Használj szódabikarbónát dezodor helyett!

hétfő, október 09, 2017


Sokan idegenkednek a drogériákban kapható dezodoroktól, mert nem tudják mit tartalmaznak, ha pedig tudják akkor azért tartanak tőle - a dezodorok és izzadásgátlók közötti különbség témáját már korábban kiveséztem a Nagy dezodor tesztes bejegyzésben, most azonban azoknak szeretnék kedvezni, akik szeretnék természetes módon, otthon saját maguknak kivitelezni a dezodorálást, mindezt nem utolsó sorban olcsón, könnyen beszerezhető alapanyagból és gyorsan. Használj szódabikarbónát dezodor helyett! De miért? És hogyan?

Én magam nem próbáltam még ki ezt a módszert, viszont amikor egy ismerősömtől hallottam, hogy elkezdett kísérletezni azzal, hogy szódabikarbónát használ dezodor helyett, akkor kíváncsi lettem ezért hónapok elteltével megkértem, hogy nyilatkozzon a tapasztaltakról, így a mai bejegyzésben az ő véleményét olvashatjátok.

Az ő elmondása szerint nem nehéz használni, először bevizezi a hónalját, majd kézzel felviszi rá a szódabikarbónát - de akár vattakorongra téve is használható. Hamar megszárad, ha ezután visz még fel belőle a bőrére, akkor hullik. El kell találni a megfelelő mennyiséget, mert ha túl sokat sikerül felvinni hullani fog, ha pedig keveset akkor nem biztos, hogy hatékony. Nem zavaró érzés a hónaljon, nincs szaga és nem is okoz irritációt. A piros árnyalatú ruhákat hajlamos lilára színezni, ami mosással kijön, más színeknél viszont ez nem fordul elő. Nem gátolja az izzadást, hanem semlegesít minden szagot. A boltban található étkezési szódabikarbóna is teljesen megfelelő a célra, de gyógyszertárakban is kapható, ahol egységárban nézve olcsóbb.

A szódabikarbóna fertőtlenítő hatású, hatékonysága annak köszönhető, hogy megöli a baktériumokat, ezáltal megszünteti a kellemetlen szagok okozóit. Hónapok óta használja ezt a természetes megoldást dezodorok helyett, beleértve a nyári hónapokat is és szereti, mert hatékony, olcsó és nem jár semmi macerával, nem utolsó sorban pedig tudja, hogy mit ken magára.

TIPP: Vannak, akik kókuszzsírral keverik és úgy használják.


Ti kipróbáltátok már ezt a módszert?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nem hallottam még erről a módszerről de kíváncsi lettem rá. :)

    VálaszTörlés
  2. Jó reggelt kívánok. Olyan tőkét kapok, amelyet rövid és hosszú lejáratú, 5 000 és 1 000 000 euró közötti külön hitelt nyújtanak bármely komoly hitelfelvevő számára. A hitelem a hitel futamideje alatt 2% fix kamatozású. A kölcsönöket a kölcsön összegétől függően 1 és 24 év közötti időszakra visszafizetik. Jelenleg sok projekt finanszírozott, ezért segíthetek neked. Tehát, ha hitelre van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni velem, hogy többet tudjon meg az állapotomról. Vegye fel velem a kapcsolatot közvetlenül e-mailen: roselarousse88@gmail.com

    VálaszTörlés

Címkék