Izgalmas Avon újdonságok a tavasz jegyében

péntek, április 27, 2018


Mindig izgatottan várom az újdonságokat, legyen szó bármiről. De van, amikor különösen megtetszik valami, így még inkább kíváncsi voltam ebben a hónapban a választott AVON újdonságokra, hiszen szerintem szuper új dolgok lapultak köztük. Sikerült megint több területet is lefedni a termékekkel, így lesz szó tavaszi sminkről, új formulájú arc és sminklemosóról, valamint hajszín intenzitást elősegítő balzsamról is.


A négyes szemhéjpúdereket tavaszi, virágos csomagolásba bújtatták és természetesen új, tavaszi árnyalatban is megjelentek. Az általam választott Earthy Eden is az újítás része, gyönyörű hétköznapi, tavaszi árnyalatok kaptak helyet benne. Sosem hordok magammal sminket, de ez a kis paletta láthatóan táskabiztos, jól záródik. Tükör is van benne, valamint egy kisebb ecset, amit én nem veszek igénybe. A legvilágosabb árnyalat vajszínű matt, a kezemre alig tudtam belőle kilehelni egy kis színt, viszont a szemhéjon jobban észrevehető. A többi szín már apró csillámokat tartalmaz, de nekem tetszenek, kellemes hétköznapi viseletre is alkalmas színek. A pasztell rózsaszín egy fokkal pigmentáltabb, de visszafogott. A két sötétebb színre viszont még annyira sem lehet panasz, egyetlen rétegben is szépen látszanak, a rose goldra hasonlító hármas szín a kedvencem belőle, de a sötétbarna is jól használható. Mindegyik szín porol valamennyire, lehet őket rétegezni szépen és szemhéj alappal egész nap fent maradnak, nem tűnnek el közben.


AVON Anew arctisztító balzsam - 3500 Ft (jelenleg akciósan 1999 Ft), 50ml
Az Avon legújabb innovációja ez az arctisztító balzsam, ami attól különleges, hogy használat közben olajossá válik. A tégelyben még a balzsamos textúra fogad, a kéz melegére pedig megolvad, arcra kerülve olajos lesz, az eldolgozás során pedig krémesebbé válik. A kiszerelés nagyon helyes, utazásnál nagyon praktikus kettő az egyben termék. Gyönyörűen oldja az alapozót, a szempillaspirált is és az arcon lévő szennyeződéseket is hatékonyan távolítja el. Nem szárítja a bőrt, illata pedig nem igazán van. Irritációt nem okozott, a szemem sem csípi és nem kell sok belőle egy lemosáshoz. Előtte vagy utána azért érdemes még áttörölni az arcot micellás vízzel is, én így érzem makulátlanul tisztának a bőröm. Nagyon szuper arctisztítónak tartom, az egyetlen dolog, amibe bele tudok kötni, hogy nem érzem túl higiénikusnak ezt a megoldást, mert ha az ujjammal belenyúlok, felviszem az alapozóra, majd megint belenyúlok, akkor a kosz is belekerül.


Az Avon új hajápolási termékcsaládja a szőke haj színének intenzitását hivatott támogatni. Amellett, hogy közben hidratálja és revitalizálja is. A kétfázisú balzsamspray virágolajokkal gazdagított elixírt tartalmaz, ami védi a haj színét és fokozza a fényét. A spray kiszerelésű dolgokat kedvelem legjobban, mert velük a legegyszerűbb a művelet, nem leszek krémes és nem is ragadok. Használat előtt megszokásból is fel szoktam rázni, a szórófej krémes permetet fúj. Nem ragad tőle a hajam, valamint könnyebben kifésülhetővé teszi és minimálisan hidratál is. A hajszín védelmet és a sárga tónus kompenzálását az tudja igazán relevánsan tesztelni, akinek eleve sárga a haja, mert nekem nem az. De egyébként is használok hamvasításra alkalmas termékeket. Szóval ezt én nem feltétlenül támasztanám alá, de "szimpla" hajápoló balzsamnak egész jó, bár különösebben többet nem tud, mint más hasonló termék.

A tavaszi újdonságok közül az Arctisztító balzsamot és az Earthy Eden szemhéjpúdereket is nagyon megkedveltem, mindkettő jól kihasználható darab.


Te kipróbáltál már valamit az újdonságok közül?



You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék