Elfogyott termékek #5 - rövid tesztek

kedd, július 28, 2015


Ismét összegyűlt egy adag kiürült flakon, úgyhogy megmutatom miket használtam el mostanában és ezek mennyire váltak be.

Hawaiian Tropic Satin Protection napvédő tej SPF30: Talán mondhatom azt, hogy ez a legjobb termék, amit egy Pixibagnek köszönhetően ismertem meg. Isteni illata van. Az állaga tökéletes, könnyen kenhető, gyorsan beszívódó, nem hagy fehér nyomot maga után és nem szárít. Tökéletesen véd, de emellett barnulni is tudunk vele, a bőrön enyhe csillogás vehető észre a használata után, de semmi feltűnő. Szerencsére már volt alkalmam annyit vízparton lenni, hogy elfogyhasson, de remélem fogok is még annyit, hogy plusz egy flakont elhasználjak. Jelentem, megtaláltam a kedvenc naptejem. Még van egy használatban lévő naptejem, de ha elfogyott mindenképpen ezt veszem újra!

Ziaja Kakaóvajas hajpakolás: Ezt a pakolást még egy nyereményjátékon nyertem, és most fogyott el. Hasznos volt utazások során, mert kisebb a flakonja a rendszeresen használt hajpakolásomnál, így mindig ez jött velem. Kakaós-kókuszos illata van, szerencsére nem túl tömény. Táplálta a hajam és nem zsírosította, de annyira nem volt különleges, hogy ácsingózzak utána, szóval kétlem, hogy újra venném.

La Roche-Posay Termálvíz Spray: Ez még egy tavalyi rendelésem mellé járt ajándékba, őszintén szólva magamtól biztosan nem vettem volna meg, viszont tény, hogy a nagy hőségben jó hasznát vettem, főleg ha előtte hűtőben tároltam. Remekül hűsít, és ha épp piros volt a bőröm, vagy akadt egy-egy piros pattanás akkor szépen lecsillapította a bőröm. Ennek ellenére a maga 2000 ft körüli árával nem gondolom, hogy megérné beruházni rá, olcsóbb árkategóriás termékek is nyújtják ugyanezt az eredményt (RdL, Balea) vagy ha valakinek nem pirosodik ki a bőre, egyszerűen csak tölthet egy flakonba ásványvizet is. Nem hiszem, hogy újravásárolom.

Balea Tropical Sunshine tusfürdő: Erről már írtam korábban EBBEN a bejegyzésben, a gyakorlatban ugyanazt tudja, mint a többi Balea tusfürdő, viszont az illatát utáltam, így alig vártam, hogy elfogyjon. Nem veszem újra.

Babydream Extra Sensitive fürdető és sampon 2in1: Néhány hónappal ezelőtt kijött a két kézfejemen az ekcéma, így az illatanyagokkal tömött szappanokat le kellett váltanom kíméletesebb termékre. Ez a babatermék tökéletesen bevált kézmosásra, de bővebben egyenlőre nem írok róla, mert tervezek egy külön bejegyzést, amiben ekcémás bőrre való termékekről lesz szó. Újra vettem azóta.

Pantene Pro-V Regeneráló hajápoló sampon: Már másodjára vagy harmadjára vettem újra, ez az egyik olyan sampon, amit szeretek használni. Jól tisztít, nem szárítja a hajam, jó illata van és megfelelően teszi a dolgát. Újra venném.

Dove Bőrtápláló krémtusfürdő: Szintén egy korábbi Pixibagben volt ez a tusfürdő, ami egy új formulával rendelkezik. Puhább, selymesebb bőrt ígér már egyetlen zuhanyzás után: a tusfürdő és a zuhanyzás közbeni testápoló/testápoló ötvözete akar lenni. Bevallom én nem szeretem a krémtusfürdőket (leginkább azért mert nem habzanak) és a zuhanyzás közbeni testápolókat sem (nem tetszik a koncepció és ragad tőle a bőröm), így nagyon kíváncsi voltam, hogy hozza-e amit ígér. Nos, jelentem valóban! Az illata semmi extra, még is mondhatni erősen érezhető, tipikus 'natúr Dove illat', először nem tetszett, de aztán megszerettem. Állagra olyan, akár egy krémtusfürdő, viszont ez tényleg habzik, így könnyen használható és jól tisztít, ezen kívül pedig érezhetően puhább a bőröm a használata után. Mikor ezt használtam, utána már nem volt szükségem testápolóra sem (mondjuk egyébként sem jellemző, hogy túl száraz lenne a bőröm, inkább csak nyáron fordul elő), utazásokra kifejezetten ajánlom, így 2 termék helyett csak egyet kell magatokkal vinni. Újra venném!

Helia-D Micellás Sminklemosó és Hidratáló Arctisztító kendő: Ismét egy Pixibagből való termék, aminek első pillantásra megörültem, tetszett az ötlet, hogy már kendők formájában is kapható micellás lemosó. A kendők kellően nedvesek, az erős illatuk viszont már első kinyitáskor megcsapta az orromat. Első használatkor pillanatok alatt vörös lett tőle az arcom, és égette is a bőröm pedig nem dörzsöltem erősen, sem semmi extra. Rögtön abba is hagytam. Később ismét adtam neki egy esélyt, ekkor már vörös ugyan nem lett az arcom, de időnként égette a bőröm. Hamar világossá vált, hogy ez bizony valószínűleg a benne található parfümnek köszönhető. És nagyon-nagyon sajnálom, hogy ebből sem tudták kihagyni az irritáló anyagokat.. mert ezt leszámítva a kendők beváltak. Nagyon szépen lehozzák a sminket, a szempillaspirált, megtisztítják a bőrt, nem szárítanak, utazásokhoz a lehető legkényelmesebb és leghatékonyabb megoldás lenne. De sajnos nem fogom kikészíteni a bőröm velem, kár értük. Remélem egyszer eszükbe jut majd újragondolni, és ha kikerül belőle a parfüm és nem tesznek bele egyéb irritáló vackot sem, akkor mindenképpen újra fogom venni.

Iseree Vattakorongok: Sokadjára ismét itt, továbbra is kedvenc, természetesen újra vettem már.

TonyMoly Luminous Glow Aura CC Cream: Egy kis minta, amit még az egyik koreai rendelésem mellé kaptam ajándékba. Gyakorlatilag fogalmam sincs, hogy ez mire jó, mert fedése nulla, fehéresre színezi az arcbőrt és még csillog is mellé, mint egy diszkógömb. Nem venném újra.

Missha Time Revolution Night Repair (Borabit) Ampoule: Röviden és tömören - Könnyed állag, gyors beszívódás, hidratálás, szebb bőrkép, bőrnyugtató hatás, hibátlan összetevő lista, sok minta, baráti ár. Bővebb vélemény EBBEN a bejegyzésben. Újra venném.


Ismeritek valamelyik terméket?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Arra a TonyMoly izére én se jöttem rá,hogy kell használni :D

    www.neon-rider-world.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. CC krém, a funkciója világos, csak sajnos nem sokat ér, szerintem nem sok értelme van a terméknek :S

      Törlés

Címkék