Garnier Oil Beauty - Olajjal gazdagított tápláló bőrradír | teszt

hétfő, március 30, 2015


Többen kértétek, hogy legyen majd bejegyzés erről a termékről, így most itt is van. Eddig a kedvenc testradírjaim a The Body Shop márkától kerültek ki, viszont borsosnak találom az árukat, ezért mindenképpen szerettem volna barátságosabb áron találni egy megfelelő utódot helyettük, ha tovább olvasol kiderül, hogy sikerült-e teljesíteni ezt a küldetést!

A bőrradír négy értékes bőrszépítő olajjal van gazdagítva: argán, makadámdió, mandula és rózsaolajjal. A kiszerelés teljesen rendben van, nem belenyúlkálós így számomra sokkal kényelmesebb a használata, a tubus félig átlátszó, félig nem, 200 ml terméket tartalmaz, egyszerűen adagolható. Van illata, amit én nagyon szeretek, nagyon kellemes, bár az illatok meghatározásában nem vagyok jó, gondolom a benne található olajok illatának a keveredése érezhető. A termék maga narancsos/arany színű, benne pedig a már megszokott szemcsék helyett mintha apró, száraz növények lennének, amik nem oldódnak fel és megfelelő sűrűségűek is. Kíméletesen radíroz, csak úgy siklik a bőrön, nem sérti fel a bőrt és nincs durva érzés sem. A bőrradír olajréteget hagy maga után, ami még a kádban, vízben ülve is megmarad a bőrön, nagyon kellemes érzés. Hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket, lemosás után is selymes marad a bőröm, imádom utána simogatni a bőröm, mert nagyon pihe puha lesz, valamint nem kiszárítja, hanem érezhetően hidratálja is a bőrt, ami a benne lévő olajoknak köszönhető. A használata után már nincs is szükségem külön testápolóra.


Egy szó mint száz: én egyszerűen imádom ezt a terméket, nagyon bevált, semmibe nem tudnék belekötni vele kapcsolatban, tényleg tökéletesnek bizonyult, úgy hogy jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek. Az ára 2000 ft körül mozog, ami figyelembe véve a teljesítményét, és a kiszerelést is szerintem teljesen elfogadható. Jó sokáig elég lesz, de ha elfogy mindenképpen újra fogom vásárolni, pikk pakk sikerült letolnia első helyről a TBS testradírokat, és elfoglalni a helyüket.


Szoktál testradírt használni? Ha igen, milyet használsz?
Használtad már ezt a terméket?

You Might Also Like

2 megjegyzés

Címkék