AVON Naturals Rózsaszín Grépfrút és Menta szett

péntek, július 07, 2017


Az AVON júniusi újdonságai közül a Naturals Rózsaszín Grépfrút és Menta szett érkezett hozzám tesztelésre. A két illat tökéletes kombináció a nyári napokra, frissítő - hűsítő érzést és illatot ígérnek.

A szett három darab termékből áll, amiből a tusfürdő 200 ml-es kiszerelés. A flakonban még a grépfút kesernyés illata érvényesül, de kikerülve onnan már a menta veszi át a főszerepet, így már csak egy növényes illat jellemzi. Jól habzik, nem hagy maradandó illatot a bőrön, használható habfürdőként is. A hűsítő érzést én nem érzékeltem, és nem is vártam, mivel a menta nem mentol. A menta egy fűszernövény, gyógynövény, míg a mentol egy illóolaj és utóbbi adja a termékek hűvös ízét és érzetét. Többek között a rágókba és fogkrémekbe is mentolt tesznek, valamint a hideg érzetet nyújtó tusfürdőkbe is. Ezt csak azért gondoltam megemlíteni, mert sokan keverik.


A testpermet 100 ml-es, aminek széles hatósugarú a permetezése. Kifújás után kb. 10 mp-ig tömör alkoholszagú, majd ez szerencsére elillan. Ennél a permetnél már egyaránt érvényesül a grépfrút kesernyés fanyarsága és a menta "növényes" illata, így illat terén ez sokkal jobban tetszik. Bőrre fújva 1-2 órán át lesz maradandó és frissítő ez az illat.

A testápoló 200 ml-es, flakonból megszagolva mindkét illat jelen van, de gyanítom, hogy használat közben ez is változik. Nem próbáltam ki, mert annyi testápolóm van most itthon, hogy arra gondoltam inkább egy jövőbeni nyereményjátékba teszem majd bele nektek, hogy közületek tudja valaki véleményezni.

A termékcsalád szettben, de külön-külön is megvásárolható, az ajánlott fogyasztói ára mindegyiknek 999 Ft, de most néztem az oldalon és szettben is ennyibe kerül.


Van kedvenc nyári illatotok?
Milyen illattal párosítjátok a hűsítő frissességet?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Én eddig a cseresznyevirágos testpermetet részesítettemelőnybe, de a cikkben bemutatott grépfrút és menta illat is elég jónak tűnik. Ha elfogy a mostani tuti kipróbálom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a Body Shop-tól van cseresznyevirágos testpermetem, de mostanában nem használtam, mert túl tömör, egyébként az az illat sem rossz :)

      Törlés

Címkék