Mitesszer eltávolító tapasz - Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead 3-Step Kit

hétfő, január 22, 2018


Folyamatosan keresem a pórustisztításban, mitesszer eltávolításban hatékony termékeket, a legújabb teszt alanyom a Holika Holika Pig Nose Clear 3-Sep Kit, vagyis egy 3 lépéses mitesszer eltávolító tapasz.

Eddig sajnos egy hasonló jellegű termék se váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de mivel erről a 3 lépéses tapaszról olvastam sok pozitívat, kíváncsi lettem.

Az első tapaszt 15-20 percig kell fent hagyni, ez puhítja fel a bőrt, hogy ezáltal a mitesszerek könnyebben eltávolíthatóak legyenek. A tapasz jól illeszkedett az orromra, az illata viszont pont ugyanolyan, mint az Clin Ablaktisztítóé.. azért ez nem túl bizalomgerjesztő. Használat közben hűsítő érzést éreztem, levétel után pedig semmi különös változást nem tapasztaltam, ami szemmel látható lenne. A második lépésben a tapaszt 10-15 percig kell fent hagyni, használat előtt az orrot be kell nedvesíteni. Jól tapad az orra, feltétel után kicsit olyan, mintha feszítené/összenyomná az orrot. A hatóidő letelte után lehúzva csak pár mitesszert távolított el, a nagy része bőven ott maradt. A harmadik lépés szolgálna a pórusok összehúzásául, de gondolom nem árulok el nagy titkot: annyira húzza össze őket, amennyire az éjszaka közepén süt a nap. Egyébként egy csúszkálós anyagból van a "tapasz", ami itt már inkább zselés anyagúnak tűnik és bőven át van itatva folyadékkal. Használat közben ennek is hűsítő, kicsit csípő hatása van, ezt is kb. 10 percig kell fent hagyni.

Sajnos a Holika Holika Pig Nose Clear sem ment át a rostán. Valahogy ezek a tapaszok rajtam nem igazán működnek sosem, pedig örülnék egy gyors mitesszer eltávolító terméknek.

TIPP: Zselatin tapasz. Egy evőkanál zselatint keverj össze egy evőkanál tejjel. Ezután minél gyorsabban kend fel az orrod, állad területére, mert hamar gumis állagúvá változik, akkor pedig már kenhetetlen lesz. Hagyd rajta kb. 10-15 percig, majd húzd le. Nem állítom, hogy egyben lejön és ez a módszer sem olyan szuper hatékony, de valamicskét jobb, mint a különféle tapaszok.


Te mit használsz mitesszer eltávolításra?
Van valamilyen bevált praktikád?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék