Áprilisi újdonságok az AVON-tól | 2016

hétfő, március 28, 2016


AVON Solutions Narancsbőr elleni termoaktív gél (Ajánlott fogyasztói ár: 2899.-)
Készüljünk a strandszezonra az AVON Solutions Narancsbőr elleni termoaktív géllel! Az AVON új testformáló különlegessége L-karnitinnel dúsított, melegítő hatású termoaktív szérumot tartalmaz, mely enyhíti a narancsbőrt és segíti a zsírégetést. A termoaktív hatásnak köszönhetően a gél rövid időn belül felmelegíti a bőrt, serkenti a vérkeringést, ezáltal elősegíti az aktív összetevők gyorsabb beszívódását a bőrbe. A Solutions Narancsbőr elleni termoaktív gél akár négy hét után enyhíti* a narancsbőrt és helyreállítja a bőr selymességét, valamint segít, hogy még elbűvölőbbek és karcsúbbak legyünk. Természetesen a tökéletes bikinialak elérése érdekében ne feledkezzünk meg a rendszeres testmozgásról, diétáról és a megfelelő folyadékbevitelről sem.

Nutra Effects BB krém normál és mattító verzió (Ajánlott fogyasztói ár: 2199.-)
A Nutra Effects idén tavasszal megörvendezteti a BB krémek rajongóit, hiszen két újdonsággal is hozzájárul a bőrszínünk tökéletesítéséhez. Az új Nutra Effects BB krémek akár azonnal kiegyenlítik a bőrtónust és tökéletes fedést biztosítanak, ezáltal halványítva a bőrhibákat. Rendszeres használat mellett akár egy hét után* segíthetnek javítani a bőr általános megjelenését. A Nutra Effects BB krémek különlegessége azonban leginkább a bennük rejlő bőrszépítő tápanyagokban rejlik. Chia mag, illetve a papagájvirág-magkivonatot tartalmaznak, melyek nemcsak hidratálják az arcbőrt, hanem egyenletesebbé teszik a bőrtónust, és üde ragyogást kölcsönöznek neki. A Nutra Effects BB krémek normál illetve mattító verzióban kaphatóak, melyek 15-ös fényvédő faktort tartalmaznak, így óvják is arcbőrünket.

Nutra Effects kétfázisú ápoló sminklemosó (Ajánlott fogyasztói ár: 1299.-)
A Nutra Effects új kétfázisú ápoló sminklemosója még a vízálló sminket is könnyedén eltávolíthatja szemünkről. A vizes fázis alaposan tisztítja, frissíti a bőrt és hidratált érzést kölcsönöz, míg az olajos fázis a makacsabb smink eltávolításában segédkezik, egészséges külsőt hagyva maga után. A hatékony tisztításban ezen kívül a természetes mosódiómag-kivonat gondoskodik, míg a pantenol gyengéden ápolja az érzékeny bőrfelületet. Használat előtt rázzuk fel a lemosót, hogy a két fázis elvegyüljön, majd egy vattapamacsra csepegtetve finoman töröljük át vele szemünk környékét.

Nutra Effects Frissítő arctisztító gél (Ajánlott fogyasztói ár: 1299.-)

Arcbőrünk napi szintű tisztításában nyújt segítséget a Nutra Effects Frissítő arctisztító gél, mely egyszerűen vízzel használható. Nyomjunk egy kis gombócnyi adagot tenyerünkbe, mossuk meg vele alaposan arcunkat, majd öblítsük le vízzel.

Nutra Effects Ápoló 3 az 1-ben arcradír (Ajánlott fogyasztói ár: 1299.-)
Amennyiben nem csupán a napi szennyeződésektől szeretnénk megszabadulni, hanem a mitesszerekkel is felvennénk a harcot, a Nutra Effects Ápoló 3 az 1-ben arcradír a megfelelő választás. A Nutra Effects arcradír ugyanis amellett, hogy gyengéden tisztítja, ápolja és hidratálja a bőrt, apró radírozó szemcséinek köszönhetően a pórusokba lerakódott szennyeződéseket is eltávolítja. Használjuk hetente kétszer vagy problémásabb bőr esetén akár naponta.

AVON Far Away Infinity (Ajánlott fogyasztói ár: 4099.-)

A közkedvelt Far Away illatcsalád márciusban egy újabb taggal bővül. Az orientális, virágos illatkategóriába tartozó Far Away Infinity új kalandok megélésére sarkall és egy távoli egzotikus oázisba kalauzolja érzékeinket. Az új parfümben az igéző jázmin, az érzéki vanília, a gyengéd körömvirág esszenciával keveredik és alkot hosszan tartó illatkompozíciót.

AVON Be illatkollekció (Ajánlott fogyasztói ár: 2799.-)

Romantikus vagy vidám személyiség vagy? A következő rövid teszt segítségével pillanatok alatt megtudhatod, hogy melyik az igazán neked való illat. Gyakran ábrándozol? Élsz-halsz a romantikus vígjátékokért és a filmekben a szívszorító jelenetekért? Személyiségedet leginkább egy szép csipkeruha segítségével tudod kifejezni? Imádsz nevetni? Minden kalandban benne vagy? Az élénk színekkel és a vibráló friss illatokkal körülvéve érzed magadat leginkább elemedben?

A: Aki az összes kérdésre igennel válaszol, annak az AVON Be Romantic a megfelelő választás. Ebben az új, romantikával és érzelmekkel teli illatban a lédús fekete ribiszke, a rózsa és az érzéki pézsma nőies ötvözete segíti felszínre hozni személyiségünk romantikus oldalát.

B: Aki ezekben a kérdésekben ismert inkább magára, annak az AVON Be Fun az illata, mely a tündöklő körte, a frézia és az ámbra szuper elegyének köszönhetően hozza elő személyiségünk vicces, bohókás oldalát.

AVON körömnyomda

Az egyik legnépszerűbb trend ma a körömfestésben a körömnyomdázás. Ez egy egyszerű, ugyanakkor rendkívül látványos módja körmeink dekorálásának, mely áprilistól az AVON kínálatában is elérhető. Hogyan használjuk? Első lépésként fessük ki körmeinket, majd hagyjuk megszáradni. Ezt követően fogjuk a kerek fémlapot, vigyünk fel egy réteg lakkot a kiválasztott mintára – ehhez lehetőleg válasszunk az alapunktól eltérő, kontrasztos árnyalatot. A lehúzó segítségével húzzuk le a sablonról a felesleget, hogy a lakk csupán a redőkbe üljön bele. Ha ezzel megvagyunk, akkor fogjuk a nyomdafejet, a sablonon végiggörgetve szedjük fel vele a mintát, majd pecsételjük azt rá körmünkre. Amennyiben növelni szeretnénk a tartósságát, végül vigyünk fel egy átlátszó fedőlakkot. Ezzel kész is a vidám manikűrünk!

AVON Naturals joghurtos termékcsalád

Az új évszak beköszöntével bőrünk különleges ápolást érdemel. Ilyenkor célszerű olyan testápolási termékeket választani, melyek vitaminban gazdagok, összetételükkel, valamint könnyű és krémes állagukkal pedig finoman kényeztetik bőrünket. Ezt garantálja az AVON új Naturals Joghurtos termékcsaládja, mely mindegyik tagja E-, illetve C-vitamint tartalmaz. A Joghurtos krémtusfürdő lágyan tisztítja a bőrt zuhanyzás közben, míg a Bőrsimító joghurtos testradír finom, préselt gyümölcsmag szemcséinek köszönhetően gyengéden távolítja el bőrünkről az elhalt hámsejteket, hogy az új fényben ragyoghasson. A fürdést követően ápoljuk testünket a Joghurtos hidratáló testápolóval, mely shea vajjal teszi bőrünket ellenállhatatlanul puhává és selymessé.

Ajánlott fogyasztói árak
Naturals Joghurt krémtusfürdő: 899 Ft
Naturals Joghurt testradír: 899 Ft
Naturals Joghurt testápló: 999 Ft

AVON Senses Pure Oasis , Delightful Orchard és Heaven Harmony tusfürdők

Az AVON Senses család idén tavasszal három új taggal bővül. A két vitaminos, gél állagú tusfürdő a tavaszi fáradtsággal szemben veszi fel a kesztyűt és minden zuhanyzás alkalmával új lendületet ad nekünk. A Senses Pure Oasis a bergamott, a menta és a zöld tea frissítő illatával élénkít, a Senses Delightful Orchard pedig az alma, a málna és a fekete ribiszke mennyei illatával energizálja testünket és érzékeinket. A vibráló illatokon kívül a tusfürdőkben lévő C-, B3- és B5-vitaminok bőrünknek is megadják a kellő törődést.

A nyugodt, meghitt fürdőzésre vágyókat a Senses Heaven Harmony krémtusfürdő kalauzolja el egy gyöngyvirágokkal teli rétre. A bőrnyugtató, hidratáló tusfürdő E-vitaminnal ápolja és nyugtatja a száraz bőrt, miközben mennyei gyöngyvirág- és almaillat lengi be a fürdőt, mely segít ellazítani elménket.

Ajánlott fogyasztói árak: 669 Ft (250 ml) / 1 099 Ft (500 ml)

AVON Foot Works elektromos pedikűr

A tavasz közeledtével ideje a lábfejünket is formába hozni. Ebben segít az új AVON FootWorks elektromos pedikűr eszköz, mely pillanatok alatt simává varázsolja a talpat. A pedikűr eszköz ovális, ergonomikus formája tökéletesen illeszkedik a kézbe, így használata rendkívül könnyű és biztonságos. A két sebességfokozatú és három cserélhető fejjel kapható készülék simábbá teszi a sarkakat, eltávolítja a talp bőrkeményedéseit, miközben kíméletes a bőrhöz. Kezdjük a pedikűrt a bőrkeményedésekhez való fejjel, mely segít megszabadulni a durva, száraz bőrtől. Ezt követően a simító fejjel puhítsuk le a reszelés után a talpat illetve a sarkat. Végül utolsó lépésként a polírozó fejet használva tökéletesítsük a pedikűrt és élvezzük a pihe-puha lábfej érzését.

Ajánlott fogyasztói ár: 6 500 Ft

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék