Spring Tag

csütörtök, április 23, 2015


Fruzsinál, a Glamour everything blogon találkoztam ezzel a tavaszra vonatkozó kérdéssorral, megtetszett és mivel idén még úgysem volt hasonló jellegű bejegyzés, úgy döntöttem ismét itt az ideje egy személyesebb posztnak. Ha van kedved töltsd ki Te is.

Melyik a kedvenc tavaszi sminkterméked?
Nemrég óta van meg, de már is egy kedvencemmé nőtte ki magát a Rimmel új Oh My Gloss szájfényei közül a Pin up árnyalat, ezen kívül pedig tavasszal kerülnek előtérbe nálam a barackosabb árnyalatú rúzsok és pirosítók is. Szempillaspirál kedvencem jelenleg nincs, de tavasszal még szívesebben veszem elő őket.

Melyik a kedvenc tavaszi körömlakkod?
A világos, cukorka és pasztell színek jellemzik leginkább a körmeimet tavasszal. A Rimmel Colourfest körömlakkok közül a Go Wild-er-ness, gyönyörű világos levendula árnyalat a jelenlegi kedvencem. De jöhetnek a barack, babarózsaszín, fehér, menta árnyalatok is.


Kedvenc tavaszi virág?
Nagyon szeretem a virágokat, na meg az illatukat is. Ha egyet kellene kiemelnem, akkor a tulipánt választanám, legszívesebben állandóan tartanék itthon egy csokorral.


Hordasz tavasszal napszemüveget?
Őszintén szólva nem igazán. Kontaktlencsés/szemüveges vagyok, az utóbbi időben többnyire inkább szemüveget hordok, így a napszemüveg kiesik. De egyszer szeretnék majd csináltatni egy fényre sötétedőt.

Miben változik az öltözködésed tavasszal?
Tavasszal előkerülnek a szekrényből a vékonyabb kabátok, bőrdzsekik, balerinacipők, később pedig a szandálok is. Imádom, hogy nem kell már annyira rétegesen öltözködni. Ezen kívül pedig ilyenkor szeretem jobban feldobni egy-egy nyaklánccal, karkötővel a szettjeimet.


Tavasszal eszel fagyit?
Igen, legjobban a sima mekis fagyit szeretem, ezt szoktam leggyakrabban enni. Ha pedig 'hagyományos' fagyi akkor a sárgadinnye és sztracsatella a legnagyobb kedvenceim.

Milyen a tavasz ott, ahol élsz?
Hihetetlen ahogy pár nap alatt a csupasz fákon egyre több levél lett, a virágok kivirágoznak, az eső illata is más, mint télen a hideg időkben, ilyenkor kifejezetten szeretem az illatát. Viszont a frontváltozások már annyira nincsenek ínyemre, kinek hiányzik az egyik nap 25 fokos, következő nap 10 fokos időjárás? A szerencsésebb napokon napos, kellemes idő van.

Mit szeretsz a tavaszban?
Azt, hogy már a késői órákban is világos van, és korán reggel is lehet ragyogó napsütésre kelni. Nincsenek fagyok, jobb esetben a szél is csendben van, nincs kánikula, de hideg sincs, pont megfelelő az idő, és nyugodtan lehet órákig sétálni napsütésben. Szeretem a virágok illatát, hogy a gyümölcsválaszték is egyre szélesebb, a madarak csicsergését. A szülinapom is tavasszal van, és úgy egyáltalán, mindenkinek sokkal jobb a kedve tavasszal.


Tavaszi nagytakarító vagy?
Akkor takarítok, amikor szükség van rá és kedvem van, rendszeresen, ez pedig nincs évszakhoz kötve. Csak azért mert tavasz van, nem állok neki takarítani, ha épp patyolat rend van.

Tervek tavaszra?
Még több edzés, még több napsütésben töltött idő, még több kint ücsörgős limonádézás.


Melyik a kedvenc évszakod?
Szereted a tavaszt?


P.S: Már csak egy hétig van lehetőséged jelentkezni a blogszülinapi nyereményjátékra!

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék