Júniusi újdonságok az AVON-tól | 2016

csütörtök, május 12, 2016


AVON Little Lace Dress parfüm (Ajánlott fogyasztói ár: 4 099 Ft)

A csipke évszázadok óta a kifinomult nőiesség egyik szimbóluma. Épp ezért, az AVON ikonikus parfümkollekciójának legújabb tagját a kézzel készített csipke fortélya ihlette, mely így egy tagadhatatlanul nőies illatot eredményezett. Illatanyagában szerepet kap a lédús fekete ribizli, a szicíliai mandarin, valamint olyan intenzív, ugyanakkor rejtélyes virágakkordok, mint a fekete írisz és az egzotikus, éjjel virágzó jázmin. A virágos-orientális illatkategória misztikuma végül a pacsuli illatában bontakozik ki teljesen.

Full Speed Max Turbo kölni (Ajánlott fogyasztói ár : 3 799 Ft)

Az AVON Full Speed férfi illatsorozatának legújabb tagja a Full Speed Max Turbo kölni a sebesség és a száguldás keltette izgalmat idézi a bergamott frissességével, a fűszerek élénkségével és a pézsma erejével, kirobbanó elegyet alkotva. Páfrányos-fás illatkategória, egy igazán vagány, dinamikus és erőteljes férfias illat.

SuperExtend Extreme szempillaspirál – vízálló verzió (Ajánlott fogyasztói ár : 1 999 Ft)
Nyár vízálló szempillaspirál nélkül? Szinte elképzelhetetlen! Az AVON klasszikusa, az extrém hosszúságot adó SuperExtend Extreme szempillaspirálja vízálló verzióval bővül. A kétrétegű spirálkefe rugalmas sörtékkel és precíziós fésűsörtékkel festi be a pillákat a tövektől a szálak végéig, rabul ejtő tekintetet kölcsönözve használójának.

Ideal Flawless matt hatású nude alapozó (Ajánlott fogyasztói ár: 3 199 Ft)

Az új Ideal Flawless matt hatású nude alapozó könnyed, mint egy tollpihe és gyengéd, mint egy érintés. Mindemellett az enyhétől a közepesig terjedő fedést, természetes matt hatást kölcsönöz a bőrnek, akár egész nap, maszkhatás nélkül. Mindez a szuperkönnyű Aqua Matte Technológiának köszönhető, melyben a vízalapú pigmentek a bársonyos és ultrakönnyű mattító szemcsékkel elegyednek, és így egy könnyedén eldolgozható, selymes hatású alapozót eredményeznek, mely szinte eggyé válik a bőrrel. Az ideális, láthatatlan fedés biztosítása érdekében öt különböző árnyalatban kapható, hogy mindenki megtalálhassa a bőrtónusához leginkább illő színt.

Ideal Flawless matt hatású folyékony korrektor (Ajánlott fogyasztói ár: 1 999 Ft)
A kisebb bőrhibák elfedéséről és a smink tökéletesítéséről az új Ideal Flawless matt hatású folyékony korrektor gondoskodik. A természetes hatású korrektor kitűnően végzi a dolgát, ott fed, ahol plusz fedésre van szükség, illetve segít halványítani a szem alatti karikákat és eltakarni a nem kívánatos bőrhibákat. Két árnyalatban kapható.


AVON Glow többfunkciós bronzosító stift: 1 999 Ft
AVON Glow kétvégű sminkceruza: 1 398 Ft
AVON Glow barnító gyöngyök: 3 229 Ft
AVON Glow ajakrúzsok: 1 179 Ft


Az AVON Glow család talán legizgalmasabb újdonsága az AVON Glow többfunkciós bronzosító stift, mely pirosítóként és egyben highlighterként is funkcionál. A bronzosító hatásának köszönhetően kiemeli és ragyogóvá varázsolja az arcot, ugyanakkor a tündöklő hatás elérése érdekében használhatjuk a szemhéjakon, ajkakon és az orcán egyaránt. Praktikus, kisméretű kiszerelésének köszönhetően mindenhová magunkkal vihetjük és belefér még a legapróbb nyári neszesszerbe is - egy igazi „must have” darab lesz a következő hónapokban. Két verzióban, egy meleg korallos és egy visszafogott bronzos, nude árnyalatban kapható.

A méltán népszerű AVON Glow barnító gyöngyök idén nyáron ismét két új árnyalattal bővülnek, melyek segítségével bronzos ragyogásba boríthatjuk orcánkat. Az új verziók közül a Radiant Glow rózsás, míg a Warm Coral korallos gyöngyökkel színesíti a megszokott bronzos és világosbarna golyócskák egyvelegét.

Három új árnyalattal tértek vissza az AVON Glow kétvégű sminkceruzák is, melyek egy kis izgalmat visznek a nyári szemsminkünk elkészítésébe. A ceruzák színes végei a bőr barnaságát, fekete végei pedig szemeink ívét hangsúlyozzák. Használjuk a feketét a felső, a többi színt pedig az alsó szemhéjon, vagy játsszunk kedvünkre a különböző hatásokkal. A puha ceruzák könnyű felvitelt tesznek lehetővé.

Végül, koronázzuk meg ragyogó sminkünket az Ultra Beauty ajakrúzsok AVON Glow kiadásának egyik csábító árnyalatával. A rózsaszínes, korallos illetve a nude-os színek mindegyike tartós színt biztosít ajkainknak anélkül, hogy szárítaná azokat.

AVON Lapos kontúrecset (Ajánlott fogyasztói ár: 2 999 Ft)

Az AVON új lapos sminkecsete sűrű, puha sörtéivel segít arcunk legszebb vonalait hangsúlyozni. Hosszúkás formájának köszönhetően egy mozdulattal, egyszerűen kontúrozhatjuk arccsontunkat kedvenc pirosítónkkal vagy bronzosítónkkal.

ColorTrend partismink kollekció
Color Trend ajakrúzs: 549 Ft
Color Trend színes szempillaspirál különleges kiadásban: 699 Ft
Color Trend Chopsticks szemkontúr különleges kiadásban: 799 Ft
Color Trend szemhéjpúder különleges kiadásban: 849 Ft

Az AVON Colortrend különleges kiadása bulis színkavalkáddal várja a nyarat. Intenzív színű ajakrúzsok, rostszálas kefével ellátott, dúsító hatású, színpompás szempillaspirálok, játékos színű 2 az 1-ben szemceruza és szemkontúrok illetve szemhéjfesték duók teszik a parti sminkünket igazán vibrálóvá. Engedjük szabadon fantáziánkat és keverjük kedvünkre bátran ezeket az üde, friss árnyalatokat – hiszen nyáron a színekből sosem elég.

Nutra Effects Miracle Glow ultrakönnyű arcolaj (Ajánlott fogyasztói ár: 2 499 Ft)

A Nutra Effects újdonsága öt értékes olajjal, aktív komplex-szel és E-vitaminnal gondoskodik bőrünk egészségéről. Az arcolaj a formulájában megtalálható 5 értékes, és szuperkönnyű olajnak köszönhetően igazi tápanyagbomba a bőrnek; a babassu-olaj segít a kollagéntermelésben, a maracuja-olaj serkenti az elasztántermelést, a marula-olaj simábbá teszi, a zöldkávé-olaj hidratálja, míg a lenmagolaj erősíti a bőr védőrétegét. Mindezek az összetevők hatására az arcolaj segít táplálni, hidratálni és megerősíteni bőrt, valamint hozzájárul a friss, üde és feszes megjelenéséhez. Használjuk az esti arcápolási rutin részeként, hiszen a könnyed formula gyorsan beszívódik, nem tömíti el a pórusokat és az éjszaka folyamán fejti ki igazán a hatását. Parabén-, ftalát- és színezékmentes. Allergológiailag tesztelt, így érzékeny bőrűeknek is ajánlott.

Anew Vitale Anew Vitale nappali krém SPF 25 UVA/UVB-szűrővel: 2 899 Ft
Anew Vitale éjszakai krém: 2 899 Ft

Az ANEW Vitale arckrémcsalád tagjai nem csupán megújult külsőt öltöttek magukra, hanem továbbfejlesztett, innovatív formulájuknak köszönhetően megadják a fiatal bőr számára a szükséges gondoskodást. Az ANEW Vitale nappali illetve éjszakai arckrémek a bőrfinomító Perfect Cell komplexnek és a selyemkivonatnak köszönhetően hozzájárulnak a bőrsejtek megújulásához és a bőr belső szerkezetének újjáépítéséhez. Segítik egységesíteni a bőrtónust, halványítani az első ráncok külsejét, összehúzni a pórusokat, a ragyogóbb, finomabb textúrájú bőr érdekében. A nappali krém ráadásul 25-ös fényvédő faktorral óvja annak szépségét.

ANEW Anew Vitale BB krém SPF 20 UVA/UVB-szűrővel: 2 899 Ft

Bőrünk tökéletesítésében az ANEW Vitale BB krém nyújt megoldást, mely továbbfejlesztett formulájának köszönhetően segít elrejteni az apróbb bőrhibákat, csökkenteni a pórusok megjelenését, halványítani a ráncok méretét és helyreállítani a bőr természetes ragyogását. A bőr fiatalságának megőrzése érdekében hasznos antioxidánsokat, A-, E, és C-vitamint illetve 20-as fényvédő faktort is tartalmaz. Egy árnyalatban kapható, mely minden bőrtónushoz illeszkedik.

AVON Planet Spa Revitalising Harmony
Planet Spa Revitalising Harmony tusolóhab: 1 699 Ft
Planet Spa Revitalising Harmony hűsítő arcmaszk: 1 439 Ft
Planet Spa Revitalising Harmony éjszakai gélkrém: 1 799 Ft

A csodafának is nevezett moringafa magkivonatot tartalmazó, új három tagból álló Planet Spa Revitalising Harmony család hatékonyan revitalizálja, azonnal hidratálja és kellemesen hűsíti bőrünket. E mellett az élénkítő tusolóhab alaposan tisztítja, és puhává varázsolja a bőrt, a hűsítő arcmaszk mélyen tisztítja az arcbőrt és enyhíti az apró ráncok külsejét, az éjszakai gélkrém pedig regenerál és segít helyreállítani a bőr fiatalos és egészséges külsejét.

AVON Naturals Aloe vera és gyapot
Naturals Aloe vera és gyapot hidratáló arcmaszk: 899 Ft
Naturals Aloe vera és gyapot hidratáló arckrém: 899 Ft
Naturals Aloe vera és gyapot hidratáló arcpermet: 899 Ft

Az új Naturals arcápoló család az aloe vera és a gyapotkivonat együttes erejével hidratálja, nyugtatja és regenerálja a bőrt, mindazt megadva neki, amire a nyári melegben szüksége lehet. A hidratáló arcmaszk és az arckrém hidratálják az arcbőrt, mely a hőségben még inkább veszít nedvességtartalmából. A hidratáló arcpermet kifejezett elsősegély lehet nyáron. Amikor egy kis felfrissülésre vágyunk, csak hunyjuk be szemünket és permetezzük be vele arcunkat. Már egy fújás is kirobbanó frissességgel tölt fel minket, miközben gyengéden hidratálja a bőrt. Minden bőrtípusra használható, nem tartalmaz alkoholt.

Naturals Kókusz és csillaggyümölcs szett
Naturals Kókusz és csillaggyümölcs tusfürdő: 899 Ft
Naturals Kókusz és csillaggyümölcs testpermet: 999 Ft
Naturals Kókusz és csillaggyümölcs testápoló: 999 Ft
Az új Naturals család egyenesen a trópusokra repít bennünket. A pezsdítő kókuszvíz és a mesés csillaggyümölcs együtt varázslatos illatot alkot, mely szinte azonnal felélénkíti a testet és felfrissíti az érzékeket. A tusfürdő tisztítja és kondicionálja, majd a testápoló hidratálja és selymessé varázsolja a bőrt, finom illatot hagyva maga után. A testpermet a nap bármely részében feleleveníti ezt a frissítő érzést és üde illatával újra és újra feltölt bennünket.

AVON Sun+ Pure and Sensitive vízálló, hidratáló naptej SPF 50 (Ajánlott fogyasztói ár: 1 999 Ft/50 ml, 2 899 Ft/150 ml)

Az érzékeny bőrűeknek különleges, fokozott védelemre van szükségük, különösen nyáron. Ebben segít az AVON új Sun+ Pure and Sensitive vízálló, hidratáló naptej 50-es fényvédőfaktorral, mely arcra és testre egyaránt használható. Magas védelmet biztosít, mindemellett hipoallergén, így az érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják. Szuperkönnyű állaga van, így gyorsan beszívódik, a káros napsugarak elleni védelem mellett pedig hidratál és puhává, selymessé varázsolja a bőrt. Vízálló, ezért kitűnő választás akár a hétköznapok során és a strandra egyaránt.






You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék