Essence The Gel körömlakk - 16 Fame Fatal árnyalat

csütörtök, március 26, 2015


A Cosmopolitan magazinhoz most egy körömlakk jár ajándékba (egy piros, vagy egy rózsaszín), még pedig a legújabb fajtából, ami még a legtöbb drogériában nem kapható, elméletileg áprilisban fog megjelenni hivatalosan. Igazából csak a körömlakk miatt vásároltam meg az újságot, kíváncsi voltam, hogy mivel tud többet és miben jobb a korábbi Color&Go-nál, a rózsaszínhez hasonló árnyalatom már van, így a pirosat választottam. Kíváncsi vagy rá, hogy mit tud?

A speciális formulának köszönhetően rendkívüli tartósságot, lenyűgöző zselés fényt, intenzív színt és tökéletes fedést ígérnek a The Gel körömlakkok. A legszebb az egészben, hogy az ígéretek kivételesen egytől egyig igazak is! A külsejét tekintve ugyanúgy néz ki, 8 ml körömlakkot tartalmaz, valamint az ecsete is pont ugyanolyan, mint a korábbi Color&Go körömlakkoké, lekerekített lapított ecset. De térjünk át a gyakorlati tudnivalókra.


Az ecsetét szeretem, könnyű vele dolgozni, mert egy húzással már szinte az egész körömfelületet beteríti körömlakkal. A lakk állaga is tetszik, könnyen terül, nem folyik el és nem is túl sűrű, pont tökéletes. Egy rétegben tökéletesen fed, nem is használtam másodikat, valamint alap és fedőlakkot sem! A végeredmény engem lenyűgözött, valóban fényes és teljesen a gél lakkok finisére hajaz, ezen kívül pedig maximum 10 perc alatt koppanósra száradt! Nálam ez hatalmas szó, mert kivétel nélkül az összes eddigi lakk, amit a körmeimre kentem, még órák múlva sem voltak bombabiztosak, ha valamibe belenyúltam egyből ott maradt a nyoma, ha pedig mondjuk késő délután festettem ki a körmeimet, akkor még párnalenyomatosak is lettek, pedig órák teltek el a lakkozás óta, ellenben ennél szó sincs ilyesmiről. Tartósságát tekintve: A 4. napon a körmeim éleinél kezdett már megkopni, de nem pattogzott le vagy más egyéb, igazából csak azért mostam le, mert más színt szerettem volna.


Nagyon jót tett az Essence-nek ez az újítás, az új körömlakkok sokkal jobbak, mint a korábbiak. Már csak azt remélem, hogy az összes többi árnyalatra is ugyanez lesz jellemző, akkor nagy barátságban leszünk, mert tényleg zseniális! Alig várom, hogy beszerezzek további árnyalatokat is belőle.


Megvásároltad valamelyik körömlakk miatt az újságot?
Hogy tetszik az újfajta körömlakk?




You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Szép ez a szín. :) Minden lánynak kell legalább egy vörös lakk! :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez így igaz! ;) Nagyon örülök, hogy ennyire jól sikerült.

      Törlés
  2. Na ha jól leszek akkor körbe nézek a náluk:) ígéretesnek hangzik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Állítólag csak áprilistól lesznek kaphatóak, bár hallottam, hogy már néhány Rossmannban fellelhető :)

      Törlés
  3. Én is a Cosmo-ból jutottam idő előtt ugyanehhez a lakkhoz.
    A lábkörmeimen vettem be, és jelentem: ott is zseniàlisan működik. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szuper, hogy neked is bevált, és köszi a tippet! Eszembe sem jutott, de nyáron kipróbálom a lábkörmeimen is, ha ott is ilyen tartós lesz akkor még egy plusz pont :)

      Törlés

Címkék