Magyar márkák karácsonyi ajándékcsomagjai

hétfő, december 04, 2017


Lendüljünk túl a drogériákban kapható tusfürdő pakkokon, egy karácsonyi ajándékcsomag izgalmasabb is lehet. Egyre több magyar márka bontogatja a szárnyait, s néhányan szuper összeállításokkal vagy limitált téli illatokkal is készültek az ünnepekre. Összegyűjtöttem Nektek néhány kedvencemet, ami szuper és személyre szabott választás lehet bárkinek ajándékba, jó válogatást!

Blanche Kata szuper csomagokat állított össze, bevallom nekem az egyik kedvencem a felsoroltak közül, pedig még nem próbáltam semmit. Különböző témák köre csoportosulnak a csomagok: vannak hidratálásra, az ajkak ápolására specializálódott dobozok, táskába dobós apróságok és akár egy komplett minimalista rutin is kialakítható belőlük.


A HelloSoap-ot nem is hagyhatnám ki a felsorolásból, itt kifejezetten testápoló termékeket találhattok, de a legnagyobb számban a fürdőbombák vannak. Nem kifejezetten karácsonyiak a csomagok, de vannak, színek köré csoportosítva. Itt is válogathattok több összeállítás közül, valamelyikben szappan, ajakbalzsam és fürdőbomba található, másban a bombát testradír váltja. Engem leginkább a fürdőbombák érdekelnének, azokból viszont vannak szép ünnepi kiadások. A fenyőfa és az unikornis bomba a kedvenceim.

Bár nincs személyes tapasztalatom a Friss Kozmetikumokkal sem, de a limitált kiadásaikat mindig nagyon dicsérik, ezért már egy ideje a látókörömben van. Az aktuális szezonális kollekció termékei külön-külön is megvásárolhatóak tetszés szerint, de különböző méretű csomagokat is összeállítottak, ami roppant szimpatikus ötlet, mivel így a kisebbtől a legmagasabb árkategóriáig bárki kiválaszthatja a kedvére valót. A termékek nevei nagyon frappánsak, a borítás szintén télhez illő, az illatokat sajnos nem ismerem, de úgy sejtem karácsonyi aromák lenghetik körül.

A Magister Products kínálatában több tematikus csomagot is találtok. Babáknak és férfiaknak szólót, különböző bőrtípusok és illatok szerint válogatottat, hajápolásra koncentrálót, sőt még egy limitált kollekció is visszatért az ünnepekre a levendula jegyében.


Sajnos a Phi Kozmetikum nem készült külön karácsonyi csomagokkal, ellenben két limitált termékkel igen. Illatában mindkettő a karácsonyt idézi, s a téli hideg időben kifejezetten jó hasznukat lehet venni, hiszen mindkettő az intenzív hidratálást segíti. A Karácsonyi Kézkrém BIO sheavajat, antioxidáns hatású és bőrvédő E-vitamint, védelmező karnauba-viaszt tartalmaz, a pontot az i-re pedig a kökénymagolaj teszi, a krém fűszeres-narancsos illatban pompázik. Karácsonyi Ajakápolójuk illatát pedig a szaloncukor ihlette.


A Yamuna limitált termékeinek dizájnja is nagyon elegáns, legalábbis nekem nagyon tetszenek. Itt nem csak karácsonyi csomagokat, de külön téli illatokat is találhattok, mint a narancs és fahéj, gránátalma, édes maracuja, almáspite, fűszeres mézeskalács.

Végül a Pom Pom kínálatából a karácsonyi csomagok mellett, tornazsákok közül is válogathattok, bőrtípusok szerint lettek összeállítva, valamint külön férfiaknak való pakkok is vannak, a borítás dizájnját pedig magatok választhatjátok ki. Ha pedig inkább magatok válogatnátok össze a termékeket, azt is megtehetitek, csak a doboz vagy tornazsák méretét kell kiválasztanotok, igény még így személyre szabható lesz az ajándék.


Ti terveztek valamilyen karácsonyi csomagot ajándékba adni?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Azt hiszem van köztünk valami telepátia 😂😂😂. Még a márkák is majdnem egyeznek nem csak a bejegyzés témája ❤😀.

    VálaszTörlés

Címkék