Krémmánia Beauty Box

szerda, április 12, 2017


Két éve is van már, hogy utoljára beauty box-ot rendeltem, azóta ráuntam már a tartalmukra és soha nem is éreztem egyiknél sem a vágyat, hogy meg kellene rendelnem, most viszont megszakad ez a szünet, mert a második Krémmánia Beauty Box-ot nem tudtam nem megrendelni. Nem is terveztem egyébként ezt sem megvenni, de amikor megláttam a márkákat már nem volt visszaút :D, 1-2 kivétellel minden azonnal felkeltette a kíváncsiságomat, s azt is hozzá kell tenni, hogy bíztam a Krémmániás lányokban, ezért reméltem, hogy semmi csúnya INCI-s dolog nem lesz a dobozban. Szóval a mai bejegyzésben azt fogom megmutatni, hogy mit rejtett ez a doboz, és hogy megérte-e megrendelni. Ha Te is megrendelted, de még nem kaptad meg és nem szeretnéd előre ismerni a tartalmát, akkor ne kattints tovább.

A Szépségbolt weboldalon keresztül lehetett megrendelni, amire most részletesen nem térnék ki, a lényeg, hogy ha rajtuk múlt volna még most sem lenne nálam a doboz, híján vannak a legalapvetőbb kommunikációs és problémamegoldó készségeknek, a szervezőkészségről pedig még nem is ejtettem szót, rendkívül bosszantó volt ez a része a dolognak. A Sprinter szállította volna a csomagokat, de ők sem álltak a helyzet magaslatán, messze nem. De nekik mentségükre legyen szólva, hogy legalább az ügyintézők segítőkészek és utolsó pillanatban megoldották a problémát.

Kinyitáskor egy nagyon szép papíron fogadnak üdvözlő sorok, illetve a termékek rövid ismertetői. Ami a dobozt illeti már a külseje is nagyon tetszik, imádom ezt a fehér-rózsaszín párosítást, a virágminta pedig levesz a lábamról, így tavaszra szebbet és egyszerűbbet ki sem találhattak volna. Ráadásul a doboz elég masszív, levehető a teteje, szóval otthoni tárolásra is remek lesz és mutatós a későbbiekben. A Beauty Box 6 teljes kiszerelésű és 2 utazó méretű terméket, valamint 2 mintát tartalmaz.


Nézzük először is a 6 teljes kiszerelésű terméket. Helyet kapott a dobozban a Yamuna Szőlőmagolajos Tusfürdő, ami a második kedvenc illatom a márkától, tusfürdőt még úgy sem próbáltam tőlük, de az összetevői is szépek és a márkát is kedvelem, így örülök, hogy kipróbálhatom. A Tibolina Classic Kéz és Testkrém nem is jöhetett volna jobbkor, a kezeim ekcémásak, szárazak és mostanában nem árasztanak el a szép INCI-s, ugyanakkor hatékony kézkrémek, ezért is örültem neki, ráadásul kifejezetten ekcémás kezekre ajánlják, így nagyon kíváncsi leszek rá hogyan teljesít. A Helia-D Hajvégápoló Szérum szintén jó választás volt a dobozba, úgyis mostanában vágytam valami újra, mert a jelenlegi hajvégápolóm már untam, ráadásul az ilyen típusú termékek ezer évre elegendőek, kíváncsi leszek. Mikor a Krémmániás lányok megsúgták, hogy a Phi-től az 5 legnépszerűbb termékük közül fog az egyik bekerülni a dobozba csak remélni mertem, hogy a Phi Pazar Cafe ébresztő szemkörnyékápoló lesz az, mert ez már egy ideje mozgatta a kíváncsiságomat és tényleg ez került bele, szerencse. Az Ilcsi Sárgabarack Habkrémet is szeretném kipróbálni, ez egy normál bőrre ajánlott hidratálókrém, az INCI-t átböngészem majd előbb, de így elsőre nekem szimpatikus. Az utolsó teljes kiszerelésű dolog pedig a Schüssler Hidratáló Testápoló, erre igazából nagy szükségem nincs, nehéz számomra jó testápolót találnom, mert a legtöbbnek túl nehéz a formulája, nekem pedig nem annyira száraz a bőröm, de biztos, hogy meglesz a helye.


Az első magyar hámlasztó márkától már előre tudhattuk, hogy (nyilván) az egyik hámlasztó fog bekerülni és azt is sejtettük, hogy utazó méretben. Nekem igazából mindegy volt, hogy melyik fajta kerül a dobozba, ugyanis mindegyikre kíváncsi vagyok, szóval ezzel nem lehetett mellé lőni, viszont ha nekem kellett volna választanom, akkor valószínűleg az AHA savas-ra voksolok, mivel nekem ez vált be eddig leginkább más márkától, ezért örültem, mikor megláttam, hogy a Geek & Gorgeous Smoouth Out 12% AHA + Cactus Liquid van a dobozban. Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, hogy miben lesz más az eddigiekhez képest, sokan bánkódnak amiatt, hogy pont ez került bele, mert hogy ezt nyáron nem lehet már használni stb. De szerintem pont annyira lehet használni, mint bármelyik másikat.. ha napozok egész nyáron, akkor úgy sem lehet egyiket sem, ha pedig fényvédőzök és nem vagyok napon akkor odafigyeléssel bármelyiket lehet. A másik utazó méretű termék pedig a Dr. Hazi Anti Age Bőrmegújító Szérum, bevallom korábban én még nem is hallottam erről a márkáról, de jókat olvastam róla, illetve a termékeiről, így hát ennek a szérumnak a tesztelésébe is izgatottan vágok majd bele.


Őszintén szólva lottózni is mertem volna rá, hogy a KAP-tól egy tasakos szemhéjpúder kerül majd a dobozba és láss csodás, így is lett. Bár titkon azért picit reménykedtem, hogy még sem, hanem mondjuk egy rúzzsal ismerkedhetünk majd meg, vagy valami újjal, mert ezt a dolgot már nem egy másik box-ban ellőtték, szerintem unalmas is. Szóval ez a doboz tartalmát illetően az egyetlen csalódás, ennek a tasaknak szerintem semmi értelme, konkrétan kikapargatni lehetne belőle, egyáltalán nem is praktikus. Abban is biztos voltam, hogy a Barilent masszázsgyertyák közül egy teljes méret lesz a dobozban, de ebben tévedtem, ugyanis ez nagyon cuki mini tégelyes gyertya került bele a válogatásba, 'Vitalizáló' verzióban és még gyufát is mellékeltek hozzá, szerintem hihetetlenül jópofa ez a megoldás, nagyon kreatív ötlet volt ez Barbitól, az illata is isteni, nekem már van a márkától egy másik gyertyám, másik illatban és azt is nagyon szeretem, szóval ez sem fog árválkodni.


Ezen kívül került még a dobozba egy 30% kedvezményre jogosító kupon a Yamunától. A Phi-től egy 1000 Ft értékű kupon, amit 5000 Ft feletti vásárlás esetén lehet beváltani. A Geek & Gorgeous pedig egy ingyenes kiszállítás kuponnal kedveskedett pluszban.


A doboz önmagában 4990 Ft volt, plusz ehhez jött még hozzá a szállítási költség. A doboz ára a tartalomhoz képest szerintem korrekt, ez most összességében egy jól kihasználható és izgalmas válogatás lett szerintem, nekem legalábbis tetszik, a KAP-ot leszámítva én mindennek örülök és mindennek meglesz a helye. Viszont legközelebb akkor sem rendelném meg a dobozt, ha egy zsák pénzt tennének bele, ameddig a Szépségbolton keresztül lehet ezt csak kivitelezni, mert ez a folyamat botrányos volt és nagyon sokat elvett az élményből.


Ti megrendeltétek a dobozt?
Mit szóltok a tartalmához?

You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Annyira tudtam,hogy a KAP megint egy kicsi mintát fog küldeni...Kézkrém,tusfürdő és testápoló sajnos millió van itthon,ezért nem rendeltem meg,pedig a hámlasztó nagyon csábított.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ezt a részét titkon mindenki sejtette, kicsit kiábrándító :D Hát igen, még szerencse hogy előre sejteni lehetett a terméktípusokat, így azért könnyebben lehetett dönteni, hogy kell vagy nem. Én nem szeretem felhalmozni nagyon a dolgokat, ezért tényleg szinte bármit ki tudok használni, de akkor te is jól döntöttél :)

      Törlés
  2. Én bánom, hogy nem rendeltem meg. Ha valaki eladná a boxát (hiánytalanul), írjon nekem: strausz.kinga@gmail.com

    VálaszTörlés

Címkék