Yves Rocher Karácsonyi Kollekció | 2017

péntek, december 08, 2017


A tavaly előtti Yves Rocher Karácsonyi Kollekcióban volt kapható a kandírozott narancs és fahéj illatcsalád, ami nálam magasra tette a mércét limitált illatok tekintetében, sőt igazából nem limitáltban is. Azóta sem találkoztam hasonlóval, de mindig várom, hogy visszatérjen a márkához. Idén lehetőségem adódott kipróbálni a két aktuális illatot, ami a Meseerdő gyümölcsei és Hófehér vanília.

A termékek dizájnja messze túlszárnyalja a korábbi éveket, szerintem idén sikeredett a legszebbre és leghangulatosabbra, illik a márkához, valamint a színek is hűen tükrözik a beltartalmat, valamint az illatokat.


A Meseerdő gyümölcsei nagyon hasonlít a Plaisirs Nature termékcsalád málna-borsmenta illatára, egy fanyar gyümölcsös illat, ami nem igazán emlékeztet a karácsonyra és nem is túl különleges. A testápoló hiper könnyed állagú, emiatt tökéletes a normál-enyhén száraz bőr hidratálására, mint amilyen az enyém is. Azonnal beszívódik, de nem túl intenzív hatású és nem hagy maradandó illatot a bőrön sem. A Meseerdő gyümölcsei kézkrém tulajdonságai teljesen megegyeznek a testápolóéval, de sajnos az én ekcémás és szárazabb kezeimre ennek a hidratáló hatása már kevés. Karitévajat, búzavirág vizet, makadámdió olajat és vörös áfonya kivonatot tartalmaz.

A Hófehér Vanília illat viszont nagyon tetszik, ne a tömör cukros vanília illatára gondoljatok, sokkal inkább hasonlít a hókifliére, lágyan és kellemesen édes. A tusfürdő nagyon gazdaságos, kevesebb is elég belőle, mint más tusfürdőből. Könnyen felhabzik a kevesebb mennyiség is, jól tisztít és nem szárítja a bőrt, valamint nem is hagy illatot a bőrön. Habfürdőként is tökéletesen működik, nagyon kevés is elég belőle a nagy és lágy habokhoz, de mivel abból van egy rakat itthon, ezért nem akarom erre a célra elpazarolni.


Az idei illatok közül nekem a Hófehér Vanília sokkal jobban tetszik, a másik teljesen átlagos, a termékek pedig hozzák a márka limitált kiadásira jellemző minőséget. A tusfürdők különösen nagy kedvenceim szoktak lenni, a fent is említett okokból, ezért ezeket csak ajánlani tudom. Utazó méretben is kaphatóak és karácsonyi csomagajánlatok közül is válogathattok.


Mit szóltok az idei illatokhoz?
Van kedvenc téli kollekciótok?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék