volt az utolsó flakon, szuper illata van, igazán nyárias, de a végére már kezdtem megunni.
Újra venném? Következő nyáron valószínűleg igen, de semmiképpen sem fél tucattal :D

Himalaya Herbals Nim maszk: A csodamaszk is már több mint fél éve volt meg, és rendszeres használat mellett is kitartott ezidáig, ami határozottan jó dolog. Még mindig ez az egyetlen termék, ami képes szépen kitisztítani a pórusaimat, mattít, tökéletes bőrmentő darab. Újra venném? Feltétlenül újrafogom.

Iseree vattakorong: Hát igen, ez az ami a leggyorsabban fogy. A Lidl saját márkás vattakorongjai a kedvenceim, mert masszívak, puhák, nem morzsolódnak, nem mállanak szét, tökéletesek, így kivétel nélkül mindig ezt veszem újra. Ezzel a legkellemesebb az arctisztítás, a sminklemosás, és a körömlakk eltávolítása is.
Újra venném? Igen, már meg is tettem.

Florin körömlakklemosó: A Spar saját márkás lemosója ez, eddig úgy voltam vele, hogy ha épp elfogy a lemosóm, akkor az pótolja a helyét, ami épp szembe jön velem, így került hozzám. Az illata büdös, még véletlenül sem kellemes, de ez nagyjából az összes fajtával így van, a körömlakkot szépen eltávolítja, viszont az egyáltalán nem igaz, hogy nem szárítja a köröm melletti bőrt, mert bizony de. Az utódja most a Rossmann mandulaolajos lemosója, amit mindenki annyira istenít, az Aveo lemosókkal is szemeztem már, a továbbiakban pedig majd meglátom.
Újra venném? Talán.

Végül pedig, a Bomb Cosmetics Életető Szerelem fürdőgolyó, ami azért nincs a képen, mert elfogyott, elpezsgett. Viszont képet korábban készítettem már vele, mert tervezek egy bejegyzést írni róla. Úgyhogy sok mindent nem is szeretnék ellőni, így a lényeg annyi, hogy szerettem. Újra venném? Igen.


Te is használod valamelyik terméket? Miket használtál el mostanában?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Balea Melon Tango tusfürdőt én is a nyáron használtam. Igazából pont a siófoki nyaralásra vittem magammal. Nyaralás, dinnye... hmm.. Imádtam az illatát. Bár nem vettem azóta újra, mert szeretek mindig más illatot kipróbálni, a nyáron valószínűleg újra a kosaramba kerül. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is az illata miatt kattantam rá, amúgy jelenleg nem is lehet kapni, legalábbis én már jó ideje nem találkoztam vele.

      Törlés

Címkék