Elfogyott termékek - rövid tesztek #13

csütörtök, október 19, 2017


Ismét összegyűlt egy zacskónyi kiürült flakon, sikerült egy csomó dolgot elhasználni, köztük főleg arcápolási termékeket, ami gondolom nem meglepő senki számára. Ezúttal tényleg csak olyan csomagolásokat tartottam meg, amikről van még értelme megemlékezni. Engem örömmel tölt el az elfogyott termékek látványa, mert így lelkiismeret furdalás nélkül jöhetnek a helyükre újak és kipróbálhatok újdonságokat is. :D


Aromax Botanica Micellás Sminklemosó és Arctisztító Víz Aloe Verával - Garnier Micellás Víz | Mindkettő jó az arctisztítás első lépéseként, egyik sem okozott irritációt. Az Aromax sminkeltávolításhoz édes kevés, a Garnier nem rossz abban sem, de azért tökéletes eredményt nem lehet vele elérni, és a tökéletlenhez is jó pár vattakorong elhasználására van szükség, de mivel nálam nem ez volt az elsődleges funkciójuk így ez nem zavar. Nincs rájuk panaszom, utóbbit már jó párszor újra vettem, de mióta a Bioderma Sébiumot kipróbáltam nincs szükségem másra, mivel magasra tette a mércét.

Evian Frissítő Arcpermet és La Roche-Posay Serozinc | Mindkettőt tonik helyett használtam főleg a nyár folyamán, az egyszerű fújós kiszerelés miatt különösen kedveltem őket, így roppant gyors és egyszerű ezt a lépést letudni. Hűsítő érzést nyújtanak, ezen felül az Evian hidratálja a bőrt, a Serozinc pedig problémás bőrre ajánlottabb, viszont a mattító hatását én nem igazán érzékeltem, cserébe viszont nyugtatja a bőrt. Az Evian nyomókája nagyjából a flakon felénél elromlott, így érdekes volt vele az adagolás és permetezés helyett is inkább folyt belőle a víz, ettől függetlenül elhasználtam. Újravenném mindkettőt.


Rival de Loop Arctisztító kendő | Nyáron rendszeresen újraveszem, mert jól jön utazáskor vagy strandon, ha nincs más kéztörlésre, illetve arctörlésre is. Drogériás szinten ez vált be a legjobban, még az összetevői is elfogadhatóak. Kellően nedves, jól tisztít és nem irritál, ennyi nekem bőven elég és rendszeresen akciós is, abszolút megéri. Újravenném.

alverde Habfürdő "Selfenblasentraum" | Enyhe gyümölcsös illata volt, nagy és lágy habokat képzett, hidratálta a bőrt. Újravenném.

Dr. Kelen Sun Solar Plus | A tasakos minta csak egy alkalomra volt elegendő mennyiség teljes testre, még úgyis, hogy az arcomat nem kentem be vele. Kissé erőteljes parfümös illata van, de felkenés után már nem zavaró. A krém sárgás színű, nem tartalmaz önbarnítót, ezért gyakorlatilag ugyanolyan a használata, mint egy testápolónak. Gyorsan beszívódik. 1 használat után ennyi állapítható meg belőle, azóta újra vettem a teljes kiszerelést.

Bioderma Photoderm LEB Napallergia Elleni Spray SPF30 | A nevére kattintva eljuttok a részletes teszthez, másfél flakon elfogyasztása után is változatlan a véleményem, szerintem A legjobb fényvédő testre érzékeny, kipattogásra vagy napallergiára hajlamosak számára legalábbis tuti. Egy rossz szavam nem lehet rá, kitűnően véd a leégés ellen, nem irritál, nem okoz pattanásokat, nincs szinte semmi illata. Az ára picit húzós, de abszolút megér minden cseppet. Újravenném.

Schauma Nature Moments Provence-i Gyógynövények & Levendula Sampon | Az illata éppen határeset nálam, mert nem szeretem a levendula illatot, ennek pedig erőteljesen az van. Mindenképp ki szerettem volna próbálni ezt a termékcsaládot, amikor megjelent és a leírások alapján ezt tartottam leginkább a hajamhoz illőnek. Lelapuló, vékonyszálú hajra ajánlott - volument és dússágot ígér. Egyébként ezt tényleg tartja is, ad egy nagyobb volument a hajamnak és egyértelműen nem lapult le annyira, amikor ezt használtam, sokkal inkább volt tartása és dúsabbnak is tűnt, szóval lényegében, amit ígér az úgy is van. Viszont szárítja a hajat, már egyszeri átmosás után is annyira leszed mindent a hajról, hogy tapintásra balzsam nélkül olyan mint egy marék szalma, nekem emiatt nem jött be. Nem venném újra.


Benton Aloe BHA Skin Toner | Ez volt az első tényleg hatékony tonikom, szintén többedjére vettem már újra és most ismét a végére értem, egy nyugtató, picit hidratáló és pirosság csökkentő tonik, amit vattakoronggal szeretek használni, emiatt gyorsabban is fogy. Mióta a permeteim elfogytak reggel-este is bevetettem és még mindig szeretem, de jó pár másik tonik is várakozik a kívánságlistámon. Újravenném.

Mizon Snail Recovery Gel Cream | Egy olcsó, de hatékony és kellemes kis krém. A csiganyálat a kedvenc összetevőim között tartom számon, teljesítményben pedig ez a termék sem maradt alul. Segítség a gyulladás és pirosság csökkentésében, s a bőrhibák gyorsabb gyógyulásában. Maga a hidratáló hatása a vízhiányos bőrnek komolyabb napokon kevés, ezt leszámítva viszont szuper. Újravenném.

Benton Snail Bee High Content Essence | Ha már témánál vagyunk ez a kedvenc csiganyálat tartalmazó készítményem, számtalanszor újravettem már, szuper csodaszer a gyulladt bőrre, gyorsabb és hatékonyabb is, mint a fent említett krém, viszont az árát egyre feljebb viszik. Ezért is vagyok mérges, mert megérkezésre rá 1 hónapra megváltozott a színe is és az illata is, pedig megfelelő körülmények között tároltam, így már nem merem használni, pedig a flakon szinte tele van még..

Clinique Moisture Surge Extended Relief hidratálókrém | Továbbra is azt gondolom, hogy a vízhiányos bőrre való hidratálók királynője, egyszerűen az árát leszámítva minden szempontból tökéletes. Hiper könnyed állagú, azonnal beszívódó, nem hagy nyomot, azonnal feltölti a bőrt és elegendő hidratálást nyújt, anélkül hogy délutánra diszkógömbként fénylene tőle a bőröm. Notino-n található meg a legkedvezőbb áron, már újravettem.

Lush Bubblegum Ajakradír | Annak ellenére sem sikerült maradéktalanul kiüríteni a tégelyt, hogy bőven a lejáraton túl is használtam, nem tudom, hogy én alkalmazom-e túl ritkán vagy tényleg sosem fogy el teljesen, mindenesetre most már úgy döntöttem mennie kell, mert már összeálltak benne a szemcsék. Szerettem, hatékonyan radírozza az ajkakról az elhalt hámsejteket, helyrehozhatóak vele az esetleges repedezések, emellett hidratál is. Újravettem, Popcorn ízben.


Nektek sikerült valamit elhasználni mostanában? :)

You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. A Mizon gél, a rózsaszín Garnier micellás víz és a Serozinc állandó része az arcápolási rutinomnak. Utóbbit én sminkelés előtt szoktam használni reggelente, nekem úgy nagyon bevált. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Mizont pont azután rendeltem meg azt hiszem, miután nálad is jókat olvastam róla 😊

      Törlés
  2. Nagyon jó cikk lett, jó sok terméket én is megvásárolnék az írásod alapján. :D Nálam is van jó pár termék ami már elfogyott így ideje lenne átgondolni mit vennék újra és mit nem. :)
    Szép napot Neked!
    Puszi <3

    VálaszTörlés

Címkék