mark. folyékony matt rúzsok | Irresistible, Fabulosity, Flushed

csütörtök, január 11, 2018


Újdonságként érkezett hozzám decemberben 3 árnyalat, az új mark. Folyékony Matt Rúzsok közül. Az elvárásom változatlan: tartós, jó fedés és kenhetőség, szép szín. Vajon átmentek a teszten?

Két sorozat készült az új folyékony rúzsokból: van egy matt és egy fényes finisű vonal is. Ha valaki mindkét kollekcióból birtokol rúzsokat, akkor a kupak szolgál megkülönböztetésül, mivel a matté matt. Nagyon cuki kis táskába beledobós a kiszerelésük.


Az állaguk elképesztően bársonyos, az ecsetük lapított, de szerintem így még könnyebb is velük dolgozni. Lassan száradnak, ami hátrány és előny is egyben. Így több ideig kell kibírni úgy, hogy nem ér hozzá semmi, ugyanakkor legalább több idő van megfelelően felvinni és pontosítgatni, pepecselni az ajkak kontúrjánál. Gyönyörűen pigmentáltak, szépen fednek, nem lesznek foltosak és nem emelik ki a szárazabb részeket az ajkakon. Több rétegre sincs szükség belőlük. Finom illatuk van és maximálisan matt a fedésük.

Napfényben és anélkül, balról jobbra: Irresistible, Fabulosity, Flushed

Az Irresistible a kedvencem most közülük: narancsos, kissé téglás - pirosas árnyalatba hajlik, még is alkalmasnak érzem hétköznapokra. Fényviszonytól is függ, hogy éppen milyen oldalát mutatja. A másik két színt is szeretem magamon, a Fabulosity képviseli a kedvelt lila vonalat (nem túl mély, nem túl sötét, közepesen élénk lila). A Flushed pedig a rózsaszín kedvelőknek lehet jó választás, mivel ez egy erőteljesebb mély rózsaszín, inkább tavaszra való árnyalat.

Tartósság szempontjából nem túl kiemelkedőek sajnos. Száradás után is nyomot hagynak orrfújásnál a zsepin, ami nálam gyakori, szóval nem jó pont. Ivásnál befogja a poharat, evésnél is folyamatosan jön le belőle. Ezt sajnálom, pedig állagban alighanem az eddigi legjobb, amit próbáltam. Jelenleg akciósan találod meg az oldalon 1299 Ft-ért.


Te rendeltél már a folyékony matt vagy fényes rúzsok közül?
Mi a véleményed róluk?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék