Moyra - Aqua Jeans kollekció körömlakkjai

csütörtök, február 12, 2015


Mikor még csak a hírét hallottam ennek a kollekciónak, már akkor tudtam, hogy pár színt biztosan meg kell kaparintanom belőle, így október-november környékén, mikor megjelent, mentem is a szaküzletbe, hogy biztosan elcsípjem. Persze nem úgy terveztem, hogy hónapokig esélyem sem lesz felkenni egyiket sem, viszont mivel szörnyen elgyengültek a körmeim, törtek és beszakadtak ahol csak tudtak, képtelenség lett volna kilakkozni, de ami késik nem múlik; most végre megmutathatom a két kedvenc árnyalatom közülük!

Összesen hat körömlakk található meg a kollekcióban, a választás pedig számomra igencsak egyszerű volt, mivel az alábbi kettő emelkedett ki a többi közül, ezek tetszettek a legjobban.

No. 316 Deep Forest: 12 ml termék, lapított ecset, amivel könnyű dolgozni. Két réteg szükséges a tökéletes fedéshez, a száradási idő viszonylag gyors, alap és fedőlakkal együtt viszont szokás szerint ezer év. Türkizes, kékes, zöldes árnyalat, minden fényviszonyban más oldalát mutatja. A finise duokróm, fémes hatású. Vakuval szinte lehetetlen volt szépen lefotózni, anélkül pedig már nem az tényleges színe mutatkozik meg, mindkettőből látható kép lejjebb. Az állaga folyósabb a megszokottnál, tehát kevesebbet célszerű felvinni vele. Valamiért ez az árnyalat nekem pici körmökön nem annyira nyerte el a tetszésemet, szerintem sokkal jobban mutat hosszabb körmökön; ezt leszámítva nálam teljesen kedvfüggő, van amikor kifejezetten tetszik, van amikor már annyira nem találom szépnek, mindenesetre rossznak nem mondanám.. :D


No. 315 Blah-blah-blue: A mennyiséget, ecsetet, fedést és száradást tekintve ugyanaz jellemző rá, mint az előző lakkra. Viszont az állaga valamivel kevésbé folyósabb. A kettő közül egyértelműen jobban szeretem ezt, sokkal közelebb áll hozzám az árnyalat, annyira gyönyörű mélykék, irizáló csillámok vannak benne, szikrázó, a szembetűnőbb szín mind közül. Ennek a színét már sokkal könnyebb átadni a képek alapján. Tipikus téli, hideg árnyalat. A tartóssága mindkettőnek átlagos, 2-3 napig bírja probléma nélkül.


Az Aqua Jeans kollekció megvásárolható 490 ft-ért a Moyra szaküzletben, vagy 580 ft-ért a Nailland-nél!

Hogy tetszenek?

You Might Also Like

1 megjegyzés

Címkék