Augusztusi Szerzemények

csütörtök, szeptember 04, 2014


Pislogtam kettőt és az augusztus már el is telt, de tényleg olyan, mintha nem is lett volna. Szomorú. Viszont néhány szépségápolási dolgot beszereztem a hónap alatt, ezeket fogom most megmutatni a bejegyzésben, ha kíváncsi vagy rájuk, olvass tovább!


A Nivea Sensitive 3in1 micellás vizet és a Nivea Sensitive nappali arckrém SPF15-t még a Nivea egyik nyereményjátékán nyertem, és nagyjából a múlt héten érkezett meg. A micellás vizet akkor kezdem majd el használni, ha a Garnierem elfogyott, a krémnek pedig meglepően szépek az összetevői, még szintén várat magára a használata, de kíváncsi leszek rá, hogy hogyan muzsikálnak.

Körömlakklemosó terén nem igazán szoktam válogatni, ha elfogy egy, akkor az jön, ami épp az utamba kerül és normális. Viszont erről az Isana Mandulás körömlakklemosóról annyi jót hallottam, hogy mikor megláttam gondoltam, hogy veszek egyet és majd kipróbálom, ha elfogy az éppen aktuális. A kisebb kiszerelést vettem meg, az ára is elég baráti volt.

Miután elfogyott a Body Shop-os testradírom kellett egy másik, szintén véletlenül láttam meg ezt a Joanna Naturia testradírt, megtetszett, az ára is vállalható volt így velem jött. Több féle illatban is kapható, alig bírtam választani, végül emellett a fekete ribizlis mellett döntöttem. Azóta már többször is használtam és teljesen jó kis darab, elégedett vagyok vele, az illata is mesés.


Én az alapozót általában képtelen vagyok ecsettel normálisan eldolgozni, nem tetszik a végeredmény sosem, ezért megvettem a DM-ben ezt a For Your Beauty sminkszivacs szettet, korábbi emlékeim szerint ezek váltak be a legjobban, hát meglátjuk.

Szükségem volt egy alap, illetve fedőlakkra is, ez a Sally Hansen Double Duty lakk pedig 2in1, ezért gondoltam kipróbálom, jó választásnak tűnik, mert egyenlőre elégedett vagyok vele. Ráadásul 65% kedvezménnyel vásároltam meg, úgyhogy teljesen jó vétel volt.

A Marionnaud Extrem Black szempillaspirált ajándékba kaptuk a Címlaplány játék döntőjében, azóta már használtam párszor, de nem lövöm le előre a lényeget, mert hamarosan valószínűleg lesz róla részletesebb poszt.

Sokat vacilláltam, mert eredetileg a Catrice szemöldökceruzáját akartam megvenni, kétszer is visszamentem érte és mindig elbizonytalanodtam, mivel nekem eddig egyetlen szemöldökceruza sem vált be. Ezért inkább maradtam a biztosnál, vagyis az Essence Eyebrow Set jött velem, aminek a sötétebb árnyalatú változatát használtam ezidáig, és ez vált be eddig a legjobban. Mikor az előzőt vettem még nem volt kapható nálunk a világosabb variáció, de örültem, mivel a szőke hajamhoz ez a színpáros jobban passzol.


Ajakápolási termékekből több dolgot is sikerült beszereznem a hónapban. Az egyik a Catrice Beautyfying Lip Smoother, mégpedig a 030 Cake Pop árnyalatban. Már a megjelenés előtt terveztem, hogy beszerzek belőle egyet, azonban egy ideig csak hűlt helyét találtam mindenhol, most viszont sikerült végre megkaparintanom. Az illata egyébként valami szuper.

Az NYC KissGloss szájfény (532 Park Ave Punch) akciós volt, megtetszett ez az árnyalat, így nem volt kérdés, hogy jön-e velem. Csak úgy, mint az előző szájfénynek, ennek is rögtön megfogott az illata. Az Essence Glossy Lipbalm (06 Brillant á lévres) pedig tudatos vásárlás eredménye volt, az utóbbi időben inkább a szájfényeket preferálom, az ára kedvező volt és gondoltam kipróbálom, bár más árnyalatot szerettem volna, de az nem volt.

Az NYX Jumbo rúzsceruza (Irish Coffee) igazából egy kép alapján tetszett meg, de annyira, hogy akkor eldöntöttem, hogy nekem kell. Megrendeltem, itt van, alig vártam, de még barátkozom vele, mert egyenlőre nem azt nyújtja amit vártam. A szájfényekről, és erről a termékről is tervezek egyébként majd posztot, úgy hogy ott majd bővebben beszámolok róluk.


Te beszereztél valamit augusztusban?

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. A Natura testradírt én is véletlenül láttam meg és ugyanezt választottam, szerintem is fantasztikus:D Várom már az említett szájfényes posztot!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? :D Ráadásul meglepően lassan fogy, pedig nem egy óriási kiszerelés :)

      Törlés
  2. Az Isana lemosónál szerintem sincs jobb. Nem is tudom már hány flakont használtam el. :)

    VálaszTörlés

Címkék