Májusi szerzemények - EBAY

csütörtök, június 18, 2015


Az utóbbi időben nagyon ráfüggtem az Ebay-re, ruhadarabok terén korábban nem voltak túl jó tapasztalataim, ezért félve próbálkoztam meg újra velük, de bikinik terén például annyira széles a választék, hogy nem bírtam ellenállni. Egyébként őszi/téli ruhák közül nem is nagyon láttam még olyat, ami olyan nagy hűha lenne, viszont a nyári ruhadarabok annál csábítóbbak. Eléggé kedvező áron lehet hozzájutni sok mindenhez, így hiába a hosszabb várakozási idő, ezekben az esetekben jobban megérte, mint a boltban való keresgélés. Mostanában végre a beérkezéssel és szállítási idővel is szerencsés vagyok, 2-3 hét alatt a legtöbb dolog megérkezik, és nem hagyják el őket útközben.

A bikinikkel idén úgy voltam, hogy boltban nem fogok venni, mert amik igazán tetszenének, azoknak nagyon elszállt áraik vannak, hasonlót pedig negyedannyiért betudok szerezni innen, persze benne van a pakliban, hogy nem lesz jó, de most adtam ennek is egy esélyt. A rendeléseket nem egyszerre adtam le, hanem kisebb részletekben gyűltek össze. A ruhaneműkhöz betettem egy olyan képet is, amivel az oldalon hirdetik a terméket, hogy lássátok ha van különbség, mert megesik, hogy a valóság egészen más, mint amit kép alapján várnánk.

Eddig ez a kedvencem a rendelt bikinik közül: ugyanolyan, mint a képen, jó anyaga van, kényelmes is, és jól is áll. A bross felső köve sikeresen kitört a helyéről, de ez az én hibám, ami annak köszönhető, hogy véletlenül belekerült a mosásba (ne mossátok mosógéppel). A felső részhez levehető pánt is van.
Az ára: 2800 ft

Ennél a fazonnál egy kicsit tartottam attól, hogy nem lesz jó a felső része, mert ezek a fazonok nálam nagyon neccesek, de szerencsére nem lett gond vele, viszont a felső részének a kosara hiába kényelmes, egy picit nagy lett. Élőben kicsivel sötétebb, mint a képen, viszont nagyon szép és az anyaga is jó. A pántok szintén levehetőek. Az ára: 1600 ft

Az az érdekes, hogy ez a fürdőruha ugyanolyan fajta, mint az előbbi, csak a fazonja más, mégis ennek tök más anyaga van: szivacsos, vagy nem is tudom, hogy mondjam. Nem a legszimpatikusabb anyag, a színe sem olyan, mint a képen (mondjuk erre számítottam), élőben nem barackos színű, hanem nagyon narancs, de egyébként szép és a méret is éppen jó lett. Az ára: 3000 ft

Igen, fürdőruha függő lettem, de most ez az utolsó (egyenlőre, még kettő bikini úton van). Ez Victoria's Secret koppintás akar lenni, csak akkor vettem észre, mikor már ideért. Az anyaga, mérete, színe ennek is jó, szóval csak egy problémám van vele, hogy a felsőrészen az anyag mell felőli része gyártási hiba miatt eláll/deformálódott, láthatjátok is a képen, így felvéve nem igazán komfortos. Nem tudom, hogy csak egy selejtesebbet sikerült-e küldeniük, vagy mind ilyen.
Az ára: 2000 ft

Nóri egyik videójában láttam ezt a szoknyanadrágot, és nagyon megtetszett, úgyhogy rendeltem egyet én is. Eléggé rövidke, de mivel ez nadrág, csak szoknyának tűnik nem zavar, a mérete is pont jó, és az anyagával is elégedett vagyok. Bár lefényképezni nem sikerült túl jól.
Az ára: 1800 ft

Ez a csipkenaci már egy ideje kívánságlistás volt, tökéletes a mérete, kényelmes is. Apró hibája, hogy már úgy érkezett, hogy egy kis részen a csipke már felfoszlott, nem feltűnő, de remélem több helyen nem fog ez történni. Az ára: 1300 ft

Ez a ruha igazán a háta és a csipke teteje miatt tetszett meg. Élőben a színe sötétebb, mint amire számítottam, de jó anyaga van, és a mérete is jó. Nagyon rövid, ezt is sejtettem előre, de rövidnadrággal simán hordható, egyáltalán nem látszik ki alatta. Az egyetlen negatívuma, hogy oldalt, mell részen nem tart az anyag semennyire, szóval oda kell egy gumit varrnom, vagy mást kitalálnom, hogy hordható legyen.
Az ára: 2100 ft

Már egy ideje waterfall kardigán után sóvárgok, de azóta sem sikerült találnom. Ez sem kifejezetten waterfall stílusú, de már hajaz rá. Nagyon lenge és kellemes anyag, a mérete pont jó, a színe halvány rózsaszínes, de többféle színben is kapható. Nyáron, hűvösebb estékre tökély.
Az ára: 1500 ft

A párduc mintás sál télre tökéletes, jó anyaga van, nem egy hűde vastag, viszont nagyon nagy, így remekül véd, nekem nagyon tetszik. A másik inkább kendő, a mintája tetszett meg benne, elég vékony anyagból van, és nem is túl nagy, a hideg ellen nem véd, de őszre/tavaszra megfelelő.
Előbbi ára 1200 ft, utóbbié 500 ft.

A bal oldali nyaklánc (kb. 500 ft) képen korallosabb volt és én picit másra számítottam, mert kép alapján a narancssárga rész nem műanyagnak, hanem ilyen 'pufibb' anyagnak tűnt, de egyénként nem rossz. A jobb oldali nyaklánc (kb. 800 ft) viszont nagyon tetszik, ugyanolyan, mint a képen volt, szép és nem is nehéz. Az órákat nem szeretem, szerintem soha nem is volt rajtam, de ez a mintázat és szín nagyon megtetszett, egyszerűen gyönyörű szerintem. Az árára már nem emlékszem, de elég olcsó volt.

A PC hámlasztók annyira nem hatottak meg, hogy rendeljek belőlük nagyobb kiszerelést, így hát gondoltam kipróbálom a Cosrx 4%-os BHA hámlasztóját, ami nem olyan erős, mint amennyire a 4%-ból következtetnénk. Már 1 hónapja használom, de még nem alkotnék róla véleményt.
Az ára: 5000 ft

A Missha Time Revolution szérumról sok jót olvastam, így ki szerettem volna próbálni, tök szuper, hogy rendelhetőek 10 és 20 darabos minták is, én utóbbit rendeltem, de csak miután a felét már elhasználtam tűnt fel, hogy ebből 10 db már az újított kiadásból való (igen, gyorsan kapcsolok). Egy minta 2-3 használatra elég. A 20 db-os mintacsomag ára: 1800 ft
Mindkét termékhez kaptam ajándékba mintákat, előbbihez egy kupont is. Plusz pont, hogy mindkettő ideért 1,5-2 hét alatt.

Korábban már említettem, hogy BeautyBlendert (kb. 200 ft) másolatot használok, és ezzel szeretem legjobban eldolgozni az alapozót. Az előző már több, mint fél éve van használatban, de még csak most kezd elhasználódni, így rendeltem helyette egy utódot. Továbbra is azt gondolom, hogy fölösleges az eredetit megvenni olyan áron, legalábbis szerintem. A dinnye színű pénztárca (800 ft), pont ugyanolyan élőben is, mint a képen, gyönyörű színe van, leginkább strandoláshoz rendeltem, hogy ne kelljen magammal cipelnem a nagyot. A bal oldali kontúrozó ecset (600 ft) hihetetlenül tömött, szerintem szuper lesz vele kontúrozni, de majd meglátjuk. A kabuki ecset (600 ft) pedig jó lehet púderezéshez, pirosításhoz. Cuki a külseje, és persze van teteje is.


Miket szoktál webshopon keresztül rendelni?

You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Klassz dolgokat vettél. :) Én is most kezdek megint ebayezni, egy darabig sikeresen leszoktam róla pár negatív tapasztalat után. :D
    A csipkesort csodás, én is nemrég vettem egyet a Tally-ban. :) Én üzletben sem találok bikinit, ebayről nem is mernék rendelni. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Negatív tapasztalatim sajnos nekem is vannak bőven, korábban nem egy csomagom tűnt el útközben, ruha téren sokszor kaptam tök mást, mint amire számítottam, szóval megértem, hogy elment a kedved tőle. Még szerencse, hogy ha ilyen előfordul kötelesek vissza utalni a pénzt :D

      Törlés
  2. Minden szuper, elfogadnám egytől egyig :) Annához hasonlóan én sem rendelnék netről fürdőrucit, annak is örültem, hogy a jelenlegit sikerült megtalálnom kb egy hetes keresés és láblejárás után, mert semmi nem állt jól.
    Azt a kontúrozó ecsetet megnézem magamnak közelebbről, és remélem hogy írsz majd a szérumról is véleményt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, egy kicsit tényleg necces az a része, hogy vajon jól fog-e állni, én szerencsés voltam velük ilyen szempontból. Ha elhasználtam az összes mintát valószínűleg lesz szó a szérumról :)

      Törlés
  3. szuper dolgokat vettél!! Elkérhetném a kardigán linkjét?? nagyon tetszik!! :) Köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze :) Tessék: http://www.ebay.com/itm/111434745579?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=410421864585&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

      Törlés
  4. Ó te jóég, ezek nagyon jók! Én is nagy ebay függő vagyok,sosem bírom megállni, pedig már nekem is voltak negatív tapasztalataim, de mindig visszatérek. Egyszerűen imádom. Szintén ebayről rendeltem fürdőruhát és nagy meglepetésemre nem volt csalódás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan szuper dolgokat lehet jó áron találni, hogy én is mindig elcsábulok, ráadásul mostanában jobban szeretek neten keresztül böngészni, mint a boltokat járni. Örülök hogy neked is sikerült kifogni jó bikinit :)

      Törlés
  5. Szia! Meg tudnád mondani, hogy a narancsszínű triangl bikinit milyen méretben rendelted? Nekem nagyon tetszik. Én ruhában kb xs, de főleg s-es mértetet hordok. Viszont az alkatomhoz képest kicsit mellben erősebb vagyok. Az m-es jó lehet vajon? Tudom h. van mérettáblázat..de hátha így egyszerűbben eldöntöm.Köszönöm előre is!

    VálaszTörlés

Címkék