Koreai Arcápolás | COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser

csütörtök, március 17, 2016


Vagy lehetne az is a bejegyzés címe, hogy a tökéletes arctisztító nyomában. Egy olyan arctisztítót szerettem volna, ami jól és kíméletesen tisztít, a pórusokat is beleértve, szép összetevői vannak, nem szárítja a bőrt és jó árban van - hol máshol is néztem volna körbe ez ügyben, mint a koreai termékek kínálatában. A bejegyzésből kiderül, hogy mennyire jártam sikerrel.

Külsőleg: Egy vékony átlátszó védőfóliaszerűségbe burkolva érkezik a tubus, ami azért szimpatikus, mert így biztos lehetek benne, hogy nem bontotta ki senki. A kupakja masszív, könnyű kipattintani, ugyanakkor abban is biztosak lehetünk, hogy a táskában nem folyik ki. A nyílása is megfelelő méretű, jól adagolható belőle a termék.

Összetevők: Vízmegkötő, hidratáló, fertőtlenítő, baktériumölő, gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású, gyengéd hámlasztó hatású, pH érték szabályozó, baktérium ellenes összetevőket és növényi kivonatokat tartalmaz. Nem tartalmaz illatanyagokat, alkoholt, SLS-t, színezékeket, parabéneket.

Kiszerelés: 150 ml
Ingyenes szállítással rendelhető INNEN


Tapasztalat: Gél állagú, átlátszó színű, aminek egy az egyben teafa illata van, ez nem annyira meglepő így utólag, mert az összetevői között megtalálható. Alacsony pH értékkel rendelkezik, így fenntartja a bőr optimális pH egyensúlyát. A neve alapján egy reggeli arclemosóról beszélünk, eleinte én is így használtam, de aztán áttértem az esti alkalmazásra, így kényelmesebb. Az elején csak kézzel, enyhén nedves bőrre vittem fel, jól habzik és jól is tisztít (kivéve a pórusokat, ami hátrány), de így szinte állandóan szárította az egyébként kombinált bőröm. Nem vészes mértékben, főleg ha utána hidratáltam, de ennek ellenére ez a tulajdonsága annyira nem tetszik. Viszont mióta a RdL arctisztító készülékét megkaparintottam, azóta mindig vele együtt használom, és azóta nem is nagyon érzékelem a szárító hatást, bár ez sajnos nem a COSRX termék érdeme. Könnyen lemosható, az összetevőknek köszönhetően a pattanásokra is jó hatással van, nem irritál.

Egy borsónyi mennyiség bőven elég belőle, a kiszerelés is viszonylag nagy, így sok ideig ki fog tartani, ehhez képest pedig eléggé pénztárcabarát is. Nem egy rossz lemosó, de a tökéleteset sem találtam meg benne, nekem szükségem van rá, hogy a pórusaim is tiszták legyenek. Zsíros bőrre és kombináltra ajánlom, utóbbira csak akkor, ha nem zavar ha kicsit szárít.



Milyen arctisztítót használtok?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Pont ezt akartam megrendelni, jó, hogy írtál róla. Most, hogy tudom, hogy szárít, inkább lemondok róla, mert nekem eleve száraz bőröm van. Inkább maradok a Balea ultra sensitiv zselés lemosónál, ez eddig bevált! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem jól döntöttél és örülök, hogy hasznos volt számodra a bejegyzés :) Szerintem száraz bőrre nem ez való :/

      Törlés

Címkék