Júliusi AVON újdonságok | 2018

csütörtök, június 14, 2018


Az AVON júliusra is sok újdonságot tartogat. Én legjobban a Micellás Törlőkendőnek örülök, kell ezt magyarázni? A Tápláló makadámiadió-olajos tusfürdő hab is érdekesen hangzik, biztos finom illata lehet. Az új tusfürdők már a plakáttal is a trópusokra repítenek, a Margaritát ki kell próbálnom. A körömlakkok vibráló árnyalataiért is oda vagyok. Nézd meg Te is mire számíthatunk a következő hónapban.

AVON Aquavibe kollekció
Aquavibe Laugh More kölni: 3 299 Ft
Aquavibe Love Now kölni: 3 299 Ft

Az Avon Aquavibe kölnik a nyár tökéletes illatai, amelyek garantáltan felpezsdítik a vérünket! Az Aquavibe Laugh More igazán ellenállhatatlan és üde összetevőket rejt magában, amelyek a tökéletes és felhőtlen boldogság receptjei. A friss és felemelő illatkompozíciót a mandarin citrusos illata jellemzi, amelyet az édes gyöngyvirág egészít ki, majd az érzéki ámbra teszi igazán teljessé. Az Aquavibe Love Now kölni inkább vidám, kihívó összetevői pedig vérpezsdítőleg hatnak ránk. Finom gyümölcsös illat jellemzi, amelyben a lédús körte és az édes eper kacérkodik a romantikus ámbrával, megalkotva ezzel a nyár vidám és eszményi illatát.

AVON V for Victory kölni
Ajánlott fogyasztói ár: 5 199 Ft

Az új V for Victory kölni arra buzdítja a férfiakat, hogy küzdjenek a végsőkig és soha ne adják fel, mert csak így diadalmaskodhatnak majd a sikerhez vezető út végén. Aki ezt az illatot viseli, annak minden elérhetővé válik. Élénkítő illatkompozíció, amelyben kirobbanóan friss és intenzív akkordok szólalnak meg. A mandarin és a cédrusfaolaj tökéletesen egészítik ki egymást, aromájukat pedig a pacsuli teszi teljessé.

AVON mark. folyékony ajakrúzs
Ajánlott fogyasztói ár: 2 229 Ft

Júliusban a mark. folyékony ajakrúzsai nyolc új, rózsaszínes árnyalattal gazdagodnak, így a nyár ellenállhatatlan kiegészítői lesznek. A négy matt és négy fényes textúrájú rúzsok mindegyike extra tartós színt biztosítanak ajkainknak, száraz érzet nélkül.

AVON mark. Gél hatású körömlakk
Ajánlott fogyasztói ár: 1 398 Ft

Kápráztassunk el mindenkit nyáron a mark. Gél hatású körömlakk hat új árnyalatával, amelyek csodás és intenzív krómos ragyogást kölcsönöznek körmeinknek. A legjobb benne, hogy a hagyományos körömlakkokhoz hasonlóan lemosható, a használatához nincs szükség UV lámpára, akár otthon, akár nyaralás alatt bátran és egyszerűen váltogathatjuk krómos, csillogós körömszínünket.

AVON Color Trend fényes ajakrúzs
Ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft

Az AVON júliustól megörvendeztet bennünket az új Color Trend fényes rúzzsal, amelynek különlegessége, hogy krémes állaga mellett egy szájfény csillogását kölcsönzi ajkainknak. A négy vidám árnyalatból kedvünk szerint válogathatunk, napközben viselhetjük a natúr és korall visszafogott színeit, este pedig bevethetjük a merészebb és kihívóbb színeket, amelyek még csábosabbá varázsolják viselőik ajkait.

AVON Naturals rózsa arcmaszk
Ajánlott fogyasztói ár: 899 Ft

Az AVON Naturals rózsa arcmaszk ragyogást kölcsönöz és üdévé varázsolja bőrünket. Rózsakivonatot tartalmaz, amely segít megszabadítani a bőrt fakó színétől, és revitalizált, egyenletes tónusú külsőt kölcsönöz neki. Igazán különlegessé és ellenállhatatlanná azonban a benne található apróra tépett rózsaszirmok teszik, amelyek gyengéden borítják be orcánkat.

AVON True Nutra Effects Micellás arctisztító kendő
Ajánlott fogyasztói ár: 1 099 Ft

Nyáron, amikor sokat utazunk, akkor sem szabad megfeledkeznünk a megfelelő arctisztításról. Ebben lesz hű társunk a micellás vízzel átitatott, praktikus AVON True Micellás arctisztító kendő, amelyet bárhova magunkkal vihetünk. Használata rendkívül egyszerű, hiszen nem kell többé a vattakorongokkal bajlódnunk, elég csupán kihúznunk a csomagolásból egy kendőt és jól áttörölni vele arcunkat. Tökéletesen feloldja és eltávolítja még a vízálló sminket is, hiszen a micelláknak köszönhetően szinte mágnesként vonzza magához a szennyeződéseket. Hidratáló összetétele még a szemkörnyék érzékeny bőrének is kedvez, ráadásul ápoló E-vitamint és Omega-3 savakat is tartalmaz.

AVON Care Hidratáló ajakbalzsam: 699 Ft
AVON Care Hidratáló testápoló tejfehérjével és E-vitaminnal: 949 Ft

Valóságos expressz segítséget nyújt bőrünk számára a nyár folyamán az új Avon Care Hidratáló testápoló tejfehérjével és E-vitaminnal. A gazdag testápolóban található tejfehérje segít aktiválni a bőr rugalmasságáért és hidratáltságáért felelős elasztin-, kollagén- és hialuronsav-termelődését, puhává és rugalmasan hidratálttá varázsolva bőrünket. Ajkaink megfelelő ápoltságáról a legújabb Avon Care Hidratáló ajakbalzsam gondoskodik, amely szintén a tejfehérje segítségével táplálja az ajak bőrét.

AVON Skin So Soft Gazdagon tápláló makadámiadió-olajos tusfürdő hab
Ajánlott fogyasztói ár: 799 Ft
Az új AVON Skin So Soft gazdagon tápláló, makadámiadió-olajos tusfürdő különleges hab állagának köszönhetően igazán felejthetetlenné teszi a mindennapi frissítő zuhanyzásokat. Bársonyosan puha habja gyengéden tisztítja és kondicionálja bőrünket, a frissesség érzését nyújtva, miközben a makadámiadió-olaj gyengéd ápolást biztosít.

AVON Senses tusfürdők
500ml: 1 099 Ft
250ml: 669 Ft

Az AVON Senses termékcsaládja ezúttal a hűs nyári koktélok ihlette újdonságokkal bővül, amelyek hatékonyan tisztítják és üdítik fel bőrünket egy elengedhetetlen hűsítő, nyári zuhany alkalmával. A vitamin-komplexet tartalmazó, géles állagú Senses Kir Royale tusfürdőt az édes málna és a fekete ribizli mennyei illata bolondítja meg, pompás felfrissülést biztosítva. Amennyiben azonban inkább trópusi hangulatot varázsolnánk zuhanyzónkba, akkor válasszuk a Senses Fruity Margarita krémtusfürdőt, amely a zamatos őszibarack és a narancs ínycsiklandó aromájának keverékével kényezteti érzékeinket, B- és C-vitamin tartalmának köszönhetően pedig extra ápolást nyújt bőrünknek.

AVON Senses Active Cleanse tusfürdő
A férfiak is megérdemlik a kényeztető zuhanyt a nyári nagy hőségben. A Senses Active Cleanse tusfürdő frissességet és energiát ad, amelyet egész nyáron élvezhet a partnerünk és persze, mi is. Aromáját a mandarin és a fekete bors jellemzi.

AVON málna és fekete ribizli habfürdő
Ajánlott fogyasztói ár: 1 299 Ft
A habfürdőzés szerelmeseinek nem számít, hogy milyen évszak van, hiszen mindig jó elmerülni egy kényeztető kád vízben. Az AVON málna és fekete ribizli habfürdő a lédús málna és luxus fekete ribizli illatának köszönhetően ellenálhatatlanul üde érzetet kelt, mintha csak kint a szabadban fürdőznénk egy pompás nyári napon.


Te miket próbálnál ki szívesen az újdonságok közül?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék