Tavaszi gardróbfrissítés | Rendelés az Orsay webshopból

hétfő, április 03, 2017


Mióta az Orsay-nak is van online webshop-ja egészen ráfüggtem, erre pedig csak rátett egy lapáttal az a tény, hogy mostanában semmi kedvem a plázákat járni, mert legtöbbször inkább csak az időmet pocsékolom és a lábam járom le, de sehol semmit nem találok, amit keresek. Online keresgélni viszont egyszerű, összetudom kötni más tevékenységekkel, nem kell tülekedni a sok emberrel és a próbafülkéknél sem kell sorban állnom. Ez előnyök egyszerre lehetnek hátrányok is, mivel továbbra is benne van a pakliban, hogy élőben nem tetszik, nem jó a méret, nem ugyanúgy néz ki, nem olyan az anyag, nem áll jól. Viszont azt kell mondjam, hogy mostanában szerencsém volt az online ruhás rendelésekkel, az Orsay webshopjából szerintem több okból is megérheti rendelni, de ezekre majd később kitérek. A mai bejegyzésben szeretném megmutatni Nektek, hogy miket rendeltem innen mostanában, egyrészt mert tavaszi hangulatúak a ruhák, másrészt én szeretem ha rendelés előtt meg tudom nézni, hogy másnak mik a tapasztalatai a rendelős oldalakról, és azt sem bánom, ha látom, hogy milyenek a ruhák a valóságban. Ha kíváncsi vagy a tapasztalataimra, olvass tovább.

Nem szeretem a hírlevelet zsák számra kapni, általában olvasás nélkül törlöm is őket, de az Orsay leveleit el szoktam olvasni, mert jól össze vannak állítva (ellenérv, hogy a kívánságlistám mindig csak nő emiatt). Mondjuk ez annak is köszönhető, hogy a márkánál árusított ruhák többsége elég közel áll az ízlésemhez, ha nem így lenne valószínűleg nem nézegetném a hírlevelet sem. Szóval az aktuális hírlevelekben általában a legújabb kollekciókat mutatják meg, tetszik, hogy a ruhákra kattintva eljutunk hozzá a webshopban és nem kell külön keresgetni. Ja és a nyomtatott katalógusuk is használható.


De térjünk is rá a rendelésekre. Legelőször bár kakukktojás, de egy kardigánt rendeltem még télen, ami képek alapján nagyon megtetszett. 9000 Ft-ról leakciózva 3000 Ft-ra, szerintem szuper vétel volt. A bőr hatású öv hozzá járt, de anélkül is szeretem hordani, sok mindenhez megy. A legutóbbi rendelésem pedig már a tavasz, nyár jegyében zajlott, a menta alapon virágos mintájú ruha teljesen lenyűgözött, mi mással, mint a virágmintával. Szuper anyaga van, térdig érő hossza és háromnegyedes ujja miatt talán még a nyáron agyonklímázott irodában is hordható lesz. Az alja 'átlapolt', felül pedig eléggé mély a kivágása, emiatt szerintem vagy be lesz egy picit varrva, vagy valamilyen apró brosst kell rátenni. A púderrózsaszín ruha teljesen én vagyok, ez már rövidebb, comb középig érő fazon, az anyaga kevésbé jó, mint a másiknak. Nagyon tetszik, hogy a nyakánál nem sima a kialakítása, de a csipkés háta a kedvencem, több színben is kapható egyébként. A virágmintás felső szintén kakukktojás picit, mert ezt az üzletben láttam meg és ott is vettem meg, annyira megtetszett. Egyrészt amúgy is szerettem volna egy vállnál kivágott felsőt, másrészt nagyon tetszik a fodros ujja, harmadrészt pedig a virágminta. Az utolsó két felsőnek nincs különösebb sztorija, egyszerű feliratos rövid ujjúak, a fehér pamut, a fekete nem teljesen pamut és jobban szedi is a szöszöket.


Miért éri meg az oldalról rendelni?
  • Nincs olyan, hogy ne lenne valamilyen akció. Mindig vannak akciós ruhák, vagy végösszegi kedvezmények, ehhez nem árt feliratkozni a hírlevélre.
  • A kínálat sokkal szélesebb és érdekesebb, mint az üzletben (bár ez már egyéni ízlés kérdése is).
  • Nem kötelező szállítási díjat fizetni, mert a rendelésed kérheted bármelyik Orsay üzletbe, ebben az esetben a szállítás ingyenes.
  • Ha nem lett jó a méret, nem tetszik, meggondoltad magad, akkor ingyenesen visszaviheted az üzletbe (hibátlan állapotban) és visszakapod az árát.
  • Ingyenesen válthatod ki a Club kártyát is, amivel további kedvezményekben részesülhetsz.
  • Eddigi tapasztalataim alapján az oldalon szereplő képek teljesen valósághűek.

Amire érdemes figyelni, az az anyagösszetétel, ami minden ruhánál szerepel, vannak olyan anyagok, amiket én kifejezetten kerülök és olyanok is, amiket szeretek. A szállítási idő pedig általában kb. 1 hét szokott lenni. Most épp egy kabát van, amire nagyon ácsingózom annyira szép, ezt csak az üzletben láttam, a weboldalon nincs fent ezért nem tudom megmutatni, és valószínűleg megvenni sem fogom sajnos. Ha hasonló az ízlésetek akkor szerintem érdemes körülnézni, én elégedett vagyok velük.


Szoktatok Orsay-ban vásárolni? Rendeltetek már a weboldalról?
Milyen tapasztalataitok vannak az online ruha rendelésekkel kapcsolatban?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Szia, én a napokban rendeltem először. Egy akciós felsőt, utaltam is a pénzt, de a fiókomban az áll, hogy várakozás a fizetésre. Szerintem meg kellett már érkeznie (az IBAN számlára utaltam, 12-vel kezdődik, Budapesti Raiffeisen fiók - ez stimmel, ugye?). Írtam az ügyfélszolgálatnak, de eddig semmi. Neked volt már ilyen tapasztalatod?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Én sosem fizettem átutalással, mindig az azonnali fizetést választottam, amikor rögtön átirányít a bank oldalára, ki kell tölteni a rublikákat és azonnal le is vonja, szóval ebben nem tudok segíteni.

      Azt szoktam látni az oldalon, hogy a fizetés elkönyvelése több napot is igénybe vehet. De az ügyfélszolgálat mindig válaszolt ha kérdésem
      volt, szóval biztosan fognak segíteni, de ha sürgős akkor hívd őket telefonon :)

      Törlés

Címkék