Augusztusi újdonságok az AVON-tól

szombat, július 23, 2016


AVON Alpha for Him és for Her


Amikor két karakteres személyiség találkozik, és egy párt alkot, kettőjük ereje és karizmája olyan erős egységet alkot, ami megállíthatatlanná teszi őket. Együtt mindenre képesek. Ezt a láthatatlan köteléket önti két orientális illatba az AVON legújabb parfümkollekciója, az AVON Alpha for Him és Her.

Hangsúlyozzuk ki karizmatikus személyiségünket az Alpha for Her különleges kompozíciójával, amelyben az érett málna illatjegyei dominálnak a kecses vízililiom fölött, majd a pézsma kápráztat el bennünket érzéki aromájával. Az Alpha for Him parfümben a bergamott frissessége keveredik a levendula különleges illatával, valamint a tartós, fás illatjegyek gazdag aromáival. Ez a kifinomult kombináció végeredményben pontosan azt a magabiztosságot és erőt sugározza, ami a nagy Őt is jellemzi.

Ajánlott fogyasztói árak: Alpha for Her (4899 Ft), Alpha for Him (3999 Ft)

Avon Aqua Intense for Him kölni (Ajánlott fogyasztói ár: 3799 Ft)
A nyári melegben adjuk át magunkat a gátlásoktól mentes szabadság érzésének és hagyjuk, hogy az ellenállhatatlan sárm uralkodjon el rajtunk. Ebben segítenek az új AVON Aqua Intense for Him érzéki fás illatjegyei, melyek a citrom friss akkordjaival, a vörös kakukkfűvel, a kakaófával és egy csipetnyi érzéki kasmírral teljesednek ki. Csak egy fújás, és úgy érezzük, hogy minden megtörténhet!

Avon 3 az 1-ben Kőpúder (Ajánlott fogyasztói ár: 1999 Ft)
Az ideális külsejű arcbőr nyáron is elengedhetetlen. A praktikus 3 az 1-ben AVON Kőpúderrel friss és matt bőrt varázsolhatunk magunknak pillanatok alatt, akár útközben is. A Kőpúder mattítja a fénylő bőrt, segít elfedni a bőrhibákat, miközben kiegyenlíti a bőrtónust.

AVON Kontúrozó duó (Ajánlott fogyasztói ár: 3229 Ft)
Napjaink sminktrendjének egyik meghatározó eleme a kontúrozás. Ez tulajdonképpen az arc karakterének sötét és világos színekkel való hangsúlyozása, formálása. Ehhez első lépésként nézzünk tükörbe és tanulmányozzuk arcunkat – hol világosabb az arcunk, illetve hol vannak rajta természetes árnyékok. Kontúrozáskor ezeket a világos részeket kiemeljük, a sötétebb részeket pedig sötétítjük. Ezzel az árnyalással egyrészt kifejezőbb, élettel telibb lesz az arcunk, másrészt orvosolhatjuk, ha az alapozót követően homogén lett a bőrünk, ami elrejtheti a legfontosabb karaktervonásokat.

AVON Color Trend BB krém (Ajánlott fogyasztói ár: 699 Ft)
A Color Trend újdonsága egy könnyű állagú BB krém, mely már akár egy rétegben is segít elfedni a bőrhibákat, mindemellett mattítja és revitalizálja a bőrt. Kis praktikus méretének köszönhetően egész nyáron elkísérhet minket, bárhova is sodornak bennünket a nyári kalandok. 3 árnyalatban érhető el: Light, Light Medium és Medium Deep

AVON Luxe intenzív bársonyos szemceruza (Ajánlott fogyasztói ár: 1999 Ft)


Az új bársonyos Luxe szemceruza gazdag állagú, ugyanakkor puha, így könnyedén dolgozhatunk vele. A ceruza másik vége egy lágy satírozó szivacsot tartalmaz, amellyel ellenállhatatlan füstös szemsminket készíthetünk magunknak pillanatok alatt.

AVON Big Colour szemceruza (Ajánlott fogyasztói ár: 2099 Ft)

Az új AVON Big Colour szemceruzával ragyogó színekkel ékesíthetjük tekintetünket. Puha és krémes textúrájának köszönhetően könnyedén varázsolhatunk magunknak vidám, illetve a vízálló formula jóvoltából egyben tartós sminket. Használhatjuk szemceruzaként vagy egész szemhéjunkon szemfestékként egyaránt.

AVON Shine Burst szájfény(Ajánlott fogyasztói ár: 1398 Ft)

Megérkeztek a júliusban debütált Shine Burst ajakrúzsok párjai, a Shine Burst szájfények. A rúzsokhoz hasonlóan a szájfények is kirobbanóan élénk színekben kaphatóak, amelyek fantasztikus ragyogást és hidratált érzetet kölcsönöznek ajkainknak. Válasszuk ki a kedvencünket a 10 frissítő árnyalat közül, majd borítsuk csábító ragyogásba szánkat a puha szivacsos applikátor segítségével.

AVON BB 7 az 1-ben körömlakk (Ajánlott fogyasztói ár: 1398 Ft)


A mindennapi arcápolás ünnepelt sztárjai, a BB krémek – azaz Beauty Balmok – az AVON-nál már körömlakként is megjelentek. Hogyan? Egy speciális 7 az 1-ben körömlakk formájában, mely egyrészt egyenletesebbé teszi a köröm felszínét, elfedi a köröm kisebb hibáit, erősíti és UV-szűrővel védi azokat. Mindemellett természetes hatású, krémes színekbe öltözteti körmeinket, így ápolt, egészséges megjelenést kölcsönöz.

AVON Gél hatású körömlakk (Ajánlott fogyasztói ár: 1398 Ft)

Négy új árnyalattal bővül a színkollekció. A megújult, továbbfejlesztett formulájú Gél hatású körömlakkok további négy új árnyalattal gazdagodnak. Az ápoló omega olajokat is tartalmazó lakkok akár már egy rétegben is intenzív színt és még több ragyogást biztosítanak körmeinknek, UV lámpa használata nélkül. A négy új árnyalat a természetes hatású Nudeitude, a szürkés Moondust, az ébenfekete Night Vision és a kékes-grafitszürke Charcoal Smoke.

AVON Clearskin újdonságok
Clearskin Fehér agyagos 3 az 1-ben arctisztító mitesszeres bőrre 0,5% szalicilsavval: 999 Ft
Clearskin Fehér agyagos 3 az 1-ben arctisztító mitesszeres bőrre 2% szalicilsavval: 999 Ft
Clearskin mitesszereltávolító: 999 Ft
Az AVON Clearskin újdonságai három lépésben segítenek megszabadulni a bosszantó, aprócska mitesszerektől. A mitesszerek elleni harc első lépéseként tisztítsuk meg az arcunkat alaposan a 2% szalicilsavat tartalmazó 3 az 1-ben arctisztítóval, amely megszabadít minket az elhalt hámsejtektől. Ezt követően hívjuk segítségül az új mitesszereltávolító eszközt, melynek köszönhetően higiénikusan távolíthatjuk el még az igazán makacs példányokat is. Ehhez nyomjuk a mitesszerek eltávolítására szolgáló oldalt közvetlenül a mitesszer fölé és gyengéden távolítsuk el vele az aprócska szennyeződést. Az eszköz másik oldalát gríz eltávolítására is használhatjuk. Végül mossuk át arcunkat és távolítsuk el a maradék szennyeződést a 0,5% szalicilsavat tartalmazó fehér agyagos 3 az 1-ben arctisztítóval, majd élvezzük a tiszta arcbőrünk érzését.

AVON Anew mindennapi arcradír minden bőrtípusra (Ajánlott fogyasztói ár: 1599 Ft)

Az ANEW új, mindennapi használatra is alkalmas arcradírja gyengéden hámlasztja a bőrt, radírozza le az elhalt hámsejteket és távolítja el még a vízálló sminket is arcunkról. E mellett javítja a bőr tónusát és textúráját. Minden bőrtípusra, normál és zsíros bőrre egyaránt használható.

AVON Planet Spa Relaxing Provence Spa termékcsalád
Planet Spa Relaxing Provence Spa kézkrém: 1 099 Ft
Planet Spa Relaxing Provance Spa habfürdő: 1 699 Ft
Planet Spa Relaxing Provance Spa hidratáló testápoló balzsam: 2 199 Ft


Az AVON legújabb Planet Spa családja provance-i hangulatot varázsol fürdőszobánkba. Egy kimerítő nap után vegyünk egy relaxáló habfürdőt, mely a benne lévő levendulakivonatnak köszönhetően nyugtatja a testet és az érzékeket egyaránt. Ezt követően hidratáljuk bőrünket a testápoló balzsammal, mely selymesen puhává varázsolja a bőrt. Amennyiben napközben is fel szeretnénk idézni ezt a pihentető élményt, akkor vigyük magunkkal a Hidratáló és relaxáló kézkrémet, amely gazdag és krémes formulájának köszönhetően könnyen beszívódik, hidratálja a kezet a nap bármely szakában.

AVON Senses Peaceful Tuscany krémtusfürdő (Ajánlott fogyasztói ár: 669 Ft/250 ml, 1099 Ft/500 ml)


Indítsuk a napot nyáron egy illatos és egyben tápláló tusolással. Az AVON új Senses Peaceful Tuscany krémtusfürdő olívaolajjal ápolja bőrünket, miközben a narancsvirág kellemes illata öleli át érzékeinket. A kettő együtt pedig egy hamisítatlan toszkán nyaralás érzését idézi elő.

Avon Men 2 az 1-ben korpásodás elleni sampon és balzsam (Ajánlott fogyasztói ár: 1199 Ft)


Az AVON Men 2 az 1-ben korpásodás elleni sampon és balzsam cink-piritionnal és kamillakivonattal veszi fel a harcot a korpa ellen. Már akár az első használattól segíthet csökkenteni a korpát, rendszeres használat mellett pedig hozzájárul annak teljes eltűnéséhez.

On Duty Women és Men Max Protection izzadásgátlók
On Duty Women Max Protection izzadásgátló deo spray: 829 Ft
On Duty Women Max Protection izzadásgátló golyós dezodor: 829 Ft
On Duty Men Max Protection izzadásgátló golyós dezodor: 829 Ft
On Duty Men Max Protection izzadásgátló deo spray: 829 Ft


Ahhoz, hogy a nagy melegben igazán jól érezzük magunkat a bőrünkben, egy megbízható izzadásgátlóra van szükségünk, hogy ne kelljen az esetleges kellemetlen testszag miatt aggódnunk. Az új AVON On Duty Max Protection dezodorjai tiszta, maximálisan friss, zöld jegyekből álló illatuknak és az úgynevezett Dry Pore (Száraz Pórus) technológiának köszönhetően hosszantartó védelmet biztosítanak. A dezodorok férfiak és hölgyek számára golyós, illetve deo spray formájában is elérhetők, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb verziót.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék