Fall Nails #3 | Moyra Gel Look - Nr. 942 Henriette

csütörtök, október 30, 2014


Gyorsan elrepült az október, olyannyira, hogy ebben a hónapban ez az utolsó bejegyzés, és egyúttal az utolsó kifejezetten őszi körömlakkról szóló bejegyzés is. A Gel Look kollekció új árnyalatai közül ez a második beszerzett lakkom, aminek csakúgy, mint az előzőnek, imádom a színét!

A kapcsolatom ezzel az új körömlakkal nem indult valami fényesen, ugyanis hozzám sajnos egy selejtes ecsettel rendelkező darab került. Legalábbis gondolom, hogy nem mindegyik néz ki így. Nem tudom, hogy sikerült létrehozni ezt az ecsetet: a szálak egy része hosszabb a kelleténél, véletlenül sem egyenes és egyenletes, az ecset vége szinte hegyes, össze-vissza van az egész (a képen láthatjátok). Egyszóval használhatatlan. Megpróbáltam egyenesre vágni, most egy fokkal jobb, de így sem tökéletes, és nem túl egyszerű szépen eloszlatni vele a körömlakkot.


Elég sejtelmes színről van szó, nem az egyszerű, sima lila. Fénytől függően egyszer padlizsán, egyszer lilás, egyszer bordós árnyalatban mutatja magát, ezen felül pedig gyönyörű, apró csillámokkal van megbolondítva (amit a képek sajnos nem adnak át teljesen). Unalmasnak még véletlenül sem mondható.


Már egy rétegben is tökéletesen fed, még a körmök végei sem sejlenek át. Meglepődtem, hogy az átlagosnál gyorsabban száradt. Körülbelül a 3-4. napon kezd el lepattogni a körmök széleiről. A képeken fedőlakk nélkül látható, fényes finisű. A következő képek vaku nélkül készültek, így látható az árnyalat másik oldala, ami inkább fény nélkül érvényesül.


A körömlakk megvásárolható a Moyra Szaküzletben 450 ft-ért!


Hogy tetszik ez a szín? Van kedvenc Moyra körömlakk kollekciód?
Tudnál ajánlani szép piros/vörös/szürke színű lakkot (márka, árnyalat)?

You Might Also Like

2 megjegyzés

Címkék