Elfogyott termékek #4 - rövid tesztek

hétfő, május 25, 2015


Ismét összegyűlt egy adag elhasznált termék, ha kíváncsi vagy, hogy mik ezek, valamint hogy mennyire váltak be, akkor kattints tovább!


AVON Senses hidratáló krémtusfürdő (Divine Time): Bár még nem próbáltam az összes létező illatban az Avon tusfürdőit, ezidáig még is ez lett a kedvencem. Nagyon-nagyon finom és kellemes vanília- és szantálfaillatú, annak ellenére is hogy ez az illat nem túl erős. Bár krémtusfürdő, az állaga mégsem hasonlít a szokásos krémtusfürdőkére, ráadásul megfelelően habzik is a termék, ami nálam fontos szempont. 500 ml terméket kapunk teljesen baráti áron, ráadásul rengetegszer vannak akcióban is. Jelenleg több tusfürdő is sorakozik a polcon, de ha azok elfogytak mindenképpen újra rendelném!

Playboy Play it Sexy tusfürdő: Ennek a tusfürdőnek nagyon édes illata van, a Pink Sugar parfümhöz hasonlít nagyon, vattacukor illatú, picit már erős is, de mivel én szeretem a hasonló illatokat nem volt problémám vele. Jól habzik, fürdés után is megmarad az illata a bőrön, de egy flakon használatáig elég is volt, utána már kezdtem unni. Magamtól nem hiszem, hogy újra vásárolnám.

La Roche-Posay Toleriane Ultra hidratáló krém: Az az igazság, hogy amikor ezt a krémet vásároltam, nem tudtam, hogy létezik a fluid verzió is, így ezt vásároltam meg, és később derült ki számomra az is, hogy ez száraz bőrre való. Az összetevői egyszerűek, nem tartalmaz tartósítószert, illatanyagot, alkoholt, színezéket és lanoline-t sem, éppen ezért érzékeny bőrűeknek jó választás. Viszont semmi 'extra' dolog sincs benne. A kiszerelése pumpás, és 40 ml terméket rejt a csomagolás. Elvileg előnye, hogy az üvegben található zacskó miatt minden csepp terméket ki lehet belőle nyerni, nos ez a gyakorlatban azért nem teljesen így van, legalábbis nálam biztos nem, mert láthatóan van még termék a zacskóban, viszont már nem jön ki belőle. Nekem az egyetlen problémám az volt vele, hogy annak ellenére, hogy a bőröm kombinált és tévedésből került hozzám ez a száraz bőrre való, még is sokszor éreztem úgy, hogy nem hidratál eléggé. Egy ilyen egyszerű krémért az árát is eléggé borsosnak találom, öt ezer forint körül kapható, valószínűleg ilyen áron találni jobb hidratálót is. Viszont ettől függetlenül, akinek tényleg nagyon érzékeny a bőre és nem kíván semmi extrát, annak jó lehet. Nem hiszem, hogy újra fogom venni a jövőben, de a fluid verziót talán kipróbálom egyszer.

NIVEA Sensitive 3 az 1-ben micellás arctisztító: Ezt a micellás vizet még egy játékon nyertem a márkától, magamtól nem valószínű, hogy kipróbáltam volna. "Segít csökkenteni az érzékeny bőr pirosságát, feszülését, és szárazságát." Sokan panaszkodtak rá, hogy csípi a szemüket, és a bőrüket, én ilyet nem tapasztaltam, viszont időnként tényleg hajlamos 'égetni' a bőrt, de csak akkor ha dörzsölöd vele, egyébként én teljesen jól tudtam vele tisztítani a bőröm és a sminket is szépen lehozta, még a szempillaspirált is. Megfelelően ellátta a feladatát, én elégedett voltam vele. Nincs illata, nem ragadt és nem is szárította a bőrömet. Ennek ellenére a Garnier micellás vízét jobban szeretem, ár-érték arányban is jobb, ezért ezt nem fogom újra venni.


Schauma Sárga hatás elleni sampon: Nem minden hajmosásnál használtam ezt a terméket, csak amikor úgy láttam, hogy szükséges. Szőke a hajam, és hamvasítás céljából szoktam használni, maradéktalanul elégedett vagyok vele, tökéletesen teszi a dolgát. A termék maga kékes lilás színű, ami nem lemoshatatlan módon, de beszínezi a tenyereimet és a kádat is, ahol éri. Mivel könnyen le lehet mosni, ez annyira nem probléma, de azért jobban örülnék ha nem lenne ez a tulajdonsága. Mivel nem minden alkalommal használom, ezért sokáig elég. Az illata kicsit fura, de igazából nem szoktam figyelni rá. Most egy Balea hamvasító sampont vettem kipróbálásra, mert az olcsóbb árkategória, de ha nem válna be, mindenképpen újra venném ezt.

Pantene Pro-V Regeneráló hajápoló sampon: A samponjaimat gyakran váltogatom, nem ragaszkodom egy konkrét termékhez. Általában nem szeretem a kifejezetten festett hajra valóakat venni, mert van ami jobban beválik azoknál. Az illata kellemes, nekem tetszik, az állaga is pont jó, könnyen eloszlatható és jól habzik. Puhává és selymesebb tapintásúvá válik a hajam a használata után. Nem szárítja a hajat, jól tisztít, elégedett vagyok vele. Mivel az előző Pixibag-be ugyanez a sampont került, ezért most is ezt használom, de ha nem így lett volna, valószínűleg akkor is újra vásároltam volna.

Yunsey Professional erdei gyümölcsös 2-fázisú kondicionáló festett hajra: Hajkifésülő spray, friss, finom gyümölcsös illattal. 500 ml-t rejt a flakon, amit tavaly márciusban vettem fodrászkellékesben, és még csak most fogyott el, pedig minden hajmosásnál használtam, sőt nem csak én. Használat előtt össze kell rázni, nem zsírosítja a hajat, viszont könnyen kifésülhetővé és puhábbá varázsolja. A drogériában kapható társai véleményem szerint fabatkát sem érnek, szóval hasonló jellegű terméket érdemesebb fodrászkellékesnél keresni, nekem ez tökéletesen bevált minden szempontból, nagyon szeretem. 2550 ft-ba került tavaly, első hallásra nem a legolcsóbb, de mivel láthatóan rengeteg ideig elég, és semmilyen szempontból nem lehet belekötni, megéri az árát. Természetesen újra fogom vásárolni!

Garnier Fructis Color Resist Hajerősítő Balzsam festett, melírozott hajra: Ezt a terméket is nyertem még tavaly év vége felé azt hiszem, magamtól balzsamot sem vásárolnék drogériában. Az illata jó, a termék maga teljesen átlagos, picit zsírosította is a hajam. Egyébként semmi plusz nem nyújt, nem tudok semmilyen olyan tulajdonságot említeni, ami miatt különleges lenne. Egynek elment, de ennyi. Nem fogom újra vásárolni.


Nestlé Rich Milk Chocolate: Ez egy kicsit kakukktojás, de mindenképpen meg szerettem volna említeni. iHerb-ről rendeltem, eredetileg a vattacukrosra pályáztam, de mivel hetekig nem volt belőle készleten, és a rendelést le szerettem volna már adni, ezért ez került a kosaramba helyette. Egyébként ugyanaz, csak ebbe a fajtába nincs pillecukor. Tejcsokoládés forrócsoki, amit könnyű elkészíteni és egyébként isteni finom is, próbáljátok ki! ;)

Iseree vattakorong: Legközelebb lehet, hogy már nem is teszem bele az elfogyottas bejegyzésekbe, mert eddig is mindegyikben szerepelt, és valószínűleg a jövőben is mindegyikben fog. Továbbra is csak ezt használom, és ezt is fogom. Jó árban van, nem málik szét, és nem lesz darabos, masszív és tökéletes. Nem tudok újat mondani róla.

Babylove mikroszivacsos nedves törlőkendő Aloe-Vera-val és kamilla kivonattal: A DM saját márkás törlőkendőjét tavaly nyáron vásároltam, eredetileg csak azzal a céllal, hogy a nagy melegben jól jön néha áttörölni az arcom, illetve utazáskor kéztörlőnek használni, strandon stb. A későbbiekben viszont kipróbáltam sminklemosásra is. Nem tartalmaz színezéket, ásványi olaj alapú összetevőket, szilikont és alkoholt. Nem irritál, viszont egy picit ragacsos érzést hagy maga után, ez főleg a kezeimnél probléma, az arcon nem, mert utána úgyis lemosom. A sminkkel is képes megbirkózni, de ugyebár nem erre a célra lett kitalálva, ezért annyira nem is tökéletes, mint mondjuk egy sminklemosókendő. Egyébként nem is túl nedves. Pénztárcabarát. Még nem tudom, hogy újra fogom-e vásárolni, ha találok jobbat nem valószínű.

Missha Time Revolution Szérum: 20 db mintát rendeltem ebből a szérumból, egy minta 2-3 használatra elegendő, este lefekvés előtt szoktam használni. Még csak 4 mintát használtam el belőle, ezért kiforrott véleményem még nincs róla, de ha mindegyik elfogyott tervezek majd írni róla bővebben.


Hogy szeretitek jobban: ha több termékről írok rövidebb véleményt, vagy ha kevesebb termékről részletesebben?

You Might Also Like

2 megjegyzés

Címkék