RoseGal és SheIn szerzemények

szerda, november 11, 2015


Szeptember elején írtam a blogra egy SheIn ruhákból összeállított kívánságlistát, amit ITT találtok. Azóta rájöttem mi a jó abban, ha nem azonnal rendelem meg a kiszemelt darabokat: van időm újra és újra átgondolni, hogy biztosan tetszik-e, szükségem van-e rá és el tudnám-e képzelni magamon. Ennek az eredménye meg is lett, ugyanis abból a kívánságlistából végül konkrétan két darab landolt véglegesen a virtuális kosaramban. Na jó, ez nem jelenti azt, hogy a többit nem is rendelem meg soha, de van ami nyárra való és még nincs itt az ideje, illetve olyan is, ami már mégsem tetszik annyira. Végül első nekifutásra négy (ruha)darab mellett tettem le a voksom. Ezen kívül lehetőségem volt $15 értékben rendelni a RoseGal weboldalról, így ezeket is megnézhetitek ebben a bejegyzésben.

A RoseGal rendelésem 4 hét alatt ért ide, a szállítás ingyenes és nyomkövetési számot is kapunk hozzá. Nehéz volt leszűkítenem a kívánságlistát egy-két darabra, végül egy felső és egy pár fülbevaló mellett döntöttem.


A nyitóképen láthatjátok azokat a képeket, amelyekkel meg voltak hirdetve a ruhák. Erre a felsőre gondolom sejtitek miért esett a választásom. A képen gyönyörű menta szín párosul barack színnel, remek kombináció, a hát részen található masni miatt pedig csak még inkább tetszett. Élőben viszont egy kicsit meglepődtem, mert itt már nem az a gyönyörű barack szín köszönt vissza, hanem rikító narancs, ami már annyira nem passzol a másik árnyalathoz, a zöld része viszont nagyon szép. Másodsorban: a ruha anyaga rendben van, nem teljesen pamut, de így is kényelmes. Kivéve a masni részt, látjátok ti is, hogy élőben egyáltalán nem úgy néz ki, mint a meghirdetett képen, elég gyenge anyagból van és tartása sincsen, emiatt egy kicsit szomorú voltam, mert eléggé rontja az összképet. Harmadrészt pedig: alapvetően a felső mérete teljesen jó, csak hosszában rövid, kellene még pár cm, hogy ne legyen kint belőle az oldalam, de egy magas derekú nadrággal tökéletes. ITT megtalálhatjátok.


A fülbevaló első látásra megtetszett, fehér és púderrózsaszín árnyalatban kapható, a bibi csak az, hogy nem lehet választani, automatikusan küldik az egyiket. Én a púderrózsaszínt szerettem volna jobban, reménykedtem, hogy az fog érkezni, de végül fehér jött. De nem vagyok csalódott így sem, mert fehérben is gyönyörű szép, pont olyan, mint a képen, az aranyszínű szegély, ami körbeveszi elegánsabbá teszi és abszolút nem kelt gagyi hatást. Nem utolsó sorban pedig egyáltalán nem nehéz, nem húzza le a fülemet, így kényelmes viselni is. Ezt ITT találjátok meg.

Van Nektek egy kuponkódom is: RGBLOG
($4 kedvezményt kaptok $40 feletti rendelés esetén, és $11 kedvezményt $90 feletti rendelés esetén)

A SheIn-re rátérve, mivel $30 felett volt a rendelésem, így ingyenes volt a szállítás és szintén kaptam nyomkövetési számot. Erre már nem emlékszem pontosan mennyi idő alatt ért ide, de maximum 2 hét volt, aminek nagyon örültem.


Régóta szerettem volna már egy vörös vagy bordó árnyalatú kötött pulcsit, olyat ami nem denevér nyakú, nem lógós, nem hosszított, nem kapucnis, tehát sima egyszerű. Mivel boltban nem találtam sehol, így maradt a rendelés. Szerencsére élőben sem kellett csalódnom, nagyon kényelmes/kellemes anyagú, jó minőségű, nem az a szúrós fajta, még jobb is, mint amilyennek a képen látszott. One size méret és 98-112 cm közötti mellbőségre ajánlják.. na most ha én ennek hittem volna, sosem rendelem meg. Nagy szerencsém, hogy nem szoktam bedőlni általában az odaírt méreteknek, mert szinte soha nem tükrözik a valóságot. Én XS/S méretű ruhákat hordok és így épp, hogy kényelmesen jó rám, ha aláveszek egy vékonyabb felsőt már kicsit feszül, és az ujjai lehetnének hosszabbak is, de sebaj, tényleg nagyon szép úgyhogy ezt most elnézem neki. ITT nézhetitek meg.


Ez a kardigán ugyanaz, mint ami az eredeti képen látható, méretre is tökéletes és kényelmes is (szerintem a méretezés ennél sem stimmel, de én mindig S-t rendelek és az jó szokott lenni). Jó anyaga van és tetszik a könyök része. Viszont nem túl vastag, tehát nem ez fog minket megmenteni a fagytól, plusz a képen úgy látszik, mintha sötétkék és fehér csíkos lenne, de a fehér csík a valóságban inkább picit bézses. ITT találjátok.


A végére pedig két sál maradt, amik első és második látásra is szerelmek ♥ Nagyon jó minőségűek, puha anyagúak, óriásiak (akár egy pléd), vastagok és nagyon jól melegítenek. Mintázatra ugyanaz, mint képen, hacsak nem szebb. A mustár sárga szín most az új kattanásom, mikor megláttam ezt a sálat tudtam, hogy nekem kell, a másiknak pedig a mintázata tetszett meg nagyon. Úgy érzem tökéletes szolgálatot fognak nyújtani a téli fagyokban. Most már legalább egy jó dolgot fel tudok hozni a tél mellett :D ITT és ITT találjátok őket.

Ha $59 felett rendeltek holnap éjfélig, akkor az "early35" kóddal 35% kedvezményt kaptok a teljes rendelésetekre. 
A szállítás $30 fölött ingyenes, az új regisztrálók pedig ingyenes ajándék közül választhatnak.


Rendeltetek már ezekről az oldalakról?
Tetszik Nektek valamelyik?

You Might Also Like

5 megjegyzés

  1. Szia!Én a Rosegalról rendeltem,ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.Tőled is kérték a személyid és a bankkártyádat megküldeni(scanelve)?ez nekem elég fura,az összeget már paypallal átutaltam,nem tudom miért van erre szükség?

    VálaszTörlés
  2. Szia! Tőlem nem kértek semmi ilyesmit, ebben az is közrejátszhat, hogy én nem fizettem, mivel ahogy említettem $15 értékben választhattam ruhákat, amiket "ingyen" megkaptam. De ez eléggé furcsa, már csak azért is mert a bankkártyád hátulján olyan számok vannak, amikhez rajtad kívül senkinek semmi köze, szóval szerintem el ne küld a másolatát, inkább írj nekik egy emailt és kérdezz rá vagy nézd meg, hogy biztosan tőlük jött-e a levél (emailben kérték?). A rendelésről visszaigazoló levelet kaptál?

    VálaszTörlés
  3. Köszi a gyors választ.emaileket kapok,abban van egy link,és azon belül megy a levelezés,persze angolul,ami azért néhol feladja a leckét. :) ha csak a bankkártya első oldaláról küldök esetleg?ez volt amit legutoljára küldtek:
    Dear customer
    Thanks for your attention and sorry for the inconvenience regarding this issue.

    Would you please take a photo for your ID card and credit card, and then attach the photos here ?

    Any issues please feel free to contact us
    Hope for your swift reply
    Best regards
    Liweijun
    Rosegal Customer Service
    http://www.rosegal.com/

    VálaszTörlés
  4. Hát, szerintem én nem fényképezném le neki a személyi irataimat, mert semmi közük hozzá, elképzelni sem tudom most, hogy mire kellhet nekik :D Szerintem mindenképpen kérdezted meg és ne küld csak úgy el :/

    VálaszTörlés
  5. abszurd. valószínűleg csalásra építenek. a vásárolt cuccok minőségét elnézve amolyan online kínai bolt jellege van.
    és mielőtt egy ilyen helyről rendelne az ember jánya - járjon utána, online vélemények, tapasztalatok vannak a helyről.
    lásd az alábbi cikket - http://observer.com/2015/09/all-signs-point-to-scam-for-those-trendy-clothes-sites-flooding-facebook-with-ads/

    VálaszTörlés

Címkék