Elfogyott termékek tesztje #16 + Black Friday

hétfő, július 02, 2018


Egy nagy zacskó elhasznált kozmetikum gyűlt össze, a statisztika alapján szerettek ezekről olvasni, ezért mielőtt kidobnám őket összegezzük a hosszútávú tapasztalataimat. A kiemelt kedvenceimet szívvel jelölöm.

❤️ Avon Bubble Gum habfürdő: Nem kérdés, hogy bármikor újravenném. Az Avon habfürdői a legjobbak és legváltozatosabbak, de ez a rágógumi illat a kedvencem tőlük.

Avon Planet Spa Relaxing Provence Spa Fürdőtej: Nem rajongok a levendula illatáért, de amikor visszafogottan van jelen egészen kedvelem. A kétfázisú fürdőtejet össze kell rázni, a vízben óriási habokat képez és hidratálja is a bőrt. A gyengéd levendula illat pedig nyugtató hatású.

Nivea Waterlily & Oil tusfürdő: Nagyon szerettem a kellemes, frissítő illatát. Valahogy a Nivea tusfürdők táplálóbbak is szoktak lenni, a géles állaga is bejött.

❤️ Babydream Extra Sensitive Fürdő és Sampon: Ez az utolsó, hogy szerepel valamilyen bejegyzésben, mivel kivonták. Nem értem mi vezeti rá a márkákat, hogy mindig a legjobb és legnépszerűbb termékeiket szüntetik meg, de ők tudják... Egyelőre nem találtam meg az utódját, de ha visszahoznák újravenném természetesen.


❤️ Dresdner Essenz Perfekter Moment fürdősó: Narancsos mámorba úsztatta a fürdőszobát, isteni frissítő illatú, a vizet is hasonlóra színezte meg

❤️ Dresdnez Essenz Lebenslust Vidámság! Pezsgőfürdő: Olyan, mint egy pezsgőtabletta, gyorsan elpezseg a vízben. Édes illata van, lótuszvirág és guave, nekem nagyon bejött. A bőrt hidratálja. Elvileg limitált volt, de újravenném.

Kneipp Kapcsoljon ki! Habzó Fürdősó: Egyszerre fürdősó és habfürdő, visszafogott virágos illattal és bőrpuhító hatással. Ennél az illatnál vannak különlegesebbek is, ezért konkrétan ezt nem venném újra.

Kneipp Ördögcsáklya Hát és Deréklazító Fürdőkristály: Nagyon intenzív gyógynövényes illata van, de kedvelhető. Jól esett elmerülni benne, de azt nem mondanám, hogy bármimet is ellazította volna.


💔 Avon Planet Spa Indulgent SPA Ritual Fürdőelixír: Csokipuding illata volt, nagy habokat csinált a vízben, de különösebben nem rajongtam érte. A másik verzióját jobban szeretem, az hidratál is pluszban.

💔 FA Yoghurt Aloe Vera Tusfürdő: Nem tudom miért gondoltam, hogy ez jó illat lesz, mindenesetre nem igazán jött be. Egynek elment, a minősége is jó, de nem venném újra ebben az illatban.

❤️ The Body Shop Vanilla Chai Tusfürdő: Szeretem, hogy annyi különböző vanília illat létezik már. Ennek éppen kicsit fűszeresebb és mentolos illata volt, nem kell sokat használni belőle: ez a TBS tusfürdők védjegye.

❤️ Palmolive Naturals Almond & Milk tusfürdő: Az egyik kedvenc tusfürdőm, az illatát is imádom, a tejszerű állagával együtt.


Lush Rosy Cheeks Friss Arcpakolás: Ebből egyenlőre csak egy kis mintám volt, bár ez is jó pár alkalomra elegendő volt vékonyabb rétegben. Szerettem az azonnali nyugtató hatását, hogy gyorsan visszafogott a pirosságon.

❤️ Phi Pazar Café Ébresztő Szemkörnyékápoló: A végére érve is változatlanul azt mondom, hogy nagyon jó kis krém a szem környéki területre. Hidratál és frissít, de én a szem körüli karikák eltávolítását nem várnám tőle.

❤️ Lush Cupcake Friss Arcpakolás: Számtalanszor újravettem már ezt a tisztító maszkot, szerencsére a 3 hétnél bőven tovább eláll, ilyen tekintetben pedig az ára sem annyira vészes. Rendszeresen kísérletezem pórustisztító maszkokkal, de ezt újravenném legközelebb is.

❤️ My Hsin-Ni Luxurs Series Gold Total Care hidratáló-feszesítő maszkcsomag: A legjobb ár-érték arányú maszkcsomag ami elérhető, még akkor is ha nem is használod fel teljesen a tartalmát. Érzékeny, vízhiányos bőrre ajánlott, de szerintem bárki másnak is jól jöhet egy kis plusz hidratálás vagy arctisztítás. Nem elemezném ki őket megint, nevére kattintva olvasható véleményem továbbra is él. Jelenleg is van belőle itthon utánpótlásom.

Avon Mark. Spectralash Szempillaspirál: Ha egy átlagos szempillaspirált szeretnék, ami nem potyog le és nem irritál, akkor újravenném. Mert szépen elválasztja a pillákat, nem eredményezve pókháló hatást sem. Nem göndörít, hosszabbít vagy dúsít, inkább csak plusz színt ad és kiemel.


❤️ L'oral Elseve Extraordinary Oil Selmyes olaj a krémben: Kicsit olajos, mégis krémes állagú balzsam, amit azonnal magába szív a hajam. Az illata parfümös, mégis kellemes. A tápláló, puhító hatását kedvelem.

❤️ Pantene Pro-V Intenzív Regeneráló Sampon: Rendszeres visszatérője a hajápolási rutinomnak, ha megunok mindent vagy valami nem válik be, akkor általában ide térek vissza. Jól tisztít, hidratál, nem nehezít el. Erre is igaz a kellemes illat.

Pantene Pro-V 3 Minute Miracle Intenzív Regeneráló Balzsam: Szerettem, jól teljesítette a feladatot, amit egy balzsamtól elvárok. Puhít, hidratál, táplál, kellemes illatú. Könnyen kifésülhetővé teszi a hajat.


Black Friday | 07.09-07.15 között Black Friday lesz a Notino webáruházban, a legnépszerűbb márkák termékeit lehet majd megrendelni 20% kedvezménnyel + ingyenes szállítással. Pl: L'oréal, Makeup Revolution, Nivea, Remington. A KORIKA márkára is érvényes lesz az akció, tőlük nagyon ajánlom a Notino Box-ban is megtalálható arcmaszkot, meglepően jó! Az akciókat részletesen az alábbi linken tudod megnézni: https://www.notino.hu/black-friday/


Te miket használtál el mostanában, és miket próbálnál ki?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék