Fall Nails #2 | Csillogó avar

csütörtök, október 16, 2014


Egy korábbi bejegyzésben már említettem, hogy az ősz beköszöntével kivételesen én is vágyódom az őszi színek után, és tervezek beszerezni pár újdonságot. A Moyra márka pedig egyre érdekesebb kollekciókkal rukkol elő nyár eleje óta, amikor megláttam az új Gel Look árnylatokat, na meg az Aqua Jeans kollekciót, nem volt kérdés, hogy az új színeimet tőlük fogom beszerezni. Amennyire gyér volt a minőségük régen, mostanra szerintem lazán felvehetnék a versenyt mind minőségben, mind különlegességben a Picture Polish lakkokkal, amelyeknek az ára ráadásul hétszer annyi, mint ezeknek a szépségeknek, szóval csak így tovább ;)!


A bejegyzés főszereplője a Gel Look - No. 940 Audrey körömlakk, aminek állaga sűrűbb, de már egy rétegben is tökéletesen fed, talán a pontosítás, és a berögzültség miatt kelhet egy második réteg is. Meglepően gyorsan szárad, viszont fedőlakk nélkül nem kiemelkedően tartós. A második-harmadik napon már elkezdett lepattogni, habár érdekes módon csak a mutató és hüvelykujjaimról pattogott le, a többin még az ötödik napon is hibátlan volt. Az az előnye az ilyen típusú körömlakkoknak, hogy ha csak egy-egy ujjról pattog le, probléma nélkül át lehet húzni azt a részt, és cseppet sem fog látszani, hogy át lett festve, olyan lesz, mintha frissen lenne lakkozva.


Szokásukhoz híven a képek sajnos nem adják vissza azt, hogy mennyire gyönyörűséges is ez az árnyalat a valóságban, de azért megtettem, amit tudtam. Az alapszín olyan barnás, burgundis, ez pedig meg van bolondítva arany, ezüst, piros, narancs színű mikrocsillámokkal. Csillogó, ragyogó, mindenféle őszi színben sziporkázó árnyalat, egyszerűen imádom! Az avarra, a falevelek sokszínűségére emlékeztet, kifejezetten őszi/téli szín. 

Megvásárolható a Moyra szaküzletben 450 ft-ért (vagy a Nailland-nél drágábban). A közeljövőben jelentkezni fogok még egy őszies árnyalattal ebből a kollekcióból.

A nyereményjáték határidejét vasárnap éjfélig meghosszabbítom, mert nem leszek itt, így ha szeretnél jelentkezni, addig még megteheted! :)
 
Hogy tetszik ez a szín? Milyen színeket kedvelsz ősszel?
Picture Polish vagy Moyra?

You Might Also Like

4 megjegyzés

Címkék