Magister Products Voyage Málna-C Nappali Arckrém

kedd, december 12, 2017


A Magister Products testápolást érintő natúrkozmetikumairól már meséltem, s ahogy ígértem, hosszas használat után most megosztom a tapasztalataimat egy izgalmas nappali arckrémükről is.

Mit várok egy hidratálókrémtől? Azon túl, hogy hidratál, ne fényesítse ki a bőröm 5 perc alatt, ne nehezítse el, ne tömítse el a pórusokat, ne irritáljon és ne okozzon pattanásokat sem. Az extra hatásokat nem a hidratáló krémemtől várom, arra ott vannak a szérumok. Mivel amellett, hogy kombinált a bőröm - vízhiányos is, így tökéletes arckrémet találni nem könnyű, bár nem is lehetetlen, mert egyet már sikerült.

A Voyage Málna-C Nappali Arckrém organikus biokozmetikum, melynek célja az első ráncok halványítása és a bőr korai öregedésének megelőzése. Alkalmas a fiatal arcbőr ráncmegelőzésére, tónusjavítására és hidratálására is. Terhes nők is használhatják!

Milyen hatóanyagokat tartalmaz, s azok mivel támogatják a bőrt?
Bio málnamagolaj (megelőzi a bőr korai öregedését, javítja a bőr tónusát, ragyogóvá tesz), C-vitamin (antioxidáns hatású), bio zöld tea kivonat (halványítja a felszíni ráncokat), nátrium PCA (a bőr nedvesség szívó és nedvesség megtartó képességéért felelős), e-vitamin, bio babassu olaj (hidratál, selymessé és bársonyossá tesz), bio kókuszolaj (hidratál, táplál), bio sheavaj (puhít, véd és táplál), alkanna gyökér kivonat (bőrkondícionáló).

Kis mennyiségben tartalmaz alkoholt és természetes illatanyagokat, de szerencsére nem tapasztaltam hátrányos hatásukat.


A masszív papírdobozából, amiben érkezik nagyon körülményes széttépés nélkül kiszedni magát az üvegcsét, ezért én nem is tettem többet vissza. Az üveg pumpás kiszerelése miatt higiénikus, jól lehet szabályozni az adagolást is. Az arckrém színe babarózsaszín, az illata enyhén málnás - felkenés után nem érezhető. Állagra nagyon lágy és könnyed, ezért is furcsa érzés elkenéskor azt tapasztalni, mintha ragadna és testes lenne. Tapintásra nem ragad, érzésre még is picit olyan hatást nyújt. A C-vitamin nem a kedvenc összetevőm, eddig ahányszor használtam kimondottan C-vitaminos szérumokat mindig pattanásokat okoztak, de ennél semmi probléma nem volt szerencsére (persze azért a koncentráció sem ugyanaz).

Nem mindegy mennyit használok belőle, ha 1-1,5 pumpánál többet kenek a bőrömre, az sok és hamar zsírosodik is így a nap folyamán. Ha viszont tartom a mennyiséget, amit sikerült kitapasztalnom akkor tökéletes hidratálást nyújt egész napra, anélkül hogy diszkógömb hatást keltene, késő délutánra már hajlamos fényesedni a bőröm, de nem túl durván.

A hatása nem mindig elég nekem a vízhiány miatt, ezért kifejezetten erre a bőrtípusra önmagában nem feltétlenül elég. Pattanásokat vagy irritációt nem okoz hosszútávon sem, a bőröm puha és selymes tapintású, rendszeresen használva pedig üdébb az összkép.

50 ml-es kiszerelése elég takarékos, nem fogy gyorsan, a téli időszakra bőven ki fog tartani.

További posztok a márka termékeiről:
Magister Maccarone Habkrém és Mézes Puszi Ajakbalzsam


Milyen hidratáló krémet használtok jelenleg?
Kedvelitek a natúrkozmetikumokat?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék