Nyári AVON smink újdonságok

csütörtök, augusztus 18, 2016


Nyáron jó néhány újdonsággal rukkolt elő az AVON, amik között nagy hangsúlyt kaptak a sminktermékek is. Lehetőségem nyílt rá, hogy néhány dolgot kipróbáljak közülük, ezekről lesz most szó.


AVON Glow barnító gyöngyök | Warm Coral: A márka barnító gyöngyei két új árnyalattal bővültek, amik közül az egyik a Radiant Glow, ami rózsás árnyalatú, a nálam lévő Warm Coral pedig már a nevéből adódóan is egy korallos árnyalat. Nekem egyértelműen a barackos színek állnak jól, ezért választottam ezt. Egyszerű fényes barna papírdobozban kapott helyett, maga a termék pedig egy hasonló színű műanyag tégelyben, aminek a teteje lecsavarható. Van benne egy nagyobb szivacs is, ami a golyócskákat védi. A gyöngyök barnák és korallos árnyalatúak, enyhe édeskés illattal rendelkeznek. Elegendő csak párszor végig vinni rajtuk az ecsetet, így is elegendő színt vesznek fel, célszerű inkább építgetni, elég jól pigmentáltak, szép fényt adnak. Az árnyalat egy piszkos narancsba hajló barna, amivel csak annyi a gond, hogy nekem annyira nem tetszik, szerintem nem is mutat olyan jól rajtam. Legalábbis bronzosítóként használva nem igazán. Egyébként maga a szín tartós, tipikus nyári termék. A 22 g termék ára jeleneg akciósan 1949 Ft ITT.


Ultra Beauty ajakrúzs AVON Glow kiadás | Sunset Pink: 3 nyári árnyalattal rukkolt elő ez a kiadás - rózsaszín, korall és nude. Ugyanaz a nyárias, bronzos külső jellemzi, mint a barnító gyöngyöket. A kupak csak leszedős, a rúzst pedig tekerni kell. A szín egy sötétebb tónusú, melegebb rózsaszín árnyalat, kissé fémes hatással. Édeskés illata van, jól pigmentált, ez is egy teljesen nyárias árnyalat. Még nem tudtam eldönteni, hogy tetszik-e magamon vagy sem. Tartósságát tekintve 1-2 órát bír ki evés nélkül. Mennyiség jelölést nem találok rajta, az ára 1179 Ft ITT.


AVON Shine Burst ajakrúzsok | Berry Burst és Rose: Júliusi újdonságok, 15 árnyalat közül választhatunk, mindegyik metálos csomagolást kapott, a csomagolások színe az árnyalatokat különbözteti meg, én a pirosas és rózsaszínes árnyalatok közül választottam egyet-egyet. Ígéretük szerint: "úgy ragyognak, mint egy szájfény, úgy fednek, akár egy rúzs, és úgy illatoznak, mint egy zamatos nyári gyümölcs". A bennük található papaya-kivonat simítja, a kókuszolaj kondicionálja, míg a gránátalma-kivonat hidratálja ajkainkat. Minkét rúzs krémes, de vizes hatású. Szintén levehető kupakkal, a rúzs pedig csavarással érhető el. A Rose egy természetes, mályvába hajló natúr árnyalat, míg a Berry Burst a cseresznyepiros árnyalatra hajaz leginkább. Nagyon jól pigmentáltak, jól fednek, vizes hatásuk révén szájfény hatását keltik, egyik sem túl hivalkodó árnyalat. Siklanak az ajkakon, nem emelik ki a száraz részeket és hidratálják az ajkakat. Viszont emiatt a tartósságuk nem túl kiemelkedő, 1-2 órát bírnak csak ki, de egyenletesen tűnnek el az ajkakról. Gyenge tartósságuk ellenére is ezek lettek a kedvenceim az újdonságok közül, tavasszal és ősszel is szívesen használom majd őket. Az akciós áruk 899 Ft, ITT.


AVON Ultra Glazewear szájfény | Tinted Peach: 4 új árnyalattal bővült a kollekció, melynek különlegessége hogy kéttónusú, opálfényű pigmenteket tartalmaznak, melyek mesésen tükrözik vissza a fényt. 6 ml-es kiszerelés, szögletes csomagolás, fekete letekerhető kupak és vanília illat jellemzi. Kívülről és színmintákon nézve nagyon szép, enyhén csillogós pasztell barack színe van, felkenve viszont furcsa hatást kelt, hol rózsaszín, hol barack árnyalatban pompázik, de összességében nekem sajnos nem tetszik magamon, túl sok, túl opálos. Felkenve kellemes viselet, viszont negatívuma, hogy ragad, amit én nem szeretek egy szájfényben. Az ára 1398 Ft.


Próbáltátok valamelyik újdonságot?

You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Nagyon vaciláltam, hogy rendeljek-e ezekből a Shine Burst ajakrúzsokból, de kimaradtak, de a következőből biztos, hogy megfogom ezek után:)

    VálaszTörlés

Címkék